Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
Papa Bouba Diop
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
tak koukám, že jsem vyhrál tipovačku
bohužel jak už jsem psal dříve, srazu se účastnit nemůžu (i když bych opravdu rád) protože budu v tu dobu státnicovat
takže mě bude stačit,když mě oslíček nechá to CF na které mám nabídku 
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
No já se nejspíš taky asi nezůčastnim..Papa Bouba Diop wrote:tak koukám, že jsem vyhrál tipovačkubohužel jak už jsem psal dříve, srazu se účastnit nemůžu (i když bych opravdu rád) protože budu v tu dobu státnicovat
-
PaTTTTrick
tak u mě taky první týden spokojenost.... 9b a druhé místo, co více si přát
... je pravda, že jsem hrál zatím spíše s tím klidným středem, a jedinou prohru jsem utržil u Resiho doma, když však před zápasem dostalo plno hráčů nové smlouvy....
Vzhledem k pokračujícímu dobrému losu mám tajné přání být ve středu na prvním místě, ale známe pana randoma
Poté už mě čeká jen elita a tak dále už se budou body sbírat hůře....
Vzhledem k pokračujícímu dobrému losu mám tajné přání být ve středu na prvním místě, ale známe pana randoma
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
Plno ne, byli jen 4PaTTTTrick wrote:jedinou prohru jsem utržil u Resiho doma, když však před zápasem dostalo plno hráčů nové smlouvy....
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
dawron
- Team President
Už jsem zapomněl jaká byla za tipovačku vypsaná cena. Ale každopádně není problém, abych ti ji přivezl do Chomutova a slavnostně předal v zastoupení.Papa Bouba Diop wrote:tak koukám, že jsem vyhrál tipovačkubohužel jak už jsem psal dříve, srazu se účastnit nemůžu (i když bych opravdu rád) protože budu v tu dobu státnicovat
Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

My máme slabý kádr jak hovado!
-
ps2512
A nebo vypil po cestě co?dawron wrote:Už jsem zapomněl jaká byla za tipovačku vypsaná cena. Ale každopádně není problém, abych ti ji přivezl do Chomutova a slavnostně předal v zastoupení.Papa Bouba Diop wrote:tak koukám, že jsem vyhrál tipovačkubohužel jak už jsem psal dříve, srazu se účastnit nemůžu (i když bych opravdu rád) protože budu v tu dobu státnicovat
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
xixor
Tak shrnu svůj první týden:
Ligový start v našem týmu budil obavy. Nepoužitelných bylo hned 8. hráčů a to kvůli marodce nebo kvůli fyzičce navrátilců z marody.... I startovací TS na 83% a nepříjemný los nevěštil nic dobrého....
PO: FCB Shucadlo - FC Widlaks 1:0 (152-147)
Hned ostrý start s trojnásobným vítězem. Sudí 63% mi nebyl zrovna příjemný, mám z minula smutné zkušenosti. Přesto povedlo se, my jsme agresi ustáli, soupeř nikoliv. Díky méně agresivní základní sestavě jsme získali nesmírně cenné tři body.... Nemohlo to být loni ?
Julius překvapil s defenzivní taktikou 5-4-1, to jsem věru nečekal. Asi si šel pro bod, jiné vysvětlení nemám. Je to historicky první vítěztví týmu ze Shucadel proti tomuto přetěžkému soupeři.
UT: FC Strakapůd - FCB Shucadlo 2:2 (149-147)
Tady jsem si říkal, že pomůže jen zázrak anebo random. Vyměnil jsem trenéra, ale mohl jsem postavit skutečně jen to, co mi zbylo. Hrál bych úplně jinak, ale zkrátka nebylo z čeho brát. Tentokrát CML ukázal vlídnou tvář, opět jsem byl překvapen. Ovšem Michal bude zcela jistě jiného názoru...
