Divize A

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
xixor wrote:
beda sekacka wrote: FC Ligáč to nejspíš do A dotáhne, ale k výhře se nedostane.
Sdílím naprosto stejný názor a Robátko to ode mě ví.
Já ho na srazu vyburcuju 8) ...jinak se taky samozřejmě chystám vyhrát Ačko.---ale momentálně si vystáčím,když to dotáhnu ted v D :wink:
NO! To je slovo do pranice. Osobně moc přehled nemám, ale můj guru pupajdí je mým tajným tipem.

No a možná tak za 20 sezón třeba i Elnino :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

skalpu Viastore si upřímně ceníme i přesto, že resi neměl moc s kým hrát :)

Valcíři Chomutov - Viastore 4-1 (142:105)

tento týden 10 bodů, pěkné 7. místo a v pondělí zajíždíme k xixorovi :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
koster

Post by koster »

Papa Bouba Diop wrote:skalpu Viastore si upřímně ceníme i přesto, že resi neměl moc s kým hrát :)

Valcíři Chomutov - Viastore 4-1 (142:105)

tento týden 10 bodů, pěkné 7. místo a v pondělí zajíždíme k xixorovi :)
Pěkně. A v úterý dovezeš tři body od FC Widlaks a první pětka už je na dohled :wink:
Wellweak
léblík

Post by léblík »

Jak to tak vypadá tak já se sem nedostanu :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Big El

Post by Big El »

Tak hlásí se někdo na report na tento týden? Zaznamenal jsem, že kdosi (Papa?) zvolil týden příští a další zvolili týden "nějaký". Zatím jsem dal dohromady komplet výkony za celá čtyři kolo, pokud se toho někdo ujme, tak mu je pošlu :wink:

...a když ne tak se na to rád vrhnu sám :P
Elnino Prague

PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote:pěkný rozhovor, pěkný souhrn, díky ele....

No koukám na svoje rozlosování a v příštím kole chci minimálně devět bodů a je to celkem reálné,.. :lol: :lol: .....bojte se o záchranu 8)
tak devět bodů splněno a výsledkem je deváté místo..... :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
dawron
Team President

Post by dawron »

Koukám do tabulky po odehrání druhého týdne a nechápu nic. Tedy především své výsledky. Naprosto nečekaně jsem tento týden získal 10 bodů a to jsem ještě ztratil 2 v utkání s Freshem jen díky zranění mého hráče. Jak je tohle možné? Hlavně dnešní výhru nad Totemem mi hlava fakt nebere. Nechal mě Oslíček snad schválně vyhrát? Jste se na mě všichni domluvili?

Kalil jsem dnes neplánovaně až do rána bílého a to nejprve v Zelené tramvaji a pak v nějakém baru, takže bez přístupu k netu. Sestavu jsem měl pouze nějak zhruba předdefinovanou. Chtěl jsem ještě prodloužit nějaké ty smlouvy, trochu scoutingu v soupeřovu týmu a prostě to odladit. Ale jak se říká člověk míní a život mění, takže místo nastavování se pilo a to fest.

No a když jsem se pak ráno probral z kómatu, tak jsem zjistil, že jsem i přesto vyhrál. Hm, to Áčko už asi není co bývalo 'bo co?! Skoro to vypadá, že by ho zvládl ukočírovat můj asistent. :-)

Příští týden to ale bude horší. Realisticky to vidím na 6 bodů a ob týden pak budu chtít 9. Kdyby to takhle vyšlo, znamenalo by to zisk 32 bodů v poločase. S tím bych už mohl směle pomýšlet jak Vám nabourat ty Vaše výsledkové tipy. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
oslicek

