IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??

Moderator: Czech Moderators

IV. sraz chci uspořádat v termínu:

Poll ended at Tue Nov 27, 2012 7:25 pm

1 ) od 17. & 24. května 2013
7
25%
2 ) od 31.5. & 7. června 2013
4
14%
3 ) 14.-16. června 2013
2
7%
4 ) 21.-23. června 2013
5
18%
5 ) 28.-30. června 2013
10
36%

Total votes: 28

léblík
Member of the Soccer Project Association

Re: III. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgic

Post by léblík »

tomkycz wrote:
Big El wrote:S tím záměrem tam jedu - nasadit všem přítomným přísnou dietu :lol: :lol: 8) Ale pšššššš nikomu to neříkej, jinak by se mohli vzpouzet :lol:
mě naordinuj ketogenní dietu, ať si můžu dát to tučný prase, sýr a klobásy :wink:
Nevim jestli by se ti CKD líbila,mám s ní mírné zkušenosti a je to hnus.Ono zapíjet klobásy olejem neni nic moc.. :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Big El

Post by Big El »

tomkycz wrote:
Big El wrote:S tím záměrem tam jedu - nasadit všem přítomným přísnou dietu :lol: :lol: 8) Ale pšššššš nikomu to neříkej, jinak by se mohli vzpouzet :lol:
mě naordinuj ketogenní dietu, ať si můžu dát to tučný prase, sýr a klobásy :wink:
No, myslím, že to budu mít těžký. Obávám se, že v souboji pupajdího gulášku s mou dietou budu těžkým outsiderem. Ale bez boje se nevzdám :D
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Hadis

Post by Hadis »

Já tam jedu chlastat, ne jíst :lol:
AC Had Bozak

kopeckar

Post by kopeckar »

Hadis wrote:Já tam jedu chlastat, ne jíst :lol:
Já osobně nejsem ortodoxním vyznavačem žádného ze zmiňovaných náboženství. Uznávám obojí :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Ataner

Post by Ataner »

Jedno volné místo v autě max Praha a okolí..já plus nějaká ta basička na cestu.. :?: :lol:
JPD - B.3
kopeckar

Post by kopeckar »

Ataner wrote:Jedno volné místo v autě max Praha a okolí..já plus nějaká ta basička na cestu.. :?: :lol:
Přinejhorším tě vezme Big El svým zdravovýživovým vlakem. Šťastnou cestu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Ataner

Post by Ataner »

kopeckar wrote:
Ataner wrote:Jedno volné místo v autě max Praha a okolí..já plus nějaká ta basička na cestu.. :?: :lol:
Přinejhorším tě vezme Big El svým zdravovýživovým vlakem. Šťastnou cestu. :mrgreen:
Proč mě přejel ten mráz po zádech.. :mrgreen:
I když já bych mu to po cestě vysvětlil.. :wink:
JPD - B.3
kopeckar

Post by kopeckar »

Ataner wrote:
kopeckar wrote:
Doufám, že to kdyžtak bude přenášeno online přes webku. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Ataner

Post by Ataner »

kopeckar wrote: Doufám, že to kdyžtak bude přenášeno online přes webku. :mrgreen:
No vidím to asi takhle..dáme srabble po cestě a za každou prohru povinnné pivko.. :mrgreen:
Takže doufám že nepřijedeme totálně na šrot..když né jinak
A co jsem četl tak El nic moc takže v pohodě to dáme..i když já to vlastně nikdy nehrál takže síly vidím tak 50 -50 %..klika pro nás že El má momentálně hlavu úplně někde jinde.. :mrgreen:
Teď jde jen o to zda na to Tygr uslyší protože má prý věčně zacpané uši ...(něčím) :roll:
A podle informací bulváru to jsou nějaké stehna..no nevim co jsi mám o tom myslet. :mrgreen:
Moment ...Petřínská liga..??
No pořád nevim..to je fuk.. :lol:
JPD - B.3
kopeckar

Post by kopeckar »

Ataner wrote:No vidím to asi takhle..dáme srabble po cestě a za každou prohru povinnné pivko.. :mrgreen:
Takže doufám že nepřijedeme totálně na šrot..když né jinak
A co jsem četl tak El nic moc takže v pohodě to dáme..i když já to vlastně nikdy nehrál takže síly vidím tak 50 -50 %..klika pro nás že El má momentálně hlavu úplně někde jinde.. :mrgreen:
Teď jde jen o to zda na to Tygr uslyší protože má prý věčně zacpané uši ...(něčím) :roll:
A podle informací bulváru to jsou nějaké stehna..no nevim co jsi mám o tom myslet. :mrgreen:
Moment ...Petřínská liga..??
No pořád nevim..to je fuk.. :lol:
No jo, El do toho jde po hlavě. Nebo pohlavně? No nic, hlavně že do toho jde. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