ČT: FCB Shucadlo - FC Remedy 1:0 (146-133)
Na obou stranách se červenalo (u sebe jsem to nečekal, hrála málo agresivní sestava), soupeř dostal o kartu více a to rozhodlo.
PÁ: FCB Mikef - FCB Shucadlo 4:3 (146-144)
Před zápasem jsem hodně počítal, abych dal výkon aspoň 146-147 a šel si aspoň pro bod. Nebylo z čeho moc vybírat (fyzička) a tak výsledkem bylo prodloužení smluv 4. hráčům, ale vše marné - dostali jsme redku v útoku, soupeř to ustál. Sjel jsem si sestavy, ale zásadní rozdíl v agresivitě hráčů hostí a domácích jsem nenašel......
Získal jsem 7. bodů a ty po zvážení všech pro a proti ty body beru. Start byl skutečně náročný a na plný počet bodů jsem nemohl pomýšlet ani v nejdivočejších snech. Hlavní je, aby se netrhlo čelo....
FCB Shucadlo vs CML 1:1
Ligový start v našem týmu budil obavy. Nepoužitelných bylo hned 8. hráčů a to kvůli marodce nebo kvůli fyzičce navrátilců z marody.... I startovací TS na 83% a nepříjemný los nevěštil nic dobrého....
PO: FCB Shucadlo - FC Widlaks 1:0 (152-147)
Hned ostrý start s trojnásobným vítězem. Sudí 63% mi nebyl zrovna příjemný, mám z minula smutné zkušenosti. Přesto povedlo se, my jsme agresi ustáli, soupeř nikoliv. Díky méně agresivní základní sestavě jsme získali nesmírně cenné tři body.... Nemohlo to být loni ?
Julius překvapil s defenzivní taktikou 5-4-1, to jsem věru nečekal. Asi si šel pro bod, jiné vysvětlení nemám. Je to historicky první vítěztví týmu ze Shucadel proti tomuto přetěžkému soupeři.
UT: FC Strakapůd - FCB Shucadlo 2:2 (149-147)
Tady jsem si říkal, že pomůže jen zázrak anebo random. Vyměnil jsem trenéra, ale mohl jsem postavit skutečně jen to, co mi zbylo. Hrál bych úplně jinak, ale zkrátka nebylo z čeho brát. Tentokrát CML ukázal vlídnou tvář, opět jsem byl překvapen. Ovšem Michal bude zcela jistě jiného názoru...
ČT: FCB Shucadlo - FC Remedy 1:0 (146-133)
Na obou stranách se červenalo (u sebe jsem to nečekal, hrála málo agresivní sestava), soupeř dostal o kartu více a to rozhodlo.
PÁ: FCB Mikef - FCB Shucadlo 4:3 (146-144)
Před zápasem jsem hodně počítal, abych dal výkon aspoň 146-147 a šel si aspoň pro bod. Nebylo z čeho moc vybírat (fyzička) a tak výsledkem bylo prodloužení smluv 4. hráčům, ale vše marné - dostali jsme redku v útoku, soupeř to ustál. Sjel jsem si sestavy, ale zásadní rozdíl v agresivitě hráčů hostí a domácích jsem nenašel......
Získal jsem 7. bodů a ty po zvážení všech pro a proti ty body beru. Start byl skutečně náročný a na plný počet bodů jsem nemohl pomýšlet ani v nejdivočejších snech. Hlavní je, aby se netrhlo čelo....
