To je ta nìjtìžší vìc na SPhappyna17 wrote:a neprodávat/nekupovat hráèe

Moderator: Czech Moderators
To je ta nìjtìžší vìc na SPhappyna17 wrote:a neprodávat/nekupovat hráèe
Nahoøe v "Nastavení" jako "obrázek postavièky".Malymrk wrote:jak se na foru umisti vedle prispevku logo?
jj ale zmenši si ho, páè jsi pøekroèil maximální rozmìryMalymrk wrote:diky, zda se ze uz jsem to dokazal
zálìží na tom, jak toho trenéra máš dlouho... když bys ale toho cos teï najmul vyhodil, tak by jim klesla o 10%MošnaM wrote:Spíš než dotaz je to konstatování.
Mìnil jsem trenéra (starému konèila smlouva a chtìl jsem CZ trenéra) a abych toho nového mohl poslat hned na školení, propustil jsem starého
o 10 dní døíve. Obvyklé varování - "mùže dojít k poklesu morálky hráèù".
Takže jsem po najmutí nového s obavami nahlédl do hodnocení hráèù. A jaké bylo moje pøekvapení, když všichni hráèi mìli morálku na 100%.
A ještì k tomu jim 100% morálka vydržela pøes dvì Pø utkání a klesla nehrajícím až pøi tøetím Pø.
Takhle to opravdu funguje ? Nebo jsem mìl kliku ?
mne sa zdáAlex A. wrote:jaká je nejútènìjší a jaká je nejobranìjší taktika? zajímá mì spíš ta útoèná. díky
Já mam taky tøi týmy a je to v poho na ligu nastupujou vetsinou s 99%Fifi.5 wrote:na SP nový nejsem ale chtìl bych se zeptat na nìco co mì vrtá hlavou!tedka to jsou pøesnì dvì sezony co sem na sp.mìl jsem skoro na každej post mladého hráèe a staršího hráèe,nìjak tak to vyšlo z toho co sem nakoupil a dostal od sp když sem se registroval. mìl jsem asi 25 hráèu (na duležitìjších postech jsem mìl 3 ne dva hráèe) no a tedka když stárne ten starší z tech dvou a já hledám nahrady tak musim mít na každym postupostupnì tøi!a hrál sem systemem aèko ligu a beèko jeden pøátelák odpoledne. v tom pøípade na ligu další den šlo aèko s moralkou 99% a tedka když budu mít tøi jedenáctky tak jak to mám dìlat to mám chodit na ligu s morálkou 98% èi až 97% nebo jak?to je pak hodne znát ten pokles hodnocení bude tøeba až o 2 body což mí pøíjde dost!jak to tedy dìláte vy???chodíte na ligu s hodnì zmìnšnou morálkou?
jj spis nez s moralkou jsou problemy s fyzickou...Kdyz hraci hrajou SP zapas,tak moralka potom v pratelacich skoro neklesne..W!ck wrote:
Já mam taky tøi týmy a je to v poho na ligu nastupujou vetsinou s 99%