Detaily? Celkem ale podstatný, ne?Ivo08-LSG wrote:
detaili

Moderator: Czech Moderators
Detaily? Celkem ale podstatný, ne?Ivo08-LSG wrote:
detaili
tak upøímnì já jsem s Frrfrrem v divizi, takže jsem zhruba na jeho úrovni, i když on tu ligu s pøehledem vede... taky neøíkám, že by to nebyl špatnej nápad, ale tomu opravdu øíkáš rady? ta druhá už možná o nìèem byla, ale poøád je to dost individuální...Yamagara no Miharu wrote:Foxire - zase budu rypat
zrovna jsem chtìl poprosit o promazání tìch rádobyvtipných volovin v topicu s Frrfrrovýma radama, ale najednou koukám, že je zamèený(a onìm rádobyvtipným pøispìvatelùm vzkázat, aby si srandu dìlali buïto, až budou na tom hernì stejnì jako Frrfrr, nebo aby šli jinam
)
mám totiž pocit, že se Frrfrrovy rady v této džungli ztratí... hledat pak nìjaké starší rady ve 200 stránkách topicu mi pøijde jako ujetost
EDIT: krucinál, blbì se to poslalo, takže viz pøíspìvek doleb03oburkaj wrote:tak upøímnì já jsem s Frrfrrem v divizi, takže jsem zhruba na jeho úrovni, i když on tu ligu s pøehledem vede... taky neøíkám, že by to nebyl špatnej nápad, ale tomu opravdu øíkáš rady? ta druhá už možná o nìèem byla, ale poøád je to dost individuální...
nemám nic proti tvému týmu, ale když se podíváš na Frrfrr, nesaháš mu ani po kotníky (+ by mì jen tak zajímalo, kolik má Frrfrr penìzb03oburkaj wrote:tak upøímnì já jsem s Frrfrrem v divizi, takže jsem zhruba na jeho úrovni, i když on tu ligu s pøehledem vede... taky neøíkám, že by to nebyl špatnej nápad, ale tomu opravdu øíkáš rady? ta druhá už možná o nìèem byla, ale poøád je to dost individuální...
tak vím, že na nìj nemám, to je mi jasný, ale furt se tady nejedná o mùj tým (to byl jen takovej dodatek), ale o jeho rady... myslím, že už to hraju dost dlouho, abych nìco vìdìl...Yamagara no Miharu wrote:nemám nic proti tvému týmu, ale když se podíváš na Frrfrr, nesaháš mu ani po kotníky (+ by mì jen tak zajímalo, kolik má Frrfrr penìzb03oburkaj wrote:tak upøímnì já jsem s Frrfrrem v divizi, takže jsem zhruba na jeho úrovni, i když on tu ligu s pøehledem vede... taky neøíkám, že by to nebyl špatnej nápad, ale tomu opravdu øíkáš rady? ta druhá už možná o nìèem byla, ale poøád je to dost individuální...), takže to, že hraješ ve stejné divizi nic neznamená
Vysoká agresivita, vysoký vìk, pøehuštìnost na urèitém postu, malé hlavní skilly (ovšem to nemusí být rozhodující, zbylé mùže mít nad 90 a bude to super hráè. Takže je to hop nebo trop...)tomas05 wrote:chtìl bych se teptat, podle èeho vy dáváte na trh hráèe. Chci se zbavit neperspektivních hráèù, ale nevim kteøí to jsou. Díky