Osobne som pred sezónou čakal, že tam budete mať tretieho súpera do partie - Otelul, ale ten so svojim vykuchaným kádrom bude skôr súperom mne v boji o záchranupalo wrote:Ty to udržíš a já budu zase třetí jak je mým dobrým zvykem...tomkycz wrote:
tak zápas u Pala dopadl dobře, rozdělili jsme si body, takže za nás spokojenost. Dále se naše pozornost ubírala k dnešnímu zápasu, zajížděli jsme tč k druhému týmu tabulky. Zadařilo se a po výkonu 147 si odvážíme tři body, takže opět spokojenost. Dva zápasy do konce první půle sezóny, takhle dobře rozjeto jsme už dlouho neměli. Držíme s Palem čelo, tak snad to udržíme !!!
Divize B
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize B
Team: FC Rovinka
History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
Oni tam mají třetího soupeře, teda aspoň Palo ho tam má už dvě sezony za sebougregoric wrote:Osobne som pred sezónou čakal, že tam budete mať tretieho súpera do partie - Otelul, ale ten so svojim vykuchaným kádrom bude skôr súperom mne v boji o záchranupalo wrote:Ty to udržíš a já budu zase třetí jak je mým dobrým zvykem...tomkycz wrote:
tak zápas u Pala dopadl dobře, rozdělili jsme si body, takže za nás spokojenost. Dále se naše pozornost ubírala k dnešnímu zápasu, zajížděli jsme tč k druhému týmu tabulky. Zadařilo se a po výkonu 147 si odvážíme tři body, takže opět spokojenost. Dva zápasy do konce první půle sezóny, takhle dobře rozjeto jsme už dlouho neměli. Držíme s Palem čelo, tak snad to udržíme !!!Zvyšní súperi sú predsa trošku slabší, takže ja verím, že postup doklepete obidvaja
-
palo
- Member of the Soccer Project Association
Tuto sezonu mne zatím nechává na pokoji ale nechcu to zakřiknout...mantel wrote: Oni tam mají třetího soupeře, teda aspoň Palo ho tam má už dvě sezony za sebou

Neboj, je u mně a drží se mně jako klíštěpalo wrote:Tuto sezonu mne zatím nechává na pokoji ale nechcu to zakřiknout...mantel wrote: Oni tam mají třetího soupeře, teda aspoň Palo ho tam má už dvě sezony za sebou
-
palo
všiml jsem si,taky Mára s ním zdatně zápolímantel wrote:Neboj, je u mně a drží se mně jako klíštěpalo wrote:Tuto sezonu mne zatím nechává na pokoji ale nechcu to zakřiknout...mantel wrote: Oni tam mají třetího soupeře, teda aspoň Palo ho tam má už dvě sezony za sebou

Ano , oslíček s ním taky má co do činění. Já jsem na tom o něco lépe, poněvadž nemám prakticky žádné ambice v diviza A na rozdíl od něho.
nechcem to zakríknuť, ale ja musím uznať, že v doterajších zápasoch sme zatiaľ kamaráti, priniesol mi už tri extra bodíkymantel wrote:Ano , oslíček s ním taky má co do činění. Já jsem na tom o něco lépe, poněvadž nemám prakticky žádné ambice v diviza A na rozdíl od něho.
History:
History:
Posledný týždeň prvej polovice mi priniesol 4 body:
13. kolo: tvaltnietmee - FC Rovinka 2:2 (141 - 138)
14. kolo: FC Rovinka - SpVgg Boekarest 8:0 (129 - 38)
15. kolo: perspolis_ only - FC Rovinka 1:0 (133 - 132)
Spokojný úplne nie som, v pondelok mi síce pomohol random (resp. domáci zahodenou penaltou), ale dnešný zápas trochu mrzí. Situáciu mi skomplikovali tresty, zranenia a únava. Pre zranenie mi vypadol zo základnej 11ky LB a keďže druhý LB sa mi vykartoval v predošlom zápase, musel vľavo zasahovať stopér. A keďže môj najlepší stopér schytal ešte v pondelok priamu redku a 3 zápasy stop, rozostavenie som menil na 3-4-3, no a jeden z CM, ktorého by som inak nasadil, mal fyzičku okolo 80. Výsledkom toho bol výkon 58 na LB a 62 na jednej CM pozícii..
Každopádne, po prvej polovici mám na konte 19 bodov (5 - 4 - 6), držím 9. priečku so 4 bodovou stratou na pekné 6. miesto, ale iba s bodovým náskokom na prvú zostupovú pozíciu. Výkonmi a výsledkami som zatiaľ veľmi neplnil svoje vlastné ciele, takže v odvetnej časti skúsim pridať
13. kolo: tvaltnietmee - FC Rovinka 2:2 (141 - 138)
14. kolo: FC Rovinka - SpVgg Boekarest 8:0 (129 - 38)
15. kolo: perspolis_ only - FC Rovinka 1:0 (133 - 132)
Spokojný úplne nie som, v pondelok mi síce pomohol random (resp. domáci zahodenou penaltou), ale dnešný zápas trochu mrzí. Situáciu mi skomplikovali tresty, zranenia a únava. Pre zranenie mi vypadol zo základnej 11ky LB a keďže druhý LB sa mi vykartoval v predošlom zápase, musel vľavo zasahovať stopér. A keďže môj najlepší stopér schytal ešte v pondelok priamu redku a 3 zápasy stop, rozostavenie som menil na 3-4-3, no a jeden z CM, ktorého by som inak nasadil, mal fyzičku okolo 80. Výsledkom toho bol výkon 58 na LB a 62 na jednej CM pozícii..
Každopádne, po prvej polovici mám na konte 19 bodov (5 - 4 - 6), držím 9. priečku so 4 bodovou stratou na pekné 6. miesto, ale iba s bodovým náskokom na prvú zostupovú pozíciu. Výkonmi a výsledkami som zatiaľ veľmi neplnil svoje vlastné ciele, takže v odvetnej časti skúsim pridať
History:
History:
-
tomkycz
tak polovina sezóny za námi a jde to rozhodně lépe, než jsem očekával. Škoda, že i naši pronásledovatelé se nás drží na dostřel ( nemyslím Pala, ten se držet naopak musí ). Uvidíme, jak to půjde dál, tu půl sezónu tomu ještě dám
Jinak už bych potřeboval doplnit nějaké posty, ale není kde brát. Na to, že první hráč koupený za účelem výstavby nového týmu byl rf a od něj se vše začalo odvíjet, tak je zoufalost, že druhé rf potřebných parametrů se za celou dobu na trhu neobjevilo a musel se koupit stařík, který začíná dosluhovat. Tak snad se podaří něco splašit...
tak gl všem spolubojovníkům do druhé půle !!!
-
tomkycz
tak v lize stále pokračujeme bez větších problémů, na rozdíl od předchozích sezón se do nás ne..re random a tak držíme s lehkým náskokem první flek. Snad těch sedm kol už nějak doklepem, ty nejtěžší soupeři nás ještě čekají, všechny je přivítáme u nás ( Stratovarius, Sevilla, Perspolis )... jen mě trochu se.e los poháru, po zápase se Stratoviariusem hned zápas s Hala Madrid, ten tým je trošku jinde. No, hrajeme doma, a na tento dvojzápas určitě padne žolík, jen si vybrat, který zápas to bude 
-
palo
já bych se teda přimlouval ať ho využiješ na pohár...tomkycz wrote:tak v lize stále pokračujeme bez větších problémů, na rozdíl od předchozích sezón se do nás ne..re random a tak držíme s lehkým náskokem první flek. Snad těch sedm kol už nějak doklepem, ty nejtěžší soupeři nás ještě čekají, všechny je přivítáme u nás ( Stratovarius, Sevilla, Perspolis )... jen mě trochu se.e los poháru, po zápase se Stratoviariusem hned zápas s Hala Madrid, ten tým je trošku jinde. No, hrajeme doma, a na tento dvojzápas určitě padne žolík, jen si vybrat, který zápas to bude

V ôsmich kolách odvetnej časti som vydoloval 12 bodov (4-0-4), čo je výrazne lepšie oproti úvodu sezóny (5 bodov za 1-2-5). Z tých 4 prehier v uplynulých dvoch týždňoch boli tri v súbojoch s prvou trojkou, takže tam som ani viac neočakával.. Trochu mrzí prehra na ihrisku F.C. Technica Praha (výkony 133 - 137), na druhej strane teší najmä víťazstvo nad nevyspytateľným S.A.Tom 3:1 (139 -126). Momentálne držíme 8. miesto a čaká nás kľúčový týždeň so zápasmi proti Popradu (vonku) a GregoriansMost (doma). Zatiaľ sa mi nepodarilo zlomiť hranicu 140 v tomto ročníku - už by hádam aj bolo na čase 
History:
History:
-
tomkycz
domácí zápas se stratovariusem nemohl dopadnout jinak, když si náš brankář plete fotbal s boxem. Soupeř odjel s monoklem i všemi body...
ale 9 gólov v stretnutí vedúcich dvoch teamov je celkom riadna smršťtomkycz wrote:domácí zápas se stratovariusem nemohl dopadnout jinak, když si náš brankář plete fotbal s boxem. Soupeř odjel s monoklem i všemi body...
History:
History:
-
palo
stálo nás to pár drobáků pro rozhodčího ale body jsou doma!gregoric wrote:ale 9 gólov v stretnutí vedúcich dvoch teamov je celkom riadna smršťtomkycz wrote:domácí zápas se stratovariusem nemohl dopadnout jinak, když si náš brankář plete fotbal s boxem. Soupeř odjel s monoklem i všemi body...