Myslím, že tabulka bude vypadat jinak. Já dneska vypustím zápas proti Mikefovi a napíšu proč.
S Mikefem se známe nějaký ten pátek a je to kamarád z "firmy". Když jsem postupoval do A divize, udělal něco, co mi vyrazilo dech. Napsal mi, že mi je skvělé, jak jsem poskládal tým a že mu je jasné, že mám zacíleno na boj o titul. Proto mi dal nabídku, že si můžu vybrat jakéhokoli hráče z jeho týmu, abych posílil. To jsem vážně nečekal, virtuálně se poklonil, ale této skvělé nabídky jsem nevyužil.... Také mi napsal, že mi pustí oba naše společné zápasy....
V prvním našem vzájemném zápase Mikef zahrál 128, takže slovo dodržel. Co mě to však bylo platné, když jsem vyfasoval dvě redky.....
O protože teď Mikef body potřebuje a mě už body netrápí, rád dám body Mikefovi. A nemyslím si, že to je unfair, podle mě je to přesně opačně. Znáte to - dej, bude ti dáno a přej, bude ti přáno...
PS: A dneska konečně první slušný výkon - 154. Škoda jen, že chyběli dva hráči A teamu a hráči byli 99/100. Ani nechci pomyslet na to, že bych možná dorovnal rekord.