ty víš co jsem mu chtěl napsat, ale dost už bylo azora...Hippopotamus wrote:...

Moderator: Czech Moderators
ty víš co jsem mu chtěl napsat, ale dost už bylo azora...Hippopotamus wrote:...
Chtěl jsem chtěl , ale ono to nemá cenu . . .tomkycz wrote:ty víš co jsem mu chtěl napsat, ale dost už bylo azora...Hippopotamus wrote:...ještě léblik by si mohl přisadit...
Zastávám se Azora - Elovi je třeba to vysvětlit maximálně podrobně...léblík wrote:Chtěl jsem chtěl , ale ono to nemá cenu . . .tomkycz wrote:ty víš co jsem mu chtěl napsat, ale dost už bylo azora...Hippopotamus wrote:...ještě léblik by si mohl přisadit...
Já jsem téhož názorupalo wrote: Zastávám se Azora - Elovi je třeba to vysvětlit maximálně podrobně...
SW zahraje svůj standartní výkon jen při 5-ti obráncích, když obránců je 3 či 4 tak pokud ho dáš na střed, což je post CB, zahraje asi tak o 7 b . horší výkonDefectorCZ wrote:Zdravím znovuTentokrát se chci zeptat na hráče SW... Chci se zeptat, jestli tento hráč může hrát jen při taktice pěti obránců na hřišti ? Jestli když bude hrát na středu, v taktice na 3 obránce, tak jestli mi podá horší výkon než při 5 obráncích ?
Předem díky.
Ja by som asi zahral na 3 zaloznikov a na post CM by som dal bud LM alebo RM asi nic ine ti neostava. Ale ked hras H ligu tak by si mal s prehladom vyhrat.DefectorCZ wrote:A teď mám takovou situaci... Mám jen 2x CM... Ale jeden je zraněný a druhý má trest... Jak nejlépe sestavit záložní řadu, aby mi podala "dobrý" výkon ?Asi je blbost hrát se 4-mi záložníky (2xLM a 2xRM) co ?
Tam by se ztratilo hodně bodů výkonu ne ?
napiš sem co máš za tým. Nic lepšího než že postavíš 2LM a 2RM nevymyslíš, buď dáš SW na post Cb nebo první možnost, a obě varianty vyjdou tak nějak na stejno...DefectorCZ wrote:A teď mám takovou situaci... Mám jen 2x CM... Ale jeden je zraněný a druhý má trest... Jak nejlépe sestavit záložní řadu, aby mi podala "dobrý" výkon ?Asi je blbost hrát se 4-mi záložníky (2xLM a 2xRM) co ?
Můj tým se jmenuje FC Real Trnavka ..tomkycz wrote:napiš sem co máš za tým. Nic lepšího než že postavíš 2LM a 2RM nevymyslíš, buď dáš SW na post Cb nebo první možnost, a obě varianty vyjdou tak nějak na stejno...DefectorCZ wrote:A teď mám takovou situaci... Mám jen 2x CM... Ale jeden je zraněný a druhý má trest... Jak nejlépe sestavit záložní řadu, aby mi podala "dobrý" výkon ?Asi je blbost hrát se 4-mi záložníky (2xLM a 2xRM) co ?
totti - jenže on nemá zřejmě ani dvě CB takže nemůže hrát na 4 obránce aniž by hrálo SW. Aspoň to tak chápu
DefectorCZ wrote:Můj tým se jmenuje FC Real Trnavka ..tomkycz wrote:napiš sem co máš za tým. Nic lepšího než že postavíš 2LM a 2RM nevymyslíš, buď dáš SW na post Cb nebo první možnost, a obě varianty vyjdou tak nějak na stejno...DefectorCZ wrote:A teď mám takovou situaci... Mám jen 2x CM... Ale jeden je zraněný a druhý má trest... Jak nejlépe sestavit záložní řadu, aby mi podala "dobrý" výkon ?Asi je blbost hrát se 4-mi záložníky (2xLM a 2xRM) co ?
totti - jenže on nemá zřejmě ani dvě CB takže nemůže hrát na 4 obránce aniž by hrálo SW. Aspoň to tak chápu2 CBčka mám
Tak se kdyžtak mrkněte.. H ligu nehraju... Protože jsem začal v nejhorší okamžik
Zrovna když skončila sezóna... Takže jsem byl 2. v H a postoupil
Když hráč má být na Tl do dne X a před dnem X dá někdo nabídku, tak se to přesune na den Y. Tedy když má jít hráč zítra nejvyšší nabídce a dnes dá někdo nabídku, tak se to posovuá do té doby, když celý den nikdo nepodá nabídku, takže teoreticky by se o hráče mohli rvát 2 týmy (či více týmů) třeba měsícDefectorCZ wrote:AhojTentokrát se chci zeptat na nákup hráčů
Chtěl jsem koupit hráče, který byl v nabídce do 18.února do 4 do rána... A když jsem včera přihodil, tak se mu to po ranní simulaci prodloužilo do 19.února.... Chci se zeptat jak to vůbec funguje ?
Kdy bude hráč prodán ? Díky
xixor wrote:I když si myslím, že to asi nepůjde, přesto se zeptám. Chlapi, ví někdo jak se na battle-strategy.com dá odstranit ten protivný baner vpravo (goalunitet)? Dost mi to vadí při výpočtech cen, když to přikrývá část výpočtu.