zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

momo9111
Member of the Soccer Project Association

Post by momo9111 »

roofer wrote:
momo9111 wrote:Ako to ze hrac ktory mi hral dnes ligu ma teraz 100% fyzicku???
uz se mi to taky parkrat stalo,podle mne to ti pacholci normalne odchodej :lol: ,spis mi prijde zajimavy,ze mi to nedavno vzalo 8%fyzicky hraci,ktery ma 100%energi a agresi jsem schvalne dal na 0 A BYL TO PRATELAK
odchodej s vykonom 66, bodaj by som mal takych viac, co to odchodia na 66 a fyzicka im neklesne :)
momo9111

Post by momo9111 »

80' Marcel Remper byl vylouèen. Po tom, co byl faulován, ve vzteku hodil po protihráèi balón.

brankar v poli, CK z voleja :)
PipkiN

Post by PipkiN »

Zápas v 18h se opravdu povedl:

http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=17

Nejen, že jsme vyhráli, ale dokonce jsme promìnili 4 penalty bìhem osmi minut a to celé v první patnáctiminutovce :D
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
happyna17

Post by happyna17 »

Dnseka sem hrál 2 finále a obì vyhrál :twisted:už se nìkomu povedlo vyhrát 3 finále za den :?:
Angee

Post by Angee »

PipkiN wrote:Zápas v 18h se opravdu povedl:

http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=17

Nejen, že jsme vyhráli, ale dokonce jsme promìnili 4 penalty bìhem osmi minut a to celé v první patnáctiminutovce :D
Tak to už zaèínám mìt hoodnì velké strach z následujících dvou nedìlí :lol:
Image
ferda007
Team President

...

Post by ferda007 »

newim jesli se to da brat jako zajimavost ale nejvyssi castka za hrace (smesneho hrace) je 69M..prodavajici team Sunkawakan kupujici Solar Juniors.. :lol: velice kvalitni cheat.. :)
frankie_doparoma

Re: ...

Post by frankie_doparoma »

ferda007 wrote:newim jesli se to da brat jako zajimavost ale nejvyssi castka za hrace (smesneho hrace) je 69M..prodavajici team Sunkawakan kupujici Solar Juniors.. :lol: velice kvalitni cheat.. :)
to je kuamegazajimavost :lol:
a neni to nahodou i nejvyssi castka za hrace?
ale jinak RofL :mrgreen: :lol:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

kam se hrabou Klabzubaci :-)

Image
Image
momo9111

Post by momo9111 »

frankie_doparoma wrote:
ferda007 wrote:newim jesli se to da brat jako zajimavost ale nejvyssi castka za hrace (smesneho hrace) je 69M..prodavajici team Sunkawakan kupujici Solar Juniors.. :lol: velice kvalitni cheat.. :)
to je kuamegazajimavost :lol:
a neni to nahodou i nejvyssi castka za hrace?
ale jinak RofL :mrgreen: :lol:
mne sa to ako podvod nevidi!!!!!!!!!!!! ved kupujuci bol E-ckar, ktory predal vsetkych svojich hracov a nenechal si ani jedneho utocnika aby nasporil pekny balik (69mil) a kupil za to skvelu posilu do branky!!! ved ked bude mat v branke najlepsie brankara na svete je sanca ze uhra zapasy na 0-0....podla mna to teda neni podvod ale taktika, bude hravat 8-2-0 BETON! :lol: skoda ze ma ten GK na max 71% a bude v tyme dvojka :lol: :lol: :lol:
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

No, to je náhodou velice originální zpùsob jak ukonèit hraní na SP :D Podle vìku v profilu jsou to vrstevníci, asi kámoši. Jenom to, že jeden má jako oblíbený tým Anderlecht a druhý PSV mi tam moc nešmakuje...
Fifi.5
Team President

Re: lol

Post by Fifi.5 »

j docela masakr ze zálohy když seètu aèko beèko popøípade ceèko tak mi zbyli dva záložníci z béèka a jeden z ceèka hustì no to zase budev pondelí pøi lize mega výkon
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
roofer
Team President

Post by roofer »

nedavno jsem prodal sveho 1.dorostence RM jmenem Nigel Johnson do tymu Bromwich Albion,tak jsem se chtel podivat jak se mu dari a nenasel jsem ho tam a ani nema v historii napsano ze by ho nekam prodal(divne),ten tym ma hodnoceni 39% a hraje divizi G(taky divne),schvalne se nekdo juknete na ten tym jestli nejsem nahodou slepej nebo co? :)
dik,roofer
krup72

Post by krup72 »

Toho hráèe najdeš ve svý historii, pak si mùžeš nechat zobrazit jeho historii a uvidíš...
roofer
Team President

Post by roofer »

krup72 wrote:Toho hráèe najdeš ve svý historii, pak si mùžeš nechat zobrazit jeho historii a uvidíš...
tak mi to ukazalo,ze ten hrac neexistuje,tak to uz vubec nevim co se deje :lol:
krup72

Post by krup72 »

Byl v nìjakým týmu ve chvíli, kdy ten tým skonèil.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”