WEBGAME WARRIOR wrote:tak sem mel na hre malej bug.
chtel sem zahrat zapas-pool..kdyz sem si vybral borce co mel nahodou stejne nazev stadionu jako ja tak mi to napsalo ze nemuzu hrat zapas v onen cas nebot uz jeden naplanovanej mam
ja samo zadnej naplanovanej nemel asi tam bugoval jen te stadak
to, že si tam vidìl svùj název stadionu bylo tím, že ten ,,borec´´ si pøi vytváøení pozvánky zadal, že bude hrát venku...tudíž se ti tam ukáže tvùj stadion...bug by spíš v tom, že si to nemohl pøijmout aniž by si nìco hrál, stadion za to pravdìpodobnì nemùže
roofer wrote:jak to je s hracem,ktereho jsem dal na TL zadarmo,kdyz si ho nikdo nevezme tak mi prijde zpet?nebo zmizi v nenavratnu?
dik za odpovedi
Tak tohle nevím. Jednoho hráèe jsem propustil, hráè se objevil zadarmo na TL, nikdo si ho nevzal a hráè byl zrušen. Jaký je rozdíl v hráèi daném na TL zadarmo a propuštìném ?
Díky
Když hráèe propustíš, zbavíš se ho navždy, ale musíš mu zaplatit odstupné.
Když ho dáš na trh zadarmo, tak se ti èasem vrátí - pokud mu nìkdo nenabídne smlouvu.
roofer wrote:ok,jak ale hrace propustim,aby se mi nevratil?nikde nevidim ikonu propustit!
Hraci - zmluvy - a tam nakonci je prepustit
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
WEBGAME WARRIOR wrote:tak sem mel na hre malej bug.
chtel sem zahrat zapas-pool..kdyz sem si vybral borce co mel nahodou stejne nazev stadionu jako ja tak mi to napsalo ze nemuzu hrat zapas v onen cas nebot uz jeden naplanovanej mam
ja samo zadnej naplanovanej nemel asi tam bugoval jen te stadak
to, že si tam vidìl svùj název stadionu bylo tím, že ten ,,borec´´ si pøi vytváøení pozvánky zadal, že bude hrát venku...tudíž se ti tam ukáže tvùj stadion...bug by spíš v tom, že si to nemohl pøijmout aniž by si nìco hrál, stadion za to pravdìpodobnì nemùže
jesan ale i kdyby to bylo jak rikas ty! task ja si spis myslim ze mel nazev jako ja..nebot v dobe kdy sem tento zapas ani neprijimal tak uz tam bylo psane ze je to na stejnem stadaku a pokud to je tak ze system automaticky mi vypise muj stadion tak to stejne neresi ten problem
Jendas wrote:Ahoj lidi,
potøeboval bych poradit, jak se daj vydìlat peníze. Mám jich sice ještì dost, ale jsem tu nový a èasem to urèitì budu potøebovat .
hraním pøátelákù (doma), prodejem hráèù, reklamníma tabulema, výhrama v PøP doufám že je to všechno
Dzejkob wrote:Jasně nevěděl jsem Mám T-Mobile a Seznam
Zaregistruj si na t-zone emailovou adresu, na tu si nech posílat výsledky ze sp a na t-zone si nastav přeposílací filtr na mobil. Myslím ale, že ty sms jsou zpoplatněny podle tarifu...