Post by oslicek »

dawron wrote: Hm, to Áčko už asi není co bývalo 'bo co?!
já beru to áčko podobně poctivě jako ty. včera jsem se tak dlouho chystal nastavit až sem se v knajpě společensky unavil natolik, že jsem málem nemohl najít v Brně metro a připsal sem si dnes v práci půldenní Áčko - divize se nezapře :-)

chtěl sem konečně porazit ve čtvrtek julia - vypadalo to na 151:150 pro mě i potom, co si julius vyměnil trenéra, ale oslíčci jsou poslední dobou nějací neklidní a zas dva dostali červenou. a další tři se vykartovali na pátek.

musím ale asistenta pochválit, na tebe to nastavil docela solidně - byla tam sice jedna chybička, ale většinou jich udělám víc. asi to zas budu muset někomu předat, aby mi získal nějaký body...
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Big El wrote:...Zaznamenal jsem, že kdosi (Papa?) zvolil týden příští... :wink:
tak tak...příští týden si vezmu já, ať se z toho nezblázníš :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Big El

Post by Big El »

Papa Bouba Diop wrote:
Big El wrote:...Zaznamenal jsem, že kdosi (Papa?) zvolil týden příští... :wink:
tak tak...příští týden si vezmu já, ať se z toho nezblázníš :)
OK, na tento se nikdo nehlásí, takže jdu na to...
Elnino Prague

Big El

Post by Big El »

Druhý ligový týden měl své vítěze i své poražené. Mezi vítěze se určitě musí řadit Widlaks, kterým nikdo příliš nevzdoroval a získali plných 12 bodů, stejně tak ale jistě nadmíru spokojení budou na ve Střešovicích či Chomutově, kde získali 10 bodů. Naopak velmi málo dali do svých bojů Čejčští Sokoli a pro své příznivce jsou jejich výkony jistě zklamáním. Nespokojení budou zajisté i v Kolíkově, pouhé 4 body (z toho 3 s Djerbou povinné) jsou příliš málo.

5.kolo
Sokol Čejč 0-1 Valcíři Chomutov C.F.
140 143

Zápas rozhodovali hráči hrající na levé straně hřiště. Nejprve se po tvrdém, ač férovém, souboji zranil domácí LM, na lavičce byl sice připravený další LM, ale výrazně horší a Čejči se tak rozpadla zejména hra dopředu. Bájný sparťanský Káďa se sice proslavil na centrhalvu, nicméně svou kariéru začínal na levé straně zálohy. Jeho následovník Martin 'Káďa' Kadlec ukázal, že míčovou techniku má stejně vytříbenou a přesnou ranou z vápna vstřelil domácím gól do šatny. O přestávce to v kabině Sokolů hřmělo, duněly hromy a sršely blesky. Jediný efekt, který to však mělo, byl ostrý skluz domácího levého beka, který byl po právu oceněn redkou.

SK Slavia Prague 0-3 FC Widlaks
119 145

Slavie lídru tabulky odpor nekladla.

Tatran Stresovice 0-0 Fresh
145 145

Na půdu Tatranu přijel silný Fresh. Domácí k zápasu přistoupili opatrně a možná to je možná stálo 3 body. Stejně tak hrálo jistě roli také zranění jejich pravého halva.

u utd 0-3 FCB Shucadlo
51 74

Havířovští dali do zápasu o trochu více elánu, než domácí tým.

Djerba 1-9 FC Kolíkov
75 140

Po devítibrankovém přídělu do sítě belgického soupeře panovala v týmu Kolíkova velká spokojenost. Kdyby však hráči i realizační tým věděli, jak bude týden pokračovat, už by se tolik neradovali.

FC JEREMY 1-0 FCB Mikef
147 145

Nejkvalitnější souboj kola předvedly hráči v Mazovské Aréně. Nakonec rozhodla velmi hloupá nedisciplovanost Mikefova krajního obránce, který měl narážky na dceru pana sudího. Do konce mače již sice zbývalo pár minut, ale domácí zkušení borci dokázali díry v obraně hostů využít.

Totemo Baka 4-0 Viastore
143 91

V souboji dvou velkých favoritů na zisk letošního SP Cupu dal do zápasu více oslíček.

