To je ta nìjtìžší vìc na SPhappyna17 wrote:a neprodávat/nekupovat hráèe
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
Tiger Baros
- Member of the Soccer Project Association
Re: Nálada týmu
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
Nahoøe v "Nastavení" jako "obrázek postavièky".Malymrk wrote:jak se na foru umisti vedle prispevku logo?
PIVOJ TEREŠOV
26 - 11 v C 8, 25 - 10 v C 8, 24 - 1 v D 24, 23 - 5 v D 24,
22 - 2 v E 70, 21 - 13 v D 24, 20 - 2 v E 71, 19 - 5 v E 71, 18 - 12 v D 24
17 - 2 v E 72, 16 - 2 v F 215, 15 - 1 v G 644, 14 - 7 v G 644, 13 - 2 v H 1931
26 - 11 v C 8, 25 - 10 v C 8, 24 - 1 v D 24, 23 - 5 v D 24,
22 - 2 v E 70, 21 - 13 v D 24, 20 - 2 v E 71, 19 - 5 v E 71, 18 - 12 v D 24
17 - 2 v E 72, 16 - 2 v F 215, 15 - 1 v G 644, 14 - 7 v G 644, 13 - 2 v H 1931
-
*Matomin*
- Team President
jj ale zmenši si ho, páè jsi pøekroèil maximální rozmìryMalymrk wrote:diky, zda se ze uz jsem to dokazal
www.serialydownload.unas.cz -> stránka zabývající se stahování seriálù 
-
MošnaM
Morálka hráèù
Spíš než dotaz je to konstatování.
Mìnil jsem trenéra (starému konèila smlouva a chtìl jsem CZ trenéra) a abych toho nového mohl poslat hned na školení, propustil jsem starého
o 10 dní døíve. Obvyklé varování - "mùže dojít k poklesu morálky hráèù".
Takže jsem po najmutí nového s obavami nahlédl do hodnocení hráèù. A jaké bylo moje pøekvapení, když všichni hráèi mìli morálku na 100%.
A ještì k tomu jim 100% morálka vydržela pøes dvì Pø utkání a klesla nehrajícím až pøi tøetím Pø.
Takhle to opravdu funguje ? Nebo jsem mìl kliku ?
Mìnil jsem trenéra (starému konèila smlouva a chtìl jsem CZ trenéra) a abych toho nového mohl poslat hned na školení, propustil jsem starého
Takže jsem po najmutí nového s obavami nahlédl do hodnocení hráèù. A jaké bylo moje pøekvapení, když všichni hráèi mìli morálku na 100%.
A ještì k tomu jim 100% morálka vydržela pøes dvì Pø utkání a klesla nehrajícím až pøi tøetím Pø.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
*Matomin*
- Team President
Re: Morálka hráèù
zálìží na tom, jak toho trenéra máš dlouho... když bys ale toho cos teï najmul vyhodil, tak by jim klesla o 10%MošnaM wrote:Spíš než dotaz je to konstatování.
www.serialydownload.unas.cz -> stránka zabývající se stahování seriálù 
taktika
jaká je nejútčnější a jaká je nejobranější taktika? zajímá mě spíš ta útočná. díky 
-
Paul-X
Re: taktika
mne sa zdáAlex A. wrote:jaká je nejútènìjší a jaká je nejobranìjší taktika? zajímá mì spíš ta útoèná. díky
3-4-3
protiutoky
ale niesom isty
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
morálka
na SP nový nejsem ale chtìl bych se zeptat na nìco co mì vrtá hlavou!tedka to jsou pøesnì dvì sezony co sem na sp.mìl jsem skoro na každej post mladého hráèe a staršího hráèe,nìjak tak to vyšlo z toho co sem nakoupil a dostal od sp když sem se registroval. mìl jsem asi 25 hráèu (na duležitìjších postech jsem mìl 3 ne dva hráèe) no a tedka když stárne ten starší z tech dvou a já hledám nahrady tak musim mít na každym postupostupnì tøi!a hrál sem systemem aèko ligu a beèko jeden pøátelák odpoledne. v tom pøípade na ligu další den šlo aèko s moralkou 99% a tedka když budu mít tøi jedenáctky tak jak to mám dìlat to mám chodit na ligu s morálkou 98% èi až 97% nebo jak?to je pak hodne znát ten pokles hodnocení bude tøeba až o 2 body což mí pøíjde dost!jak to tedy dìláte vy???chodíte na ligu s hodnì zmìnšnou morálkou?
SPMT
a ještì jedna vìc kouknìte pls na muj pøíspìvek jestli nemáte nìkdo øešení nìjak mi tam zatim nikdo nehodil žádný nazor tak se omlouvám že stim otravuju tady http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... &start=165

-
W!ck
- Team President
Re: morálka
Já mam taky tøi týmy a je to v poho na ligu nastupujou vetsinou s 99%Fifi.5 wrote:na SP nový nejsem ale chtìl bych se zeptat na nìco co mì vrtá hlavou!tedka to jsou pøesnì dvì sezony co sem na sp.mìl jsem skoro na každej post mladého hráèe a staršího hráèe,nìjak tak to vyšlo z toho co sem nakoupil a dostal od sp když sem se registroval. mìl jsem asi 25 hráèu (na duležitìjších postech jsem mìl 3 ne dva hráèe) no a tedka když stárne ten starší z tech dvou a já hledám nahrady tak musim mít na každym postupostupnì tøi!a hrál sem systemem aèko ligu a beèko jeden pøátelák odpoledne. v tom pøípade na ligu další den šlo aèko s moralkou 99% a tedka když budu mít tøi jedenáctky tak jak to mám dìlat to mám chodit na ligu s morálkou 98% èi až 97% nebo jak?to je pak hodne znát ten pokles hodnocení bude tøeba až o 2 body což mí pøíjde dost!jak to tedy dìláte vy???chodíte na ligu s hodnì zmìnšnou morálkou?
Wicks - Div.E 73

Re: morálka
jj spis nez s moralkou jsou problemy s fyzickou...Kdyz hraci hrajou SP zapas,tak moralka potom v pratelacich skoro neklesne..W!ck wrote:
Já mam taky tøi týmy a je to v poho na ligu nastupujou vetsinou s 99%
Strelci z Japonska

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi