Nevim jestli by se ti CKD líbila,mám s ní mírné zkušenosti a je to hnus.Ono zapíjet klobásy olejem neni nic moc..tomkycz wrote:mě naordinuj ketogenní dietu, ať si můžu dát to tučný prase, sýr a klobásyBig El wrote:S tím záměrem tam jedu - nasadit všem přítomným přísnou dietu![]()
![]()
Ale pšššššš nikomu to neříkej, jinak by se mohli vzpouzet
IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??
Moderator: Czech Moderators
-
léblík
- Member of the Soccer Project Association
Re: III. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgic
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
No, myslím, že to budu mít těžký. Obávám se, že v souboji pupajdího gulášku s mou dietou budu těžkým outsiderem. Ale bez boje se nevzdámtomkycz wrote:mě naordinuj ketogenní dietu, ať si můžu dát to tučný prase, sýr a klobásyBig El wrote:S tím záměrem tam jedu - nasadit všem přítomným přísnou dietu![]()
![]()
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
Hadis
Já tam jedu chlastat, ne jíst 
AC Had Bozak
-
kopeckar
Já osobně nejsem ortodoxním vyznavačem žádného ze zmiňovaných náboženství. Uznávám obojíHadis wrote:Já tam jedu chlastat, ne jíst
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Ataner
Jedno volné místo v autě max Praha a okolí..já plus nějaká ta basička na cestu..

JPD - B.3
-
kopeckar
Přinejhorším tě vezme Big El svým zdravovýživovým vlakem. Šťastnou cestu.Ataner wrote:Jedno volné místo v autě max Praha a okolí..já plus nějaká ta basička na cestu..![]()
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Ataner
Proč mě přejel ten mráz po zádech..kopeckar wrote:Přinejhorším tě vezme Big El svým zdravovýživovým vlakem. Šťastnou cestu.Ataner wrote:Jedno volné místo v autě max Praha a okolí..já plus nějaká ta basička na cestu..![]()
I když já bych mu to po cestě vysvětlil..
JPD - B.3
-
kopeckar
Doufám, že to kdyžtak bude přenášeno online přes webku.Ataner wrote:Proč mě přejel ten mráz po zádech..kopeckar wrote:Přinejhorším tě vezme Big El svým zdravovýživovým vlakem. Šťastnou cestu.Ataner wrote:Jedno volné místo v autě max Praha a okolí..já plus nějaká ta basička na cestu..![]()
![]()
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Ataner
No vidím to asi takhle..dáme srabble po cestě a za každou prohru povinnné pivko..kopeckar wrote: Doufám, že to kdyžtak bude přenášeno online přes webku.
Takže doufám že nepřijedeme totálně na šrot..když né jinak
A co jsem četl tak El nic moc takže v pohodě to dáme..i když já to vlastně nikdy nehrál takže síly vidím tak 50 -50 %..klika pro nás že El má momentálně hlavu úplně někde jinde..
Teď jde jen o to zda na to Tygr uslyší protože má prý věčně zacpané uši ...(něčím)
A podle informací bulváru to jsou nějaké stehna..no nevim co jsi mám o tom myslet.
Moment ...Petřínská liga..??
No pořád nevim..to je fuk..
JPD - B.3
-
kopeckar
No jo, El do toho jde po hlavě. Nebo pohlavně? No nic, hlavně že do toho jde.Ataner wrote:No vidím to asi takhle..dáme srabble po cestě a za každou prohru povinnné pivko..![]()
Takže doufám že nepřijedeme totálně na šrot..když né jinak
A co jsem četl tak El nic moc takže v pohodě to dáme..i když já to vlastně nikdy nehrál takže síly vidím tak 50 -50 %..klika pro nás že El má momentálně hlavu úplně někde jinde..
Teď jde jen o to zda na to Tygr uslyší protože má prý věčně zacpané uši ...(něčím)![]()
A podle informací bulváru to jsou nějaké stehna..no nevim co jsi mám o tom myslet.
Moment ...Petřínská liga..??
No pořád nevim..to je fuk..
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Jo, jo. Ten vlak to je dobrá volba. Aspoň Ti to pořádně vysvětlím a až přijedem, tak budu mít aspoň jednu oběť pro svou dietu nedám Ti pokoj, dokud mi na to nekejvneš - i kdybys to udělal jen proto, abys měl ode mě klidAtaner wrote:Proč mě přejel ten mráz po zádech..kopeckar wrote:Přinejhorším tě vezme Big El svým zdravovýživovým vlakem. Šťastnou cestu.Ataner wrote:Jedno volné místo v autě max Praha a okolí..já plus nějaká ta basička na cestu..![]()
![]()
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
Hadis
Pánové, dovolte mi, abych Vám připomenul nutnost zaplacení zálohy na chystaný sraz.
Tato záloha není nějaké vymáhání peněz z Vás, či moje momentální obohacení, jde pouze o to, abychom přesně věděli, kolik lidí opravdu přijede a dle toho objednali pokoje, jídlo atd.
