Divize A

Moderator: Czech Moderators

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Papa Bouba Diop »

tak koukám, že jsem vyhrál tipovačku :) bohužel jak už jsem psal dříve, srazu se účastnit nemůžu (i když bych opravdu rád) protože budu v tu dobu státnicovat :? takže mě bude stačit,když mě oslíček nechá to CF na které mám nabídku :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Papa Bouba Diop wrote:tak koukám, že jsem vyhrál tipovačku :) bohužel jak už jsem psal dříve, srazu se účastnit nemůžu (i když bych opravdu rád) protože budu v tu dobu státnicovat :? takže mě bude stačit,když mě oslíček nechá to CF na které mám nabídku :)
No já se nejspíš taky asi nezůčastnim.. :)) Ale ještě se uvidí.. Takže bojovat o 3 a nižší místo se vyplatilo.. :D
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak u mě taky první týden spokojenost.... 9b a druhé místo, co více si přát ;)... je pravda, že jsem hrál zatím spíše s tím klidným středem, a jedinou prohru jsem utržil u Resiho doma, když však před zápasem dostalo plno hráčů nové smlouvy....

Vzhledem k pokračujícímu dobrému losu mám tajné přání být ve středu na prvním místě, ale známe pana randoma ;-)

Poté už mě čeká jen elita a tak dále už se budou body sbírat hůře....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:jedinou prohru jsem utržil u Resiho doma, když však před zápasem dostalo plno hráčů nové smlouvy....
Plno ne, byli jen 4 :wink: Vzhledem ke skutečnosti, že po sezóně rozprodávám, nemá cenu nějak otálet. Když to provedu teď, budu si to ještě moci zopakovat ke konci sezóny :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
dawron
Team President

Post by dawron »

Papa Bouba Diop wrote:tak koukám, že jsem vyhrál tipovačku :) bohužel jak už jsem psal dříve, srazu se účastnit nemůžu (i když bych opravdu rád) protože budu v tu dobu státnicovat :? takže mě bude stačit,když mě oslíček nechá to CF na které mám nabídku :)
Už jsem zapomněl jaká byla za tipovačku vypsaná cena. Ale každopádně není problém, abych ti ji přivezl do Chomutova a slavnostně předal v zastoupení. :-)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
ps2512

Post by ps2512 »

dawron wrote:
Už jsem zapomněl jaká byla za tipovačku vypsaná cena. Ale každopádně není problém, abych ti ji přivezl do Chomutova a slavnostně předal v zastoupení. :-)
A nebo vypil po cestě co? :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
xixor

Post by xixor »

Tak shrnu svůj první týden:

Ligový start v našem týmu budil obavy. Nepoužitelných bylo hned 8. hráčů a to kvůli marodce nebo kvůli fyzičce navrátilců z marody.... I startovací TS na 83% a nepříjemný los nevěštil nic dobrého....

PO: FCB Shucadlo - FC Widlaks 1:0 (152-147)
Hned ostrý start s trojnásobným vítězem. Sudí 63% mi nebyl zrovna příjemný, mám z minula smutné zkušenosti. Přesto povedlo se, my jsme agresi ustáli, soupeř nikoliv. Díky méně agresivní základní sestavě jsme získali nesmírně cenné tři body.... Nemohlo to být loni ?
Julius překvapil s defenzivní taktikou 5-4-1, to jsem věru nečekal. Asi si šel pro bod, jiné vysvětlení nemám. Je to historicky první vítěztví týmu ze Shucadel proti tomuto přetěžkému soupeři.

UT: FC Strakapůd - FCB Shucadlo 2:2 (149-147)
Tady jsem si říkal, že pomůže jen zázrak anebo random. Vyměnil jsem trenéra, ale mohl jsem postavit skutečně jen to, co mi zbylo. Hrál bych úplně jinak, ale zkrátka nebylo z čeho brát. Tentokrát CML ukázal vlídnou tvář, opět jsem byl překvapen. Ovšem Michal bude zcela jistě jiného názoru...

ČT: FCB Shucadlo - FC Remedy 1:0 (146-133)
Na obou stranách se červenalo (u sebe jsem to nečekal, hrála málo agresivní sestava), soupeř dostal o kartu více a to rozhodlo.

PÁ: FCB Mikef - FCB Shucadlo 4:3 (146-144)
Před zápasem jsem hodně počítal, abych dal výkon aspoň 146-147 a šel si aspoň pro bod. Nebylo z čeho moc vybírat (fyzička) a tak výsledkem bylo prodloužení smluv 4. hráčům, ale vše marné - dostali jsme redku v útoku, soupeř to ustál. Sjel jsem si sestavy, ale zásadní rozdíl v agresivitě hráčů hostí a domácích jsem nenašel......

Získal jsem 7. bodů a ty po zvážení všech pro a proti ty body beru. Start byl skutečně náročný a na plný počet bodů jsem nemohl pomýšlet ani v nejdivočejších snech. Hlavní je, aby se netrhlo čelo....

FCB Shucadlo vs CML 1:1
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

dawron wrote:
no mám pocit, že se jednolo a lahvinku vína - a to asi né jen tak obyčejného :) ale podmínkou byla tuším účast na srazu,což bohužel nesplním :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

Papa Bouba Diop wrote:no mám pocit, že se jednolo a lahvinku vína - a to asi né jen tak obyčejného :) ale podmínkou byla tuším účast na srazu,což bohužel nesplním :)
Jestli se nepletu, tak bylo ve hře saké, což je nepletu-li se japonský rýžový nápoj. :mrgreen: A účast na srazu tam byla zakomponována myslím taky. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
oslicek

Post by oslicek »

Pořadí v tipovačce: 1. Papa Douba Diop 2. FC NBG 3.xixor 4.andrew

Doufám, že alespoň jeden z výše uvedených do VP dorazí a cenu (lahvinku saké) si převezme.
oslicek

Post by oslicek »

Tak první týden se mi docela vyvedl - čekal sem čtyři body a mám je. Tajně sem doufal v další bod s účkem doma, ale 149 bych nedal asi ani bez dvou červených, který sem s ním inkasoval.

Další týden bych byl nadmíru spokojen opět se čtyřmi body - remíza u N.I.F.C a výhra nad Michalem, protože mi tam přeje rozhodčí a tudíž na něj půjde áčko na 100/100. zbylé dva zápasy budu také bojovat naplno, ale pro bodový zisk by mi musel napomoci dost výrazně random. nicméně může se stát, že taky skončím na nule :-(.
xixor

Post by xixor »

oslicek wrote:Pořadí v tipovačce: 1. Papa Douba Diop 2. FC NBG 3.xixor 4.andrew

Doufám, že alespoň jeden z výše uvedených do VP dorazí a cenu (lahvinku saké) si převezme.

Já jedu. :D A dyž kerysi z panu v teho seznamu budě bulať, tož sa někdy zežeru po japonsku.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote:tak u mě taky první týden spokojenost.... 9b a druhé místo, co více si přát ;)... je pravda, že jsem hrál zatím spíše s tím klidným středem, a jedinou prohru jsem utržil u Resiho doma, když však před zápasem dostalo plno hráčů nové smlouvy....

Vzhledem k pokračujícímu dobrému losu mám tajné přání být ve středu na prvním místě, ale známe pana randoma ;-)

Tak cíl č. 1 splněn o den dříve - na tabulku je krásný pohled :) .. už to jen udržet těch pár zbývajících kol :D

Oslíček dnes své přání nesplnil a vzhledem ke svému agresivnímu týmu dost zariskoval a po třech rudých může být rád za jednogolovou prohru....

V nejkvalitnějším zápase dne porazil Fresh Učko 2:1 po výkonech 149 - 147
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote:
PaTTTTrick wrote:tak u mě taky první týden spokojenost.... 9b a druhé místo, co více si přát ;)... je pravda, že jsem hrál zatím spíše s tím klidným středem, a jedinou prohru jsem utržil u Resiho doma, když však před zápasem dostalo plno hráčů nové smlouvy....

Tak cíl č. 1 splněn o den dříve - na tabulku je krásný pohled :) .. už to jen udržet těch pár zbývajících kol :D

Oslíček dnes své přání nesplnil a vzhledem ke svému agresivnímu týmu dost zariskoval a po třech rudých může být rád za jednogolovou prohru....

V nejkvalitnějším zápase dne porazil Fresh Učko 2:1 po výkonech 149 - 147
nikde nikdo, tak zase já.... aktuální cíl splněn.... ve středu jsem na prvním místě....sice v A-čku není lehkých soupeřů, ale díky lehčímu losu jsem využil situace a po 6 kolech jsem na neuvěřitelném prvním místě :lol: , ale pak už to začíná.... no zkusím se nedat zadarmo a ještě chvilku se udržet na stejné pozici :D
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote: nikde nikdo, tak zase já.... aktuální cíl splněn....
Tak já alespoň přidávám gratulaci :wink:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”