Divize A

Moderator: Czech Moderators

acskncl
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by acskncl »

Jako blbej spartan tomu sice nerozumim, ale tipnu si taky 8)

Totemo Baka - Djerba 1
FCB Shucadlo - FC Widlaks 2
PC Bonner - Nike Itegem Football Club 0
Fresh - Bizone TM 1
City Wizards - FCB Mikef 2
s.k de twee linkervoeten - FC Strakapůd 0
u utd - FC Remedy 1
SKS Litoměřice - Viastore 2

Sezona:
1. FC Widlaks
2. u utd
3. FC Strakapůd
4. FCB Shucadlo
5. s.k de twee linkervoeten

Vykon 155, soucet 304
Na ceste do propadliste dejin.
kopeckar

Post by kopeckar »

Pěkně Schucadlo, pěkně. Velká gratulace. Dát na úvod 152 a šmiknout největšího favorita na titul je super. :mrgreen:
A Widlacks jsou na pěkném 15.místě. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
oslicek

Post by oslicek »

tak tipovačka na 1.kolo opět nic nerozhodla, jen se ukázalo, že pánové jsou opravdu mistři a tipli jako jediní šest správných výsledků:
1. NBG, Papa Douba Diop 6
2. Patttrick, beda, xixor, tomkycz, acskncl 5
3. Andrew 4

z toho plyne, že už je jasno aspoň o třetím místě (xixor) a čtvrtém (Andrew).

velké finále tedy pokračuje a vítězem bude ten, kdo tipne výsledek (ve stylu 1-0-2) čtvrtého kola divize A mezi N.I.F.C a linkervoeten. uděláme to tak, že nesmíte tipnout to samé, takže kdo tu tipne první, tak zamkne onen tip pro toho druhého a ten už může vybírat jen ze dvou zbylých možností.
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

oslicek wrote:tak tipovačka na 1.kolo opět nic nerozhodla, jen se ukázalo, že pánové jsou opravdu mistři a tipli jako jediní šest správných výsledků:
3. Andrew 4

velké finále tedy pokračuje a vítězem bude ten, kdo tipne výsledek (ve stylu 1-0-2) čtvrtého kola divize A mezi N.I.F.C a linkervoeten. uděláme to tak, že nesmíte tipnout to samé, takže kdo tu tipne první, tak zamkne onen tip pro toho druhého a ten už může vybírat jen ze dvou zbylých možností.
Jelikož je simulace nekouknu se na týmy, agr. rozhodčího atd. :)) Uvidim jestli budu mít znova štěstí a tipnu si 1 8)
tomkycz

Post by tomkycz »

tak když vidím nabídky na své hráče, kteří se mají zítra automaticky prodat, pomýšlím na konec. Tohle si kluci nezaslouží :?
dawron
Team President

Post by dawron »

tomkycz wrote:tak když vidím nabídky na své hráče, kteří se mají zítra automaticky prodat, pomýšlím na konec. Tohle si kluci nezaslouží :?
Měl jsi se zeptat, řekl bych ti rovnou, že rozprodávat kádr se ekonomicky nevyplatí. Zvláště pak když ho člověk budoval někdy v době, když bylo na SP 30-40K aktivních accountů. Teď je na prodej fakt špatná doba.

Lepší je přestárlý kádr vyčlenit na turnaje a dát mu platy 0,- (pokud možno) + velký bonus za výhru. Do ligy pak stavět jen nevytrénované mladíky (pro zisk zkušeností) či totální eunuchy a nekopy, které za tím účelem nakoupíš za 0,- až 1,- Euro. Staří mazáci tak generují peníze z turnajů a nestojí Tě skoro nic.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Gratulace Xiximu ke vstupu do sezony ... skalpu Julia ...a výkonu 152 .... vstoupil jsi tou správnou nohou do sezony , tak se drž ....
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

dawron wrote:
tomkycz wrote:tak když vidím nabídky na své hráče, kteří se mají zítra automaticky prodat, pomýšlím na konec. Tohle si kluci nezaslouží :?
Měl jsi se zeptat, řekl bych ti rovnou, že rozprodávat kádr se ekonomicky nevyplatí. Zvláště pak když ho člověk budoval někdy v době, když bylo na SP 30-40K aktivních accountů. Teď je na prodej fakt špatná doba.
Je otázka, co tomkycz zamýšlí. Pokud si chce trochu více zaobchodovat, tak totální rozprodej má význam. Navíc cena jeho hráčů by už jen padala (prodává 27-leté a starší).
Možná mohl nastavit určitou spodní cenovou hranici a jinak určit částky za okamžitej, ale to už se mi teď dobře radí, po bitvě je... však to znáte :wink:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tomkycz

Post by tomkycz »

no asi jsem měl chvíli počkat nebo prodávat postupně, ale nechtělo se mi platit ty platy :lol: přeci jen vyprodával NBG a BOLKA takže podobných hráčů bylo asi dost... ale tak něco z toho káplo, uvidíme... chtěl jsem kupovat nadějné nevytrénované mladíky, ale moc toho na trhu není... tak vám všem přeju hodně štěstí v nové sezóně, xiximu v nahánění julia ( začalo to o moc lépe než loni ), niklosovi s mikefem v boji o udržení a ostatním ať uhrají co nej. pozice...