Pokud dovolíte, do půlky ledna se přihlásilo necelých 20 lidí, proto jsem zamluvil 24 lůžek, v současnosti je zaplaceno 8 záloh, včetně Betise a mě ( my platíme až na místě
), zbytek zatím nic.
Informace o platbě máte na první stránce, pro ty, kteří to již zapomněli.
Příští týden jedu na hory, to bude v době, kdy chodí výplaty, tak eventuální příchozí platby oznámím až po návratu.
Nenechávejte platbu na poslední chvíli, ať nám nepřiděláte zbyteční problémy s rezervací atd.
Děkuji za pozornost...
Hadis
Btw. to Xixor - právě jsem si četl seznam manažerů na první stránce a čuměl jsem jak blázen, že dorazí i Freknič a zase na druhou stranu vůbec nevím, kdo je Mcgrady
Ale koukám, že tam zase bude více méně stejná sestava
Tato záloha není nějaké vymáhání peněz z Vás, či moje momentální obohacení, jde pouze o to, abychom přesně věděli, kolik lidí opravdu přijede a dle toho objednali pokoje, jídlo atd.
Pokud dovolíte, do půlky ledna se přihlásilo necelých 20 lidí, proto jsem zamluvil 24 lůžek, v současnosti je zaplaceno 8 záloh, včetně Betise a mě ( my platíme až na místě
Informace o platbě máte na první stránce, pro ty, kteří to již zapomněli.
Příští týden jedu na hory, to bude v době, kdy chodí výplaty, tak eventuální příchozí platby oznámím až po návratu.
Nenechávejte platbu na poslední chvíli, ať nám nepřiděláte zbyteční problémy s rezervací atd.
Děkuji za pozornost...
Hadis
Btw. to Xixor - právě jsem si četl seznam manažerů na první stránce a čuměl jsem jak blázen, že dorazí i Freknič a zase na druhou stranu vůbec nevím, kdo je Mcgrady
Ale koukám, že tam zase bude více méně stejná sestava
AC Had Bozak
-
tomkycz
CKD zrovna momentálně jedu ( druhý týden ) a můžu s jistotou tvrdit, že je to pro mně mnohem přijatelnější dieta než nějaká nízkosacharidová či sach. vlny atd. O jejím vlivu na zdravotní stav nepochybuji, ale vše se musí tak nějak s mírou. Žádné zapíjení klobás olejem, ale dát něco tak nějak zdravého a k tomu ten olej, nejlépe olivový a paneský. Uzeniny taky, ale jen když už do tebe nepadají ty "zdravá" masaléblík wrote:Nevim jestli by se ti CKD líbila,mám s ní mírné zkušenosti a je to hnus.Ono zapíjet klobásy olejem neni nic moc..tomkycz wrote:mě naordinuj ketogenní dietu, ať si můžu dát to tučný prase, sýr a klobásyBig El wrote:S tím záměrem tam jedu - nasadit všem přítomným přísnou dietu![]()
![]()
jinak cesta vlakem na sraz nezní blbě, kdo pojede z ústí n/L ? Auto brát nechci, abych se pak nemusel krotit...
-
Ataner
No pokud nakonec dojde na ten vlak tak já pojedu určitě z Ústí..tomkycz wrote:..jinak cesta vlakem na sraz nezní blbě, kdo pojede z ústí n/L ? Auto brát nechci, abych se pak nemusel krotit...
JPD - B.3
-
léblík
Nesouhlasím,jedu 3 týden sacharidové vlny.CKD je sice nejúčinější,ale stopro neprasáčtější a nejdrastičtější dieta.Hubneš rychle,ale to co do sebe cpeš všechno.Každému organismu vyhovje,ale něco jiného.Mě třeba naprosto sach.vlny.tomkycz wrote:CKD zrovna momentálně jedu ( druhý týden ) a můžu s jistotou tvrdit, že je to pro mně mnohem přijatelnější dieta než nějaká nízkosacharidová či sach. vlny atd. O jejím vlivu na zdravotní stav nepochybuji, ale vše se musí tak nějak s mírou. Žádné zapíjení klobás olejem, ale dát něco tak nějak zdravého a k tomu ten olej, nejlépe olivový a paneský. Uzeniny taky, ale jen když už do tebe nepadají ty "zdravá" masaléblík wrote:Nevim jestli by se ti CKD líbila,mám s ní mírné zkušenosti a je to hnus.Ono zapíjet klobásy olejem neni nic moc..tomkycz wrote:
mě naordinuj ketogenní dietu, ať si můžu dát to tučný prase, sýr a klobásyCo se týče úbytku tuku, tak za 4 týdny se účiněji jinou dietou schodit nedá a s tímto se zdravé tělo snadno srovná, doufám...
jinak cesta vlakem na sraz nezní blbě, kdo pojede z ústí n/L ? Auto brát nechci, abych se pak nemusel krotit...
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly