Koukám do tabulky po odehrání druhého týdne a nechápu nic. Tedy především své výsledky. Naprosto nečekaně jsem tento týden získal 10 bodů a to jsem ještě ztratil 2 v utkání s Freshem jen díky zranění mého hráče. Jak je tohle možné? Hlavně dnešní výhru nad Totemem mi hlava fakt nebere. Nechal mě Oslíček snad schválně vyhrát? Jste se na mě všichni domluvili?
Kalil jsem dnes neplánovaně až do rána bílého a to nejprve v Zelené tramvaji a pak v nějakém baru, takže bez přístupu k netu. Sestavu jsem měl pouze nějak zhruba předdefinovanou. Chtěl jsem ještě prodloužit nějaké ty smlouvy, trochu scoutingu v soupeřovu týmu a prostě to odladit. Ale jak se říká člověk míní a život mění, takže místo nastavování se pilo a to fest.
No a když jsem se pak ráno probral z kómatu, tak jsem zjistil, že jsem i přesto vyhrál. Hm, to Áčko už asi není co bývalo 'bo co?! Skoro to vypadá, že by ho zvládl ukočírovat můj asistent.
Příští týden to ale bude horší. Realisticky to vidím na 6 bodů a ob týden pak budu chtít 9. Kdyby to takhle vyšlo, znamenalo by to zisk 32 bodů v poločase. S tím bych už mohl směle pomýšlet jak Vám nabourat ty Vaše výsledkové tipy.