FC Strakapůd 5-0 PC Bonner
148 104

Pattrickovi boys Strakapůdům odpor nekladli.

6.kolo
Sokol Čejč 0-1 Tatran Stresovice
136 137
Domácí to přehnali s agresivitou. 90% nasazení proti 100% rozhodčímu bylo velmi optimistické. :) Risk však byl tentokráte jednoznačně ztrátou.

Valcíři Chomutov C.F. 5-2 SK Slavia Prague
140 100

V týmu Valcířů se hattrickem blýskl jeden z mladších v A divizi, hráč, který je v nejlepších letech (jak by ne, když 27 let je i autorovi těchto řádků :lol: ), polský Piotr 'Peťa' Juszczyk.

PC Bonner 11-2 Djerba
137 50

Na stadionu Patrick Bowl odbila hodina hry, když obecenstvo začalo skandovat: "Deset, deset! O 4 minuty později se diváci dočkali a snědý Haiťan Saintilus Wilnick zaúpěl, neboť si uvědomil, že tohle ho bude stát nějaký příspěvek do klubové kasy. Domácí pak polevili a hosté zaznamenali hned dvě branky. Poslední slovo však patřilo domácím.

Fresh 2-1 FC Strakapůd
150 148
Ptáci nastoupili do zápasu kola lépe a po 10 minutách vedli. Domácí to probudilo a nabudilo k větší aktivitě a už za pět minut to mohlo být 2:1, avšak Marcin Koziol byl tvrdohlavým kozlem a gól stále odmítal pustit i přes obrovské šance domácích. V druhé půli však Tulipáni ukázali, že nejsou žádné květinky a Strakapůdy bohužel přehráli.

FCB Shucadlo 2-7 Totemo Baka
81 120

Oslíčkovi chlapci si s domácími poradili velmi snadno, a tak jim po zápase zbylo i dost energie na to, aby si zashucali s místními fanynkami.

FC Widlaks 1-0 FC JEREMY
149 141

Jeremy je černým koněm soutěže, avšak na hřišti největšího favorita překvapit nedokázal.

FCB Mikef 8-1 u utd
137 42

Rumuni přijeli do Ostravy s velmi otřesenou morálkou a tak si domácí v klidu porénovali.

Viastore 1-0 FC Kolíkov
143 142

Resi tento týden (a nejen tento týden) vypouští, nicméně na Kolíky se připravil a upytlačil jim 3 body.

7.kolo
Totemo Baka 2-3 FC Widlaks
139 150

Widláci ukázali, že jsou skutečně venkovany a umí si osly osedlat. 150 venku je moc pěkných. Že by se na výkonu domácích projevilo pozápasové juchání v Havířově?

FC JEREMY 2-1 Fresh
145 142

Freshe čekal těžký týden. Po zápasech ve Střešovicích a doma se Strakapůdy jel na hřiště Jeremyho. Oba týmy dostaly při součtu 185 8 žlutých, ale jedna zdvojená v týmu hostů rozhodla.

u utd 1-10 PC Bonner
35 103

Patrickovi chlapci si znovu zastříleli a znovu pokořili desítku.

FC Kolíkov 3-3 Valcíři Chomutov C.F.
142 142

Trenéři se hráčům už od žáčků snaží vštěpovat, že se hrát má po celý zápas. Kostarický trenér Valcířů svým hráčům naopak naordinoval maňánu. "Moc se neunavte, svítí sluníčko, měli byste se opalovat." A tak se také dělo a domácí vládli hřišti. Po hodině hry přišel nový pokyn: "Tak hoši začněte hrát. Zbývá půl hodinky, tak neuškodí, když se maličko zahřejete." A vskutku - hostům půlhodinka snažení stačila na to, aby dokázali vyrovnat a odvezli si bod, pro nějž si přijeli.

Djerba 0-10 Sokol Čejč
57 135

Sokolíci si v Belgii trošku spravili chuť z předchozích zklamání.