Ataner wrote:
kopeckar wrote:
Jo, jo. Ten vlak to je dobrá volba. Aspoň Ti to pořádně vysvětlím a až přijedem, tak budu mít aspoň jednu oběť pro svou dietu nedám Ti pokoj, dokud mi na to nekejvneš - i kdybys to udělal jen proto, abys měl ode mě klid :lol: . A třeba mi pak na místě pomůžeš ještě někoho zlanařit a souboj s pupajdího guláškem skončí remízou :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Hadis

Post by Hadis »

Pánové, dovolte mi, abych Vám připomenul nutnost zaplacení zálohy na chystaný sraz.
Tato záloha není nějaké vymáhání peněz z Vás, či moje momentální obohacení, jde pouze o to, abychom přesně věděli, kolik lidí opravdu přijede a dle toho objednali pokoje, jídlo atd.

Pokud dovolíte, do půlky ledna se přihlásilo necelých 20 lidí, proto jsem zamluvil 24 lůžek, v současnosti je zaplaceno 8 záloh, včetně Betise a mě ( my platíme až na místě :) ), zbytek zatím nic.

Informace o platbě máte na první stránce, pro ty, kteří to již zapomněli.

Příští týden jedu na hory, to bude v době, kdy chodí výplaty, tak eventuální příchozí platby oznámím až po návratu.
Nenechávejte platbu na poslední chvíli, ať nám nepřiděláte zbyteční problémy s rezervací atd.

Děkuji za pozornost...

Hadis

Btw. to Xixor - právě jsem si četl seznam manažerů na první stránce a čuměl jsem jak blázen, že dorazí i Freknič a zase na druhou stranu vůbec nevím, kdo je Mcgrady :oops:
Ale koukám, že tam zase bude více méně stejná sestava :P

AC Had Bozak

tomkycz

Post by tomkycz »

léblík wrote:
tomkycz wrote:
Nevim jestli by se ti CKD líbila,mám s ní mírné zkušenosti a je to hnus.Ono zapíjet klobásy olejem neni nic moc.. :mrgreen:
CKD zrovna momentálně jedu ( druhý týden ) a můžu s jistotou tvrdit, že je to pro mně mnohem přijatelnější dieta než nějaká nízkosacharidová či sach. vlny atd. O jejím vlivu na zdravotní stav nepochybuji, ale vše se musí tak nějak s mírou. Žádné zapíjení klobás olejem, ale dát něco tak nějak zdravého a k tomu ten olej, nejlépe olivový a paneský. Uzeniny taky, ale jen když už do tebe nepadají ty "zdravá" masa :D Co se týče úbytku tuku, tak za 4 týdny se účiněji jinou dietou schodit nedá a s tímto se zdravé tělo snadno srovná, doufám... 8)

jinak cesta vlakem na sraz nezní blbě, kdo pojede z ústí n/L ? Auto brát nechci, abych se pak nemusel krotit...
Ataner

Post by Ataner »

tomkycz wrote:..jinak cesta vlakem na sraz nezní blbě, kdo pojede z ústí n/L ? Auto brát nechci, abych se pak nemusel krotit...
No pokud nakonec dojde na ten vlak tak já pojedu určitě z Ústí.. :wink:
JPD - B.3
léblík

Post by léblík »

tomkycz wrote:
léblík wrote:
tomkycz wrote:
CKD zrovna momentálně jedu ( druhý týden ) a můžu s jistotou tvrdit, že je to pro mně mnohem přijatelnější dieta než nějaká nízkosacharidová či sach. vlny atd. O jejím vlivu na zdravotní stav nepochybuji, ale vše se musí tak nějak s mírou. Žádné zapíjení klobás olejem, ale dát něco tak nějak zdravého a k tomu ten olej, nejlépe olivový a paneský. Uzeniny taky, ale jen když už do tebe nepadají ty "zdravá" masa :D Co se týče úbytku tuku, tak za 4 týdny se účiněji jinou dietou schodit nedá a s tímto se zdravé tělo snadno srovná, doufám... 8)

jinak cesta vlakem na sraz nezní blbě, kdo pojede z ústí n/L ? Auto brát nechci, abych se pak nemusel krotit...
Nesouhlasím,jedu 3 týden sacharidové vlny.CKD je sice nejúčinější,ale stopro neprasáčtější a nejdrastičtější dieta.Hubneš rychle,ale to co do sebe cpeš všechno.Každému organismu vyhovje,ale něco jiného.Mě třeba naprosto sach.vlny. 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”