Musel jsem to trochu rozdělit cos napsal.Hippopotamus wrote: Keď kúpim hráča za milión a za 3 dni ho predám za 3 milióny, nie je to tiež úmysel získať výhodu neprirodzenou cestou? Získavam peniaze za nič..
Nemužeš přeci spojovat obchodní talent s umyslným protočením hráče , zde nešlo o prodej a zisk ,ale o nabrání zkušenností.
Ano to máš pravdu...potom ale muže platit druhá varianta,že si nezlepšuje hráče na kšeft,ale sám pro sebe,aby ten hráč dříve kopal své maximum....neznám jeho umysly ve hře do budoucna a ani mě nezajímají , vidím pouze ten fakt,že hráč nebyl regulerně prodáván,ale pouze posouván sem a tam za nějaký učelem....jakým?Hippopotamus wrote: Rozmýšľať nad tým, že vďaka tomu má hráč vyššiu predajnú cenu je trochu zcestné, nakoľko ten manažér zaplatí rozhodne viac v tom prevode akoby mohol získať z vyššej predajnej ceny.
Ano....toto jsem už navrhoval několikrát po sobě přímo u "vůdce" a vždy mi bylo vysvětleno,že je vše dostačující ....v případě raffin jsem ho donutil alespon vydat nějaké tiskové prohlášení,což bylo maximum,co jsem dokázal.Hippopotamus wrote: Ak chcete banovať takéto veci, tak urobte konkrétnejší zoznam skutkov, ktoré sa nesmú.
Přesto si pořád myslím,že tohle není uplná prkotina , jak ty jí tu ted popisuješ.