Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

SKS
Team President

Re: výhoda domácího prostøedí

Post by SKS »

Ivo08-LSG wrote:
detaili :lol:
Detaily? Celkem ale podstatný, ne? :roll:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Ivo08-LSG
Member of the Soccer Project Association

Re: výhoda domácího prostøedí

Post by Ivo08-LSG »

SKS....Vravel som aj na odpoved frankieho ze som o tom nevedel ze to takto je tak som to predsa musel nejako zahrat :wink:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Yamagara no Miharu

Post by Yamagara no Miharu »

Foxire - zase budu rypat :)
zrovna jsem chtìl poprosit o promazání tìch rádobyvtipných volovin v topicu s Frrfrrovýma radama, ale najednou koukám, že je zamèený :P (a onìm rádobyvtipným pøispìvatelùm vzkázat, aby si srandu dìlali buïto, až budou na tom hernì stejnì jako Frrfrr, nebo aby šli jinam :P)

mám totiž pocit, že se Frrfrrovy rady v této džungli ztratí... hledat pak nìjaké starší rady ve 200 stránkách topicu mi pøijde jako ujetost
b03oburkaj
Team Manager

Post by b03oburkaj »

Yamagara no Miharu wrote:Foxire - zase budu rypat :)
zrovna jsem chtìl poprosit o promazání tìch rádobyvtipných volovin v topicu s Frrfrrovýma radama, ale najednou koukám, že je zamèený :P (a onìm rádobyvtipným pøispìvatelùm vzkázat, aby si srandu dìlali buïto, až budou na tom hernì stejnì jako Frrfrr, nebo aby šli jinam :P)

mám totiž pocit, že se Frrfrrovy rady v této džungli ztratí... hledat pak nìjaké starší rady ve 200 stránkách topicu mi pøijde jako ujetost
tak upøímnì já jsem s Frrfrrem v divizi, takže jsem zhruba na jeho úrovni, i když on tu ligu s pøehledem vede... taky neøíkám, že by to nebyl špatnej nápad, ale tomu opravdu øíkáš rady? ta druhá už možná o nìèem byla, ale poøád je to dost individuální...
FC Opatov - b03oburkaj
12. sezóna - 1 v G.222 / 13. sezóna - 1 v F.74 / 14. sezóna - 2 v E.25 / 15. sezóna - 11 v D.9 / 16. sezóna - 2 v E.27 / 17. sezóna - 4 v D.9/ 18. sezóna - 6 v D.9
Yamagara no Miharu

b03oburkaj wrote:tak upøímnì já jsem s Frrfrrem v divizi, takže jsem zhruba na jeho úrovni, i když on tu ligu s pøehledem vede... taky neøíkám, že by to nebyl špatnej nápad, ale tomu opravdu øíkáš rady? ta druhá už možná o nìèem byla, ale poøád je to dost individuální...
EDIT: krucinál, blbì se to poslalo, takže viz pøíspìvek dole :P
Last edited by Yamagara no Miharu on Sat May 19, 2007 2:00 pm, edited 1 time in total.
Yamagara no Miharu

b03oburkaj wrote:tak upøímnì já jsem s Frrfrrem v divizi, takže jsem zhruba na jeho úrovni, i když on tu ligu s pøehledem vede... taky neøíkám, že by to nebyl špatnej nápad, ale tomu opravdu øíkáš rady? ta druhá už možná o nìèem byla, ale poøád je to dost individuální...
nemám nic proti tvému týmu, ale když se podíváš na Frrfrr, nesaháš mu ani po kotníky (+ by mì jen tak zajímalo, kolik má Frrfrr penìz :)), takže to, že hraješ ve stejné divizi nic neznamená - každopádnì tìmi rádobyvtipnými pøispìvateli jsem myslel spíš ty ostatní, co to tam øádnì zaspamovali :P
a ano, myslím si, že Frrfrrovy rady jsou (a jistì budou) velmi pøínosné, tohle se v pravidlech ani v tom našem FAQu nepíše
b03oburkaj
Team Manager

Post by b03oburkaj »

Yamagara no Miharu wrote:
nemám nic proti tvému týmu, ale když se podíváš na Frrfrr, nesaháš mu ani po kotníky (+ by mì jen tak zajímalo, kolik má Frrfrr penìz :)), takže to, že hraješ ve stejné divizi nic neznamená ;)
tak vím, že na nìj nemám, to je mi jasný, ale furt se tady nejedná o mùj tým (to byl jen takovej dodatek), ale o jeho rady... myslím, že už to hraju dost dlouho, abych nìco vìdìl...
FC Opatov - b03oburkaj
12. sezóna - 1 v G.222 / 13. sezóna - 1 v F.74 / 14. sezóna - 2 v E.25 / 15. sezóna - 11 v D.9 / 16. sezóna - 2 v E.27 / 17. sezóna - 4 v D.9/ 18. sezóna - 6 v D.9
roofer
Team President

Post by roofer »

je turnaj pro 32 tymu,kolik je placenych umistenich?
PipkiN

Post by PipkiN »

první 4 jsou placená, vítìz bere 50% z celkové èástky, a pak je to 25% a 2x 12,5% ;)

Neboli pùlka, ètvrtka a 2x osmina z èástky ;)
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
tomas05
Coach

Post by tomas05 »

chtěl bych se teptat, podle čeho vy dáváte na trh hráče. Chci se zbavit neperspektivních hráčů, ale nevim kteří to jsou. Díky
kofi

Post by kofi »

tomas05 wrote:chtìl bych se teptat, podle èeho vy dáváte na trh hráèe. Chci se zbavit neperspektivních hráèù, ale nevim kteøí to jsou. Díky
jestli si zaèáteèník, tak bych s tím poèkal dokud nebudou tvoji hráèi trochu vytrénovaní...pak to poznáš skuteènì snadno :wink:
FC Alkoholicks
foppa 13

Post by foppa 13 »

tomas05 wrote:chtìl bych se teptat, podle èeho vy dáváte na trh hráèe. Chci se zbavit neperspektivních hráèù, ale nevim kteøí to jsou. Díky
Vysoká agresivita, vysoký vìk, pøehuštìnost na urèitém postu, malé hlavní skilly (ovšem to nemusí být rozhodující, zbylé mùže mít nad 90 a bude to super hráè. Takže je to hop nebo trop...) :wink:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Juros
Team Manager

Post by Juros »

Mì by zajímalo pokud hraju taktikou 4-3-3 jestli je lepší používat styl pøihrávky nebo protiútoky ? asi je to blbá otázka ale co :)
smallmouse
Team Manager

Post by smallmouse »

Juros wrote:Mì by zajímalo pokud hraju taktikou 4-3-3 jestli je lepší používat styl pøihrávky nebo protiútoky ? asi je to blbá otázka ale co :)
Pøi rozedstavení 4-3-3 se dá použít každá taktika.
nejlèastìji se hrají protiútoky a dlouhé míèe.
foppa 13

Post by foppa 13 »

Je rozdíl v rychlosti uzdravování hráèe, pokud má doktor 40% nebo 100%. Nebo je pouze rozdíl v pøesnosti urèení uzdravování?? Popø. jaký jiný rozdíl je mezi 40% a 100%?? Díky
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”