Divize A

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote:
oslicek wrote: chtěl bych se jenom ujistit - za "prodej"/"nákup" hráče, který je za 0 EUR klesá nálada v týmu? pokud ano, sebemrskačsky se připojím do topicu: jsem v A a o SP nic nevím. Až doposud sem měl za to, že ani při prodeji ani při koupi hráče za 0 EUR se nic s náladou v týmu neděje...

vůbec se nechci Bizona nějak zastávat, ale přijde mi, že je možné, aby těchto hráčů za 0 EUR koupil, kolik chtěl. všichni jsme měli stejnou možnost je koupit - že všechny vyhrál bizone je klika (taky sem tam za jedno CB nabízel maximání plat i prémii i podpisový bonus za všechny peníze, co mám :-)).

myslím, že už to de Bunneho přestalo bavit a nechtěl, aby ti hráči zanikli - ale uvidíme.
já si teda myslím, že za prodej i nákup hráče za 0 týmová nálada klesá.....

Myslím si, že u Bizonů to s těma hráčema bylo tak, že prostě hodil nabídku tam, kde se mu líbili hráči a doufal, že aspon jeden přijde... že se mu povedli 4 (těžko říci z kolika) je sice dobrá klika, ale aktuálně mu moc nepomohla....
tak jsem jen tak z legrace hodil taky nabídku na de Buneeho ovečku a on fakt přišel.. za milionek docela dobrý kauf, to jsem vážně nečekal když už se to takhle profláklo.... no každopádně potvrzení toho, že morálka opravdu klesá o 5 bodů, takže jsem se pro jednou nemýlil a vítám Oslíčka v mém klubu "jak jsem se proboha mohl dost do A-čka :lol: "
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
dawron
Team President

Post by dawron »

Rád bych uvedl na pravou míru jak to bylo s Freshem. Výpočet výkonů vycházel o nějaké setinky v jeho prospěch, tak jsem si řekl že nebudu kvůli takto nejistému výsledku riskovat nižší zisk z prodeje hráčů. Měl jsem na TL dva, kteří měli být prodáni v pátek po ligové simulaci bez nastavení ceny za okamžitý. Zkusil jsem na ně tedy ve čtvrtek vypsat cenu za okamžitý přestup a oba během odpoledne podepsali novým týmům. S úbytkem 10% teamspiritu už nemělo vůbec cenu v tom zápase trápit A-tým, tak jsem tam poslal Béčko a kluky z A jsem nechal odpočinout pro potřeby přáteláků a turnajů. Šance, že bych s Freshem remizoval nebyla ani 5%.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

Ty jo, koukám, že už se nám fakt pomalu blíží vyhodnocení tipovačky :-) Pokud nebyl stanovenej nějakej systém vyhodnocení už na začátku, navrhuju použít Mastermind (bílá dobrá barva, černá dobrá barva i pozice).
Takže 1 bod za každý správně tipnutý tým v první pětce a druhý bod pokud byl tým tipován i na správném pořadí.
tom17
Team President

Post by tom17 »

Michal Kejchal wrote:Ty jo, koukám, že už se nám fakt pomalu blíží vyhodnocení tipovačky :-) Pokud nebyl stanovenej nějakej systém vyhodnocení už na začátku, navrhuju použít Mastermind (bílá dobrá barva, černá dobrá barva i pozice).
Takže 1 bod za každý správně tipnutý tým v první pětce a druhý bod pokud byl tým tipován i na správném pořadí.
Oslíček pravidla na začátku stanovoval.
oslicek wrote: za správné zařazení týmu do TOP5 je jeden bod a za přesné určení týmu a umístění jsou další tři body, tj. vítěz může získat maximálně 5x1 + 5x3 = 20 bodů. v případě rovnosti bodů u prvních dvou a více tipérů si vyhrazuji později stanovit pomocné kritérium pro výhru.
Včera jsem se na to zrovna díval, poněvadž jsem si uvědomil, že ten můj tip (1. FC Widlaks, 2. FCB Shucadlo, 3. u utd, 4. Viastore, 5. FC Strakapůd) by nemusel být od celkového pořadí zas tak daleko :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
kopeckar

