Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Thomas25
Team President

Post by Thomas25 »

Mám dotaz,když kupuju dorostence,je rozdíl,když kupuju hráèe z cntra profeionálního nebo hypremoderního???Nebo z D divize nebo H divize??Prostì bych se chtìl zeptat jaký jou pøedpoklady,aby byl dobrý........
Thomas25
Team President

Post by Thomas25 »

Mám dotaz,když kupuju dorostence,je rozdíl,když kupuju hráèe z cntra profesonálního nebo hypremoderního???Nebo z D divize nebo H divize??Prostì bych se chtìl zeptat jaký jou pøedpoklady,aby byl dobrý........
Paul-X
Member of the Soccer Project Association

Post by Paul-X »

Thomas25 wrote:Mám dotaz,když kupuju dorostence,je rozdíl,když kupuju hráèe z cntra profesonálního nebo hypremoderního???Nebo z D divize nebo H divize??Prostì bych se chtìl zeptat jaký jou pøedpoklady,aby byl dobrý........
je jedno od koho ho kupiš a z ktoreho centra a predpoklady....tam ti pomože jeho skrytá vlastnost
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP :)
. 3 dlhé roky bez SP :)
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!! :D

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
Restore
Assistant Manager

Vadi Reklamni tabule?

Post by Restore »

chtel sem se zeptat jestli nejak reklamni tabule vadi
jsou to jenom penize za nic nebo to treba ovlivnuje lidi a oni malo chodi na zapasy?
momo9111

Re: Vadi Reklamni tabule?

Post by momo9111 »

Restore wrote:chtel sem se zeptat jestli nejak reklamni tabule vadi
jsou to jenom penize za nic nebo to treba ovlivnuje lidi a oni malo chodi na zapasy?
iba peniaze mas za to! takze je najlepsie brat tabule na co najmensi pocet dni
hownotsuts
Team Manager

Zaèínám

Post by hownotsuts »

Chtìl sem se zeptat jak mám v poháru porazit tým kterej má hodnocení 75 když já mám 47 :?:
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
marektucek

Re: Zaèínám

Post by marektucek »

hownotsuts wrote:Chtìl sem se zeptat jak mám v poháru porazit tým kterej má hodnocení 75 když já mám 47 :?:
Musíš doufat.......to ne tak ty musíš nastavit optimální sestavu a on musí bejt buï ùplnìj *ebil a nebo ji nastaví hooodnì blbì :lol:
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
krup72

Post by krup72 »

hownotsuts wrote:Chtìl sem se zeptat jak mám v poháru porazit tým kterej má hodnocení 75 když já mám 47 :?:
rozbít prasátko a za tìch sto mega koupit lepší jedenáctku, než má on:-)
hownotsuts
Team Manager

Post by hownotsuts »

krup72 wrote:
rozbít prasátko a za tìch sto mega koupit lepší jedenáctku, než má on:-)
A kde je to prasátko nák to nemùžu najít je tu jenom pùjèka a to jenom na 2 500 000
koosi
Fan

Post by koosi »

[quote="hownotsuts"][quote="krup72"][quote="hownotsuts"]Chtìl sem se zeptat jak mám v poháru porazit tým kterej má hodnocení 75 když já mám 47 :?:[/quote]

rozbít prasátko a za tìch sto mega koupit lepší jedenáctku, než má on:-)[/quote] A kde je to prasátko nák to nemùžu najít je tu jenom pùjèka a to jenom na 2 500 000[/quote]

pak je tu další možnost - modlit za to, že v simulaci bude bug, kterej nebude vidìt, a díky kterýmu vyhraješ :))
koosi
Scarytown FC
schlafsack
Team Manager

Post by schlafsack »

chtìl bych si nìco ujasnit - co je vlastnì "bug" - jestli sem to dobøe pochopil, jedná se o chybu v simulaci
drewitz
Team Board Member

Post by drewitz »

schlafsack wrote:chtìl bych si nìco ujasnit - co je vlastnì "bug" - jestli sem to dobøe pochopil, jedná se o chybu v simulaci
BUG je vlastnì chyba ve høe obecnì. Nejen v socceru.
Nikdy není tak, aby nemohlo být líp.
Ale bohužel, nikdy není ani tak, aby nemohlo být hůř. Mnohem hůř.
georgesa
Team Board Member

Post by georgesa »

:D tomu rikam zvidavej manazer (hounocuc)...jak mam porazit tym, kterej ma 74, kdyz mam 45 nebo kolik.... :D na to bych chtel navazat... jak mam vyhrat A, kdyz mam 64%??? To jsem si vzpomnel na Foxiruv rozhovor pro SP noviny, kdyz rikal, ze ho rozbiji dotazy od novacku typu:"Jak se to hraje? Dik..." :D :D :D
SK Bastardos & SKS !!!!!!!
Image
hownotsuts
Team Manager

Post by hownotsuts »

georgesa wrote::D tomu rikam zvidavej manazer (hounocuc)...jak mam porazit tym, kterej ma 74, kdyz mam 45 nebo kolik.... :D na to bych chtel navazat... jak mam vyhrat A, kdyz mam 64%??? To jsem si vzpomnel na Foxiruv rozhovor pro SP noviny, kdyz rikal, ze ho rozbiji dotazy od novacku typu:"Jak se to hraje? Dik..." :D :D :D
Mì jenom pøijde že tu chybí náhodnej faktor pøeci ve skuteènosti taky tøeba Kodaò porazí Ajax to by s etady nestalo :roll:
happyna17

Post by happyna17 »

hownotsuts wrote:
georgesa wrote::D tomu rikam zvidavej manazer (hounocuc)...jak mam porazit tym, kterej ma 74, kdyz mam 45 nebo kolik.... :D na to bych chtel navazat... jak mam vyhrat A, kdyz mam 64%??? To jsem si vzpomnel na Foxiruv rozhovor pro SP noviny, kdyz rikal, ze ho rozbiji dotazy od novacku typu:"Jak se to hraje? Dik..." :D :D :D
Mì jenom pøijde že tu chybí náhodnej faktor pøeci ve skuteènosti taky tøeba Kodaò porazí Ajax to by s etady nestalo :roll:
no nìkdy se to stane ale fakt jenom párkrát :wink:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”