FC Strakapůd 7-0 FCB Shucadlo
134 63

Strakapůdi si nedělali s Shucadlem problém.

Viastore 0-1 Tatran Stresovice
136 140

Viastore se po Kolíkovských pokusilo překvapit i Tatran, ale nepovedlo se.

SK Slavia Prague 0-9 FCB Mikef
59 142

Ostravští fans v Praze kupodivu neházeli sedačky, naopak sportovně své hochy hnali vpřed: "Deset, deset," ale desítky se nedočkali.

8.kolo
Sokol Čejč 0-2 FC Strakapůd
121 145

Sokolíci opět experimentovali s agresivitou (součet 187), ale ukázalo se, že jsou vychováni v Tyršově duchu a agresivně prostě hrát neumí a většinou to přeženou.

Tatran Stresovice 1-0 Totemo Baka
144 143

Oslíčkům nejspíš chyběly slečny z Havířova a poté, co se s nimi musely rozloučit podávali poněkud matné výkony a jinak tomu nebylo ani v Praze.

Fresh 8-1 u utd
125 33

Po třech náročných mačích si Freshovi hoši mohli trochu odpočinout. U utd jim nebylo rovnocenným soupeřem

Valcíři Chomutov C.F. 4-1 Viastore
142 105

Valcíři si zastříleli i v posledním zápase týdne a v Chomutově jistě panuje spokojenost.

FC Widlaks 1-0 FC Kolíkov
147 139

Widlákům se tento týden nikdo na férovku nepostavil a jinak tomu nebylo ani v případě Kolíkova.

PC Bonner 3-0 SK Slavia Prague
108 93

Pattrick chtěl tento týden 9 bodů, a protože dal do zápasu více, než Slávisté, tak je i získal.

FCB Mikef 7-2 Djerba
117 59

Devět bodů získal i Mikef, ale i pro něj to byly samé povinné body, a tak asi úplné nadšení v Ostravě nepanuje, protože jediný ostrý (ač velmi těžký) zápas Mikefovým hochům nevyšel.

FCB Shucadlo 1-10 FC JEREMY
61 135

Jeremy neměl první tři zápasy týden jednoduché, ale Shucadlo mu větší odpor nekladlo

Na prvních 14 místech tabulky se usadilo čtrnáct červenomodrobílých vlaječek. Na čele je bohužel znovu Julius a jeho Widláci, Strakapůdi 3 body ztrácí. Uvidíme, jak se k zápasům s lídry postaví ostatní týmy a zda jim někdo bude klást větší odpor. Na sestupové příčky klesly kromě vypouštějící čtveřice Kolíkov a Čejč a budou muset ještě o záchranu bojovat.

Zpovídaným manažerem bude tentokrát Papa Bouba Diop, ale otázky mu zašlu nejspíš až zítra :wink:

Teda neměl jsem dneska moc práce a nebyl unavený, ale byla to sakramentská fuška :mrgreen: 8)
Elnino Prague

tom17
Team President

Post by tom17 »

dawron wrote:Koukám do tabulky po odehrání druhého týdne a nechápu nic. Tedy především své výsledky. Naprosto nečekaně jsem tento týden získal 10 bodů a to jsem ještě ztratil 2 v utkání s Freshem jen díky zranění mého hráče. Jak je tohle možné? Hlavně dnešní výhru nad Totemem mi hlava fakt nebere. Nechal mě Oslíček snad schválně vyhrát? Jste se na mě všichni domluvili?

Kalil jsem dnes neplánovaně až do rána bílého a to nejprve v Zelené tramvaji a pak v nějakém baru, takže bez přístupu k netu. Sestavu jsem měl pouze nějak zhruba předdefinovanou. Chtěl jsem ještě prodloužit nějaké ty smlouvy, trochu scoutingu v soupeřovu týmu a prostě to odladit. Ale jak se říká člověk míní a život mění, takže místo nastavování se pilo a to fest.