Post by kopeckar »

tom17 wrote:Včera jsem se na to zrovna díval, poněvadž jsem si uvědomil, že ten můj tip (1. FC Widlaks, 2. FCB Shucadlo, 3. u utd, 4. Viastore, 5. FC Strakapůd) by nemusel být od celkového pořadí zas tak daleko :)
Přehled je na straně 56 tohoto topiku. Já mám zatím svých 5 v prvních 6-ti. Jen Oslíček tam s prominutím o skóre zavazí. Šanci mám na přesné trefení 4 a 5.místa, zbytek vedle. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

tom17 wrote:Oslíček pravidla na začátku stanovoval.
oslicek wrote: za správné zařazení týmu do TOP5 je jeden bod a za přesné určení týmu a umístění jsou další tři body, tj. vítěz může získat maximálně 5x1 + 5x3 = 20 bodů. v případě rovnosti bodů u prvních dvou a více tipérů si vyhrazuji později stanovit pomocné kritérium pro výhru.
Včera jsem se na to zrovna díval, poněvadž jsem si uvědomil, že ten můj tip (1. FC Widlaks, 2. FCB Shucadlo, 3. u utd, 4. Viastore, 5. FC Strakapůd) by nemusel být od celkového pořadí zas tak daleko :)
Aha, tři body to je královskej bonus. Si budu muset to sebou tipované 4. místo pořádně pohlídat... 8)
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

kopeckar wrote:
tom17 wrote:Včera jsem se na to zrovna díval, poněvadž jsem si uvědomil, že ten můj tip (1. FC Widlaks, 2. FCB Shucadlo, 3. u utd, 4. Viastore, 5. FC Strakapůd) by nemusel být od celkového pořadí zas tak daleko :)
Přehled je na straně 56 tohoto topiku. Já mám zatím svých 5 v prvních 6-ti. Jen Oslíček tam s prominutím o skóre zavazí. Šanci mám na přesné trefení 4 a 5.místa, zbytek vedle. :mrgreen:
Díky za důvěru, ale dopředu (teda zhruba potom, co odtipovala polovina zúčastněných) jsem upozorňoval, že jsem tuhle sezónu na cestách a budu se soustředit na SP cup :-)
tom17
Team President

Post by tom17 »

Zhodnocení předposledního týdne u mě:

Tak jako oslíček jsem měl skvělý týden, podařilo se vše vyhrát.

V pondělí MikeF proti mě neposlal to nejlepší, co mohl, ale zkusil alespoň nastřelit agresivitu. Rozhodčí to ocenil dvěmi ČK a po výkonech 147-127 jsem si připsal výhru 2-1. V úterý se na mě usmálo štěstí a po stejných výkonech jsem si od FC NBG odvezl všechny body.
Ve čtvrtek jsem pak doma přivítal Julia, který do té doby ztratil body pouze za jednu prohru a jednu remízu. Rozhodčí byl pro mě ideální (96%), týmy nastavili agresivitu 95-85, ale Julius přece jenom vyslal do zápasu o něco agresivnější hráče a jeden z nich putoval předčasně do sprch. Takže z toho byla cenná výhra 2-1 po výkonech 150-147. V pátek formalita s TWSB.