pokud by měl někdo zájem o koupi LB, 28 let, výkon 73, agr. 6, ať mi písne. zítra se prodá automaticky a nej. nabídka je jen 1M...

to samé GK , věk 30 let, max. výkon 72
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

FC NBG wrote:
oslicek wrote:tak tipovačka na 1.kolo opět nic nerozhodla, jen se ukázalo, že pánové jsou opravdu mistři a tipli jako jediní šest správných výsledků:
3. Andrew 4

Jelikož je simulace nekouknu se na týmy, agr. rozhodčího atd. :)) Uvidim jestli budu mít znova štěstí a tipnu si 1 8)
no tak já tedy tipuji 0 :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no tak druhé kolo a Resi podepisuje nové smlouvy před domácím zápasem se mnou.... teda takový respekt :)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Papa Bouba Diop wrote:no tak já tedy tipuji 0 :)
No chtěl jsem taky dát nulu.. :) :D
xixor

Post by xixor »

Tak sezóna odstartovala. Hned na úvod dva ostré zápasy - FC Widlaks a FC Strakapůd. Když jsem to viděl tak jsem si říkal - nic ostřejšího by nebylo :D :?: Vzhledem k nízkému TS a vlně zranění (nemohl jsem použít hned 8. hráčů kvůli marodce nebo fyzičce) bych za kolosální úspěch považoval 3. body z toho dvojutkání. Reálně jsem to viděl tak na jeden, ovšem skutečnost je lepší, než jsem čekal - mám body 4.

V prvním zápase jsem ustál agresivitu, soupeř ne a konečně se Julia podařilo porazit. Škoda jen, že je to v sezóně, kdy mi odcházejí největší hvězdy do důchodu.....
Včera večer jsem musel vyměnit trenéra (chyběly už mu jen čtyři dny smlouvy) a hodně jsem kombinoval se sestavou. Normálně bych hrál venku jinak, abych maximalizoval výkon, ale musel jsem dát jen to, co mi zbylo..... Tak jsem se modlil a doufal v to, že soupeř dostane redku (sudí byl z kategorie nevyzpytatelných). Výsledkem byl výkon pouhých 147 (Michal dal +2), ale CML asi uznal, že to v minulé sezóně stačilo a dal mi bod..... Čuměl jsem.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
oslicek

Post by oslicek »

PaTTTTrick wrote:no tak druhé kolo a Resi podepisuje nové smlouvy před domácím zápasem se mnou.... teda takový respekt :)
co na začátku sezóny nenaženeš, to už nikdy :-). včera sem měnil trenéra a koukal sem, že tam nastala docela zajímavá situace - měnil sem s raynookem ve stejný čas jako xixor, takže ve finále já mám xixorova trenéra a xixor raynookova a raynook mého:-).

jinak resi má docela vtipný tým - benjamínek jeho týmu LB Cameron oslaví v sobotu 28. narozeniny... (i když třeba xixor na tom není jinak -taky má pouze jednoho sedmadvacetiletého hráče :-).
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

xixor wrote:Tak sezóna odstartovala. Hned na úvod dva ostré zápasy - FC Widlaks a FC Strakapůd. Když jsem to viděl tak jsem si říkal - nic ostřejšího by nebylo :D :?: Vzhledem k nízkému TS a vlně zranění (nemohl jsem použít hned 8. hráčů kvůli marodce nebo fyzičce) bych za kolosální úspěch považoval 3. body z toho dvojutkání. Reálně jsem to viděl tak na jeden, ovšem skutečnost je lepší, než jsem čekal - mám body 4.

V prvním zápase jsem ustál agresivitu, soupeř ne a konečně se Julia podařilo porazit. Škoda jen, že je to v sezóně, kdy mi odcházejí největší hvězdy do důchodu.....
Včera večer jsem musel vyměnit trenéra (chyběly už mu jen čtyři dny smlouvy) a hodně jsem kombinoval se sestavou. Normálně bych hrál venku jinak, abych maximalizoval výkon, ale musel jsem dát jen to, co mi zbylo..... Tak jsem se modlil a doufal v to, že soupeř dostane redku (sudí byl z kategorie nevyzpytatelných). Výsledkem byl výkon pouhých 147 (Michal dal +2), ale CML asi uznal, že to v minulé sezóně stačilo a dal mi bod..... Čuměl jsem.
No, s losem do začátku jsem na tom podobně. Pořád ještě nemám jasný plán, rozhodnutí padne až po prvních šesti ligových kolech. Bohužel mě do začátku dost brzdí dva přestupy, které jsem udělal v samém závěru minulé sezony. Výsledkem je dvakrát o dva bodíky lepší výkon a dvě remízy. Mít o devět bodů lepší TS, věřím, že by těch bodů bylo 4-6. Bych býval potřeboval hrát s vámi nejsilnějšími o něco později. Ted nezbývá než zkusit ve čtvrtek urvat venku remízu proti panu Cézarovi.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”