Moderator: Czech Moderators
No já se nejspíš taky asi nezůčastnim..Papa Bouba Diop wrote:tak koukám, že jsem vyhrál tipovačkubohužel jak už jsem psal dříve, srazu se účastnit nemůžu (i když bych opravdu rád) protože budu v tu dobu státnicovat
takže mě bude stačit,když mě oslíček nechá to CF na které mám nabídku
Plno ne, byli jen 4PaTTTTrick wrote:jedinou prohru jsem utržil u Resiho doma, když však před zápasem dostalo plno hráčů nové smlouvy....
Už jsem zapomněl jaká byla za tipovačku vypsaná cena. Ale každopádně není problém, abych ti ji přivezl do Chomutova a slavnostně předal v zastoupení.Papa Bouba Diop wrote:tak koukám, že jsem vyhrál tipovačkubohužel jak už jsem psal dříve, srazu se účastnit nemůžu (i když bych opravdu rád) protože budu v tu dobu státnicovat
A nebo vypil po cestě co?dawron wrote:Už jsem zapomněl jaká byla za tipovačku vypsaná cena. Ale každopádně není problém, abych ti ji přivezl do Chomutova a slavnostně předal v zastoupení.Papa Bouba Diop wrote:tak koukám, že jsem vyhrál tipovačkubohužel jak už jsem psal dříve, srazu se účastnit nemůžu (i když bych opravdu rád) protože budu v tu dobu státnicovat
no mám pocit, že se jednolo a lahvinku vína - a to asi né jen tak obyčejnéhodawron wrote:Už jsem zapomněl jaká byla za tipovačku vypsaná cena. Ale každopádně není problém, abych ti ji přivezl do Chomutova a slavnostně předal v zastoupení.Papa Bouba Diop wrote:tak koukám, že jsem vyhrál tipovačkubohužel jak už jsem psal dříve, srazu se účastnit nemůžu (i když bych opravdu rád) protože budu v tu dobu státnicovat
Jestli se nepletu, tak bylo ve hře saké, což je nepletu-li se japonský rýžový nápoj.Papa Bouba Diop wrote:no mám pocit, že se jednolo a lahvinku vína - a to asi né jen tak obyčejnéhoale podmínkou byla tuším účast na srazu,což bohužel nesplním
oslicek wrote:Pořadí v tipovačce: 1. Papa Douba Diop 2. FC NBG 3.xixor 4.andrew
Doufám, že alespoň jeden z výše uvedených do VP dorazí a cenu (lahvinku saké) si převezme.
Tak cíl č. 1 splněn o den dříve - na tabulku je krásný pohledPaTTTTrick wrote:tak u mě taky první týden spokojenost.... 9b a druhé místo, co více si přát... je pravda, že jsem hrál zatím spíše s tím klidným středem, a jedinou prohru jsem utržil u Resiho doma, když však před zápasem dostalo plno hráčů nové smlouvy....
Vzhledem k pokračujícímu dobrému losu mám tajné přání být ve středu na prvním místě, ale známe pana randoma
Poté už mě čeká jen elita a tak dále už se budou body sbírat hůře....
nikde nikdo, tak zase já.... aktuální cíl splněn.... ve středu jsem na prvním místě....sice v A-čku není lehkých soupeřů, ale díky lehčímu losu jsem využil situace a po 6 kolech jsem na neuvěřitelném prvním místěPaTTTTrick wrote:Tak cíl č. 1 splněn o den dříve - na tabulku je krásný pohledPaTTTTrick wrote:tak u mě taky první týden spokojenost.... 9b a druhé místo, co více si přát... je pravda, že jsem hrál zatím spíše s tím klidným středem, a jedinou prohru jsem utržil u Resiho doma, když však před zápasem dostalo plno hráčů nové smlouvy....
Vzhledem k pokračujícímu dobrému losu mám tajné přání být ve středu na prvním místě, ale známe pana randoma
Poté už mě čeká jen elita a tak dále už se budou body sbírat hůře...... už to jen udržet těch pár zbývajících kol
![]()
Oslíček dnes své přání nesplnil a vzhledem ke svému agresivnímu týmu dost zariskoval a po třech rudých může být rád za jednogolovou prohru....
V nejkvalitnějším zápase dne porazil Fresh Učko 2:1 po výkonech 149 - 147
Tak já alespoň přidávám gratulaciPaTTTTrick wrote: nikde nikdo, tak zase já.... aktuální cíl splněn....