V tuto chvíli mám 3.místo v mých rukách a věřím, že je v mých silách ho udržet i po 30.kole.
VIASTORE
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Papa Bouba Diop
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. Viastore
4. u utd
5. FC Strakapůd
no vypadá to, že bych nemusel být daleko od pravdy :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Ááá koukám na los a MikeF nemá zrovna lehký zápasy.. :))
Myslím si že se rozhodne mezi mnou a MikeFem.. :lol: Stačí mi jedna výhra a MikeF můžu jednou remizovat.. Je to tak? 8)
kopeckar

Post by kopeckar »

FC NBG wrote:Ááá koukám na los a MikeF nemá zrovna lehký zápasy.. :))
Myslím si že se rozhodne mezi mnou a MikeFem.. :lol: Stačí mi jedna výhra a MikeF můžu jednou remizovat.. Je to tak? 8)
Pokud ty jednou z těch 3 zápasů vyhraješ a on jednou remizuje a zbytek prohrajete, tak jde výtahem dolů on. Zatím máš jednu výhru k dobru a to by při stejným počtu bodů mezi vámi dvěmi pomohlo tobě. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote: to oslíček: můžeš sem prosím hodit upgradovanou tabulku?
chvilku to trvalo, ale přeci:
Attachments
table.jpg
table.jpg (35.52 KiB) Viewed 4230 times
xixor

Post by xixor »

Myslím, že tabulka bude vypadat jinak. Já dneska vypustím zápas proti Mikefovi a napíšu proč.

S Mikefem se známe nějaký ten pátek a je to kamarád z "firmy". Když jsem postupoval do A divize, udělal něco, co mi vyrazilo dech. Napsal mi, že mi je skvělé, jak jsem poskládal tým a že mu je jasné, že mám zacíleno na boj o titul. Proto mi dal nabídku, že si můžu vybrat jakéhokoli hráče z jeho týmu, abych posílil. To jsem vážně nečekal, virtuálně se poklonil, ale této skvělé nabídky jsem nevyužil.... Také mi napsal, že mi pustí oba naše společné zápasy....
V prvním našem vzájemném zápase Mikef zahrál 128, takže slovo dodržel. Co mě to však bylo platné, když jsem vyfasoval dvě redky.....

O protože teď Mikef body potřebuje a mě už body netrápí, rád dám body Mikefovi. A nemyslím si, že to je unfair, podle mě je to přesně opačně. Znáte to - dej, bude ti dáno a přej, bude ti přáno... :wink:

PS: A dneska konečně první slušný výkon - 154. Škoda jen, že chyběli dva hráči A teamu a hráči byli 99/100. Ani nechci pomyslet na to, že bych možná dorovnal rekord.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tom17
Team President

Post by tom17 »

xixor wrote: O protože teď Mikef body potřebuje a mě už body netrápí, rád dám body Mikefovi. A nemyslím si, že to je unfair, podle mě je to přesně opačně. Znáte to - dej, bude ti dáno a přej, bude ti přáno... :wink:
Pokud na to nahlížíš čistě z jednoho úhlu, a sice jako na pomoc kamarádovi (která Tě navíc vůbec nebolí), tak se Ti to může zdát správné. Když se na to zkusíš podívat objektivně, tak touto přátelskou pomocí zároveň sesíláš do Béčka (pravděpodobně) jednoho z trojice FC NBG – Fresh – Bizone.
VIASTORE
xixor

Post by xixor »

xixor wrote:
Můj tip:
1) FC Widlacks
2) FCB Shucadlo
3) Viastore
4) FC Strakapůd
5) U utd

A jestli promluví hlasitě random, klidně to pořadí může být jakékoli.

Tedy, jsem s tipem dost blízko :mrgreen: :wink: Michale zaber :!:

tom17 wrote:
xixor wrote:
Pokud na to nahlížíš čistě z jednoho úhlu, a sice jako na pomoc kamarádovi (která Tě navíc vůbec nebolí), tak se Ti to může zdát správné. Když se na to zkusíš podívat objektivně, tak touto přátelskou pomocí zároveň sesíláš do Béčka (pravděpodobně) jednoho z trojice FC NBG – Fresh – Bizone.
.... Len kamarád ti prihrávku vrátí, prihrávku vrátí (Elán). Budu držet palce českým barvám.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”