No a když jsem se pak ráno probral z kómatu, tak jsem zjistil, že jsem i přesto vyhrál. Hm, to Áčko už asi není co bývalo 'bo co?! Skoro to vypadá, že by ho zvládl ukočírovat můj asistent. :-)

Příští týden to ale bude horší. Realisticky to vidím na 6 bodů a ob týden pak budu chtít 9. Kdyby to takhle vyšlo, znamenalo by to zisk 32 bodů v poločase. S tím bych už mohl směle pomýšlet jak Vám nabourat ty Vaše výsledkové tipy. :)
Tak to prostě holt bývá... Někdy se člověk snaží seč může a ty výsledky nejsou. Si vzpomínám, jak jsem odjel na dovolenou a nechal jsem tým hlídat klukovi z Céčka... a on mě ho vytáhl za týden ze středu tabulky na třetí místo.

Pro mě jsou poslední měsíce na SP hodně zvláštní, samotnému manažerování se věnuju dost málo - dneska jsem zapomněl nastavit 2 přáteláky a prohrál jsem je. Přesto věřím, že to bude lepší :) Už příští týden... těš se, Julie Caesare :mrgreen:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
dawron
Team President

Post by dawron »

tom17 wrote:Tak to prostě holt bývá... Někdy se člověk snaží seč může a ty výsledky nejsou. Si vzpomínám, jak jsem odjel na dovolenou a nechal jsem tým hlídat klukovi z Céčka... a on mě ho vytáhl za týden ze středu tabulky na třetí místo.

Pro mě jsou poslední měsíce na SP hodně zvláštní, samotnému manažerování se věnuju dost málo - dneska jsem zapomněl nastavit 2 přáteláky a prohrál jsem je. Přesto věřím, že to bude lepší :) Už příští týden... těš se, Julie Caesare :mrgreen:
Jo tak nějaké přáteláky velmi často úplně vypouštím. Hodím se do poolu a je mi jedno, jestli to někdo (a když tak i kdo) přijme či nikoli. Asistent tam nějak pošle dorostence, co mám jako sestavu A a ono už se to nějak odehraje. Mě zajímá jen to, že se bude hrát doma a bude z toho minimálně 50K k dobru.

Vlastně to mám celé postavené jenom na penězích, ale bez obchodování. Takový ekonomický mikromanagement. Jestli to ale takhle půjde dál a já budu stále vyhrávat, tak se mi ta sezóna dost prodraží, s tím jsem nepočítal. :-)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tom17
Team President

Post by tom17 »

dawron wrote: Jo tak nějaké přáteláky velmi často úplně vypouštím. Hodím se do poolu a je mi jedno, jestli to někdo (a když tak i kdo) přijme či nikoli. Asistent tam nějak pošle dorostence, co mám jako sestavu A a ono už se to nějak odehraje. Mě zajímá jen to, že se bude hrát doma a bude z toho minimálně 50K k dobru.

Vlastně to mám celé postavené jenom na penězích, ale bez obchodování. Takový ekonomický mikromanagement. Jestli to ale takhle půjde dál a já budu stále vyhrávat, tak se mi ta sezóna dost prodraží, s tím jsem nepočítal. :-)
No jenže já nemám jako defaultní sestavu dorostence. Poněvadž žádné nemám :)
Jinak asi s Tebou budu muset prokonzultovat moji ekonomiku - tuto sezónu se mi nedaří podle "plánu". Xixor by moje slova potvrdil... :)
VIASTORE
tom17
Team President

Post by tom17 »

Big El wrote: Teda neměl jsem dneska moc práce a nebyl unavený, ale byla to sakramentská fuška :mrgreen: 8)
Opět dobrá práce :wink:
Nabízím, že bych se výhledově pokusil zrekapitulovat taky jeden týden. Netuším ale v tuto chvíli, který...
VIASTORE
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”