Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Fajn, asi pudu zlatou støední cestou a koupim vyhøívanou, zas tolik zápasù nehraju a prachù taky moc neni.PipkiN wrote:To ti neøeknu pøesnì, ale podle mì pokud máš gut správce tak se ti o to postará .. A kdyby ne, tak urèitì 1x za 2 sezony by sis mìl 100k najít ..
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
-
- Team Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
Díky, díkykofi wrote:dáš PrintScreen, otevøeš nìjaký program, ve kterym mùžeš pracovat s obrázky (Irfan view, obyè malování),do toho to vložíš a uložíš...to všeMošnaM wrote: ...Ještì dotaz - pøes jaký program stahuješ ty screeny ???

Hned jsem to skusil pøes Irfan view a èuèim jak trubka, jak to krásnì a jednoduše funguje. Jak jsem starej, tak jsem blbej. Takový jednoduchý fígl a já ho neznám.

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Postav nový høištì (to, co je hotový za jeden den) a až se ti dokonèí, tak nìjáký lepší hned.Edguy wrote:A sakra, no to bude mozna tim, ze uz asi mesic hraju zapas pri kazde simulaci. A dalsi dva tydny me to ceka taky...
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
To mam postavit zas to nejhorsi (kdyz uz mam to nejlepsi) a postupne ho zlepsovat?lotky wrote:Postav nový høištì (to, co je hotový za jeden den) a až se ti dokonèí, tak nìjáký lepší hned.Edguy wrote:A sakra, no to bude mozna tim, ze uz asi mesic hraju zapas pri kazde simulaci. A dalsi dva tydny me to ceka taky...
-
- Member of the Soccer Project Association
Eguy....ked mas znicene hriste tak daj stavat to najlacnejsie a najhorsie co sa co najskor dostavia a ked ho budes mat daj hned stavat to najlepsie...kebyze das hned to najlepsie starac zbytocne body za kontumaciu
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Hmm, diky za rady, no jeste uvidim, jsem ted v minusu tak stavet nemuzu, zkusim trochu omezit ty pratelaky tak snad se mi to hriste zlepsi:)Ivo08-LSG wrote:Eguy....ked mas znicene hriste tak daj stavat to najlacnejsie a najhorsie co sa co najskor dostavia a ked ho budes mat daj hned stavat to najlepsie...kebyze das hned to najlepsie starac zbytocne body za kontumaciu
Mám hráèe 17 let, kterýho jsem výhodnì koupil za 10K, protože bral za zápas 3.000,- a za vítìzství 10.000. Dal jsem mu smlouvu na 500 plat a 30.000 bonus za vítìzství s tím, že ho nebudu stavìt do ligy a bude jen na kšeft. Chtìl bych mu snížit bonus za vítìzství podpisovým bonusem, nevíte nìkdo, jaký je pomìr (tzn. tøeba 1K prémie za výhru=10K podpisového bonusu, nebo kolik?)Díky.