FCB Shucadlo vs CML 1:1
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
Papa Bouba Diop
no mám pocit, že se jednolo a lahvinku vína - a to asi né jen tak obyčejnéhodawron wrote:Už jsem zapomněl jaká byla za tipovačku vypsaná cena. Ale každopádně není problém, abych ti ji přivezl do Chomutova a slavnostně předal v zastoupení.Papa Bouba Diop wrote:tak koukám, že jsem vyhrál tipovačkubohužel jak už jsem psal dříve, srazu se účastnit nemůžu (i když bych opravdu rád) protože budu v tu dobu státnicovat
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
kopeckar
Jestli se nepletu, tak bylo ve hře saké, což je nepletu-li se japonský rýžový nápoj.Papa Bouba Diop wrote:no mám pocit, že se jednolo a lahvinku vína - a to asi né jen tak obyčejnéhoale podmínkou byla tuším účast na srazu,což bohužel nesplním
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Pořadí v tipovačce: 1. Papa Douba Diop 2. FC NBG 3.xixor 4.andrew
Doufám, že alespoň jeden z výše uvedených do VP dorazí a cenu (lahvinku saké) si převezme.
Doufám, že alespoň jeden z výše uvedených do VP dorazí a cenu (lahvinku saké) si převezme.
Tak první týden se mi docela vyvedl - čekal sem čtyři body a mám je. Tajně sem doufal v další bod s účkem doma, ale 149 bych nedal asi ani bez dvou červených, který sem s ním inkasoval.
Další týden bych byl nadmíru spokojen opět se čtyřmi body - remíza u N.I.F.C a výhra nad Michalem, protože mi tam přeje rozhodčí a tudíž na něj půjde áčko na 100/100. zbylé dva zápasy budu také bojovat naplno, ale pro bodový zisk by mi musel napomoci dost výrazně random. nicméně může se stát, že taky skončím na nule
.
Další týden bych byl nadmíru spokojen opět se čtyřmi body - remíza u N.I.F.C a výhra nad Michalem, protože mi tam přeje rozhodčí a tudíž na něj půjde áčko na 100/100. zbylé dva zápasy budu také bojovat naplno, ale pro bodový zisk by mi musel napomoci dost výrazně random. nicméně může se stát, že taky skončím na nule
-
xixor
oslicek wrote:Pořadí v tipovačce: 1. Papa Douba Diop 2. FC NBG 3.xixor 4.andrew
Já jedu.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
-
PaTTTTrick
Tak cíl č. 1 splněn o den dříve - na tabulku je krásný pohledPaTTTTrick wrote:tak u mě taky první týden spokojenost.... 9b a druhé místo, co více si přát... je pravda, že jsem hrál zatím spíše s tím klidným středem, a jedinou prohru jsem utržil u Resiho doma, když však před zápasem dostalo plno hráčů nové smlouvy....
Oslíček dnes své přání nesplnil a vzhledem ke svému agresivnímu týmu dost zariskoval a po třech rudých může být rád za jednogolovou prohru....
V nejkvalitnějším zápase dne porazil Fresh Učko 2:1 po výkonech 149 - 147
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
PaTTTTrick
nikde nikdo, tak zase já.... aktuální cíl splněn.... ve středu jsem na prvním místě....sice v A-čku není lehkých soupeřů, ale díky lehčímu losu jsem využil situace a po 6 kolech jsem na neuvěřitelném prvním místěPaTTTTrick wrote:Tak cíl č. 1 splněn o den dříve - na tabulku je krásný pohledPaTTTTrick wrote:tak u mě taky první týden spokojenost.... 9b a druhé místo, co více si přát... je pravda, že jsem hrál zatím spíše s tím klidným středem, a jedinou prohru jsem utržil u Resiho doma, když však před zápasem dostalo plno hráčů nové smlouvy....
Poté už mě čeká jen elita a tak dále už se budou body sbírat hůře...... už to jen udržet těch pár zbývajících kol
![]()
Oslíček dnes své přání nesplnil a vzhledem ke svému agresivnímu týmu dost zariskoval a po třech rudých může být rád za jednogolovou prohru....
V nejkvalitnějším zápase dne porazil Fresh Učko 2:1 po výkonech 149 - 147
)
Tak já alespoň přidávám gratulaciPaTTTTrick wrote: nikde nikdo, tak zase já.... aktuální cíl splněn....
VIASTORE