Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

kofi
Member of the Soccer Project Association

Post by kofi »

WEBGAME WARRIOR wrote:tak sem mel na hre malej bug.

chtel sem zahrat zapas-pool..kdyz sem si vybral borce co mel nahodou stejne nazev stadionu jako ja tak mi to napsalo ze nemuzu hrat zapas v onen cas nebot uz jeden naplanovanej mam :roll:

ja samo zadnej naplanovanej nemel asi tam bugoval jen te stadak
to, že si tam vidìl svùj název stadionu bylo tím, že ten ,,borec´´ si pøi vytváøení pozvánky zadal, že bude hrát venku...tudíž se ti tam ukáže tvùj stadion...bug by spíš v tom, že si to nemohl pøijmout aniž by si nìco hrál, stadion za to pravdìpodobnì nemùže :wink:
FC Alkoholicks
A. Wenger
Coach

Post by A. Wenger »

MošnaM wrote:
roofer wrote:jak to je s hracem,ktereho jsem dal na TL zadarmo,kdyz si ho nikdo nevezme tak mi prijde zpet?nebo zmizi v nenavratnu?
dik za odpovedi
Tak tohle nevím. Jednoho hráèe jsem propustil, hráè se objevil zadarmo na TL, nikdo si ho nevzal a hráè byl zrušen. Jaký je rozdíl v hráèi daném na TL zadarmo a propuštìném ?
Díky
Když hráèe propustíš, zbavíš se ho navždy, ale musíš mu zaplatit odstupné.
Když ho dáš na trh zadarmo, tak se ti èasem vrátí - pokud mu nìkdo nenabídne smlouvu.
roofer
Team President

Post by roofer »

ok,jak ale hrace propustim,aby se mi nevratil?nikde nevidim ikonu propustit!
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

roofer wrote:ok,jak ale hrace propustim,aby se mi nevratil?nikde nevidim ikonu propustit!
Hraci - zmluvy - a tam nakonci je prepustit
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
roofer
Team President

Post by roofer »

Ivo08-LSG wrote:
roofer wrote:ok,jak ale hrace propustim,aby se mi nevratil?nikde nevidim ikonu propustit!
Hraci - zmluvy - a tam nakonci je prepustit
dik,jsem si toho nikdy nevsiml :oops:
ucit se ucit se ucit se :roll:
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Post by WEBGAME WARRIOR »

kofi wrote:
WEBGAME WARRIOR wrote:tak sem mel na hre malej bug.

chtel sem zahrat zapas-pool..kdyz sem si vybral borce co mel nahodou stejne nazev stadionu jako ja tak mi to napsalo ze nemuzu hrat zapas v onen cas nebot uz jeden naplanovanej mam :roll:

ja samo zadnej naplanovanej nemel asi tam bugoval jen te stadak
to, že si tam vidìl svùj název stadionu bylo tím, že ten ,,borec´´ si pøi vytváøení pozvánky zadal, že bude hrát venku...tudíž se ti tam ukáže tvùj stadion...bug by spíš v tom, že si to nemohl pøijmout aniž by si nìco hrál, stadion za to pravdìpodobnì nemùže :wink:
jesan ale i kdyby to bylo jak rikas ty! task ja si spis myslim ze mel nazev jako ja..nebot v dobe kdy sem tento zapas ani neprijimal tak uz tam bylo psane ze je to na stejnem stadaku a pokud to je tak ze system automaticky mi vypise muj stadion tak to stejne neresi ten problem
krup72

Post by krup72 »

WEBGAME WARRIOR wrote: a pokud to je tak ze system automaticky mi vypise muj stadion
Jj, opravdu to tak je. Pokud nìkdo na poolu zadá zápas venku, všem se zjevuje jejich vlastní stadión.
Tom49
Team President

Post by Tom49 »

krup72 wrote:
WEBGAME WARRIOR wrote: a pokud to je tak ze system automaticky mi vypise muj stadion
Jj, opravdu to tak je. Pokud nìkdo na poolu zadá zápas venku, všem se zjevuje jejich vlastní stadión.
jj,ale to se tu øešilo, už když pool zaèínal...
Image
Jendas
Fan

Post by Jendas »

Ahoj lidi,
potøeboval bych poradit, jak se daj vydìlat peníze. Mám jich sice ještì dost, ale jsem tu nový a èasem to urèitì budu potøebovat 8) .
happyna17

Post by happyna17 »

Jendas wrote:Ahoj lidi,
potøeboval bych poradit, jak se daj vydìlat peníze. Mám jich sice ještì dost, ale jsem tu nový a èasem to urèitì budu potøebovat 8) .
hraním pøátelákù (doma), prodejem hráèù, reklamníma tabulema, výhrama v PøP :wink: doufám že je to všechno
winters
Team President

Post by winters »

ještì bych doplnil odmìnu za umístìní na konci soutìže :wink:
Image
Dzejkob
Coach

Post by Dzejkob »

Čawes lidi mohl by mi někdo napsat přesný popis jak si nastavit aby mi výsledky chodili na mobil!?
Děkuju
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Dzejkob wrote:Èawes lidi mohl by mi nìkdo napsat pøesný popis jak si nastavit aby mi výsledky chodili na mobil!?
Dìkuju
hodilo by se napsat, ktery pouzis mail server (centrum, seznam, email atd) a jakyho mas öperatora, protoze pro vsechny varianty je to trochu jinak
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Dzejkob
Coach

Post by Dzejkob »

Jasně nevěděl jsem :oops: Mám T-Mobile a Seznam
waf
Assistant Manager

Post by waf »

Dzejkob wrote:Jasně nevěděl jsem :oops: Mám T-Mobile a Seznam
Zaregistruj si na t-zone emailovou adresu, na tu si nech posílat výsledky ze sp a na t-zone si nastav přeposílací filtr na mobil. Myslím ale, že ty sms jsou zpoplatněny podle tarifu...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”