momo9111 wrote:Ako to ze hrac ktory mi hral dnes ligu ma teraz 100% fyzicku???
uz se mi to taky parkrat stalo,podle mne to ti pacholci normalne odchodej ,spis mi prijde zajimavy,ze mi to nedavno vzalo 8%fyzicky hraci,ktery ma 100%energi a agresi jsem schvalne dal na 0 A BYL TO PRATELAK
odchodej s vykonom 66, bodaj by som mal takych viac, co to odchodia na 66 a fyzicka im neklesne
newim jesli se to da brat jako zajimavost ale nejvyssi castka za hrace (smesneho hrace) je 69M..prodavajici team Sunkawakan kupujici Solar Juniors.. velice kvalitni cheat..
ferda007 wrote:newim jesli se to da brat jako zajimavost ale nejvyssi castka za hrace (smesneho hrace) je 69M..prodavajici team Sunkawakan kupujici Solar Juniors.. velice kvalitni cheat..
to je kuamegazajimavost
a neni to nahodou i nejvyssi castka za hrace?
ale jinak RofL
ferda007 wrote:newim jesli se to da brat jako zajimavost ale nejvyssi castka za hrace (smesneho hrace) je 69M..prodavajici team Sunkawakan kupujici Solar Juniors.. velice kvalitni cheat..
to je kuamegazajimavost
a neni to nahodou i nejvyssi castka za hrace?
ale jinak RofL
mne sa to ako podvod nevidi!!!!!!!!!!!! ved kupujuci bol E-ckar, ktory predal vsetkych svojich hracov a nenechal si ani jedneho utocnika aby nasporil pekny balik (69mil) a kupil za to skvelu posilu do branky!!! ved ked bude mat v branke najlepsie brankara na svete je sanca ze uhra zapasy na 0-0....podla mna to teda neni podvod ale taktika, bude hravat 8-2-0 BETON! skoda ze ma ten GK na max 71% a bude v tyme dvojka
No, to je náhodou velice originální zpùsob jak ukonèit hraní na SP Podle vìku v profilu jsou to vrstevníci, asi kámoši. Jenom to, že jeden má jako oblíbený tým Anderlecht a druhý PSV mi tam moc nešmakuje...
j docela masakr ze zálohy když seètu aèko beèko popøípade ceèko tak mi zbyli dva záložníci z béèka a jeden z ceèka hustì no to zase budev pondelí pøi lize mega výkon
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
nedavno jsem prodal sveho 1.dorostence RM jmenem Nigel Johnson do tymu Bromwich Albion,tak jsem se chtel podivat jak se mu dari a nenasel jsem ho tam a ani nema v historii napsano ze by ho nekam prodal(divne),ten tym ma hodnoceni 39% a hraje divizi G(taky divne),schvalne se nekdo juknete na ten tym jestli nejsem nahodou slepej nebo co?
dik,roofer