Tak sezóna odstartovala. Hned na úvod dva ostré zápasy - FC Widlaks a FC Strakapůd. Když jsem to viděl tak jsem si říkal - nic ostřejšího by nebylo

Vzhledem k nízkému TS a vlně zranění (nemohl jsem použít hned 8. hráčů kvůli marodce nebo fyzičce) bych za kolosální úspěch považoval 3. body z toho dvojutkání. Reálně jsem to viděl tak na jeden, ovšem skutečnost je lepší, než jsem čekal - mám body 4.
V prvním zápase jsem ustál agresivitu, soupeř ne a konečně se Julia podařilo porazit. Škoda jen, že je to v sezóně, kdy mi odcházejí největší hvězdy do důchodu.....
Včera večer jsem musel vyměnit trenéra (chyběly už mu jen čtyři dny smlouvy) a hodně jsem kombinoval se sestavou. Normálně bych hrál venku jinak, abych maximalizoval výkon, ale musel jsem dát jen to, co mi zbylo..... Tak jsem se modlil a doufal v to, že soupeř dostane redku (sudí byl z kategorie nevyzpytatelných). Výsledkem byl výkon pouhých 147 (Michal dal +2), ale CML asi uznal, že to v minulé sezóně stačilo a dal mi bod..... Čuměl jsem.