Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

PipkiN
Member of the Soccer Project Association

Post by PipkiN »

To ti neøeknu pøesnì, ale podle mì pokud máš gut správce tak se ti o to postará .. A kdyby ne, tak urèitì 1x za 2 sezony by sis mìl 100k najít .. ;)
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
Woko

Post by Woko »

PipkiN wrote:To ti neøeknu pøesnì, ale podle mì pokud máš gut správce tak se ti o to postará .. A kdyby ne, tak urèitì 1x za 2 sezony by sis mìl 100k najít .. ;)
Fajn, asi pudu zlatou støední cestou a koupim vyhøívanou, zas tolik zápasù nehraju a prachù taky moc neni.
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
hownotsuts
Team Manager

Post by hownotsuts »

má na nìco vliv vìk trenéra?
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
MošnaM

Post by MošnaM »

kofi wrote:
MošnaM wrote: ...Ještì dotaz - pøes jaký program stahuješ ty screeny ???
dáš PrintScreen, otevøeš nìjaký program, ve kterym mùžeš pracovat s obrázky (Irfan view, obyè malování),do toho to vložíš a uložíš...to vše
Díky, díky :!: :!: :!:
Hned jsem to skusil pøes Irfan view a èuèim jak trubka, jak to krásnì a jednoduše funguje. Jak jsem starej, tak jsem blbej. Takový jednoduchý fígl a já ho neznám. :D
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Edguy
Assistant Coach

Post by Edguy »

Stav hriste mam 58%...je to malo? hrozi mi neco? diky...
PipkiN

Post by PipkiN »

No, to docela málo je.. Za chvíli ti hrozí finanèní pokuta, poté až kontumace.. Budeš-li hrát nìco teï doma, kvalita se bude rapidnì snižovat (exponenciálnì) - na špatném trávníku podají hráèi mizerné výkony ;)
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
Edguy
Assistant Coach

Post by Edguy »

A sakra, no to bude mozna tim, ze uz asi mesic hraju zapas pri kazde simulaci. A dalsi dva tydny me to ceka taky...
lotky
Team President

Post by lotky »

Edguy wrote:A sakra, no to bude mozna tim, ze uz asi mesic hraju zapas pri kazde simulaci. A dalsi dva tydny me to ceka taky...
Postav nový høištì (to, co je hotový za jeden den) a až se ti dokonèí, tak nìjáký lepší hned.
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
troda
Team Manager

Post by troda »

Mìl bych takový dotaz má vliv trenéra na to jak dobrý budou hráèi .
Edguy
Assistant Coach

Post by Edguy »

lotky wrote:
Edguy wrote:A sakra, no to bude mozna tim, ze uz asi mesic hraju zapas pri kazde simulaci. A dalsi dva tydny me to ceka taky...
Postav nový høištì (to, co je hotový za jeden den) a až se ti dokonèí, tak nìjáký lepší hned.
To mam postavit zas to nejhorsi (kdyz uz mam to nejlepsi) a postupne ho zlepsovat?
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Eguy....ked mas znicene hriste tak daj stavat to najlacnejsie a najhorsie co sa co najskor dostavia a ked ho budes mat daj hned stavat to najlepsie...kebyze das hned to najlepsie starac zbytocne body za kontumaciu
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Edguy
Assistant Coach

Post by Edguy »

Ivo08-LSG wrote:Eguy....ked mas znicene hriste tak daj stavat to najlacnejsie a najhorsie co sa co najskor dostavia a ked ho budes mat daj hned stavat to najlepsie...kebyze das hned to najlepsie starac zbytocne body za kontumaciu
Hmm, diky za rady, no jeste uvidim, jsem ted v minusu tak stavet nemuzu, zkusim trochu omezit ty pratelaky tak snad se mi to hriste zlepsi:)
PipkiN

Post by PipkiN »

troda wrote:Mìl bych takový dotaz má vliv trenéra na to jak dobrý budou hráèi .
Nemá, procento trenéra pouze ovlivní rychlost trénování ;)
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
Daywalker
Assistant Manager

Post by Daywalker »

mžu zmìnit jmeno tymu a nazev stadionu?
14. sezona__H214 - 5.misto
15. sezona__H214 - 1.misto
16. sezona__G72 - ???????

Team: Wariors of Glory
Manager:Daywalker
carlozz
Team Board Member

Post by carlozz »

Mám hráèe 17 let, kterýho jsem výhodnì koupil za 10K, protože bral za zápas 3.000,- a za vítìzství 10.000. Dal jsem mu smlouvu na 500 plat a 30.000 bonus za vítìzství s tím, že ho nebudu stavìt do ligy a bude jen na kšeft. Chtìl bych mu snížit bonus za vítìzství podpisovým bonusem, nevíte nìkdo, jaký je pomìr (tzn. tøeba 1K prémie za výhru=10K podpisového bonusu, nebo kolik?)Díky.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”