Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
je jedno od koho ho kupiš a z ktoreho centra a predpoklady....tam ti pomože jeho skrytá vlastnostThomas25 wrote:Mám dotaz,když kupuju dorostence,je rozdíl,když kupuju hráèe z cntra profesonálního nebo hypremoderního???Nebo z D divize nebo H divize??Prostì bych se chtìl zeptat jaký jou pøedpoklady,aby byl dobrý........
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
. 3 long years without SP

. 3 dlhé roky bez SP

New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
Vadi Reklamni tabule?
chtel sem se zeptat jestli nejak reklamni tabule vadi
jsou to jenom penize za nic nebo to treba ovlivnuje lidi a oni malo chodi na zapasy?
jsou to jenom penize za nic nebo to treba ovlivnuje lidi a oni malo chodi na zapasy?
-
Re: Vadi Reklamni tabule?
iba peniaze mas za to! takze je najlepsie brat tabule na co najmensi pocet dniRestore wrote:chtel sem se zeptat jestli nejak reklamni tabule vadi
-
- Team Manager
Zaèínám
Chtìl sem se zeptat jak mám v poháru porazit tým kterej má hodnocení 75 když já mám 47 

Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
-
Re: Zaèínám
Musíš doufat.......to ne tak ty musíš nastavit optimální sestavu a on musí bejt buï ùplnìj *ebil a nebo ji nastaví hooodnì blbìhownotsuts wrote:Chtìl sem se zeptat jak mám v poháru porazit tým kterej má hodnocení 75 když já mám 47

H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
-
rozbít prasátko a za tìch sto mega koupit lepší jedenáctku, než má on:-)hownotsuts wrote:Chtìl sem se zeptat jak mám v poháru porazit tým kterej má hodnocení 75 když já mám 47
-
- Team Manager
A kde je to prasátko nák to nemùžu najít je tu jenom pùjèka a to jenom na 2 500 000krup72 wrote:rozbít prasátko a za tìch sto mega koupit lepší jedenáctku, než má on:-)hownotsuts wrote:Chtìl sem se zeptat jak mám v poháru porazit tým kterej má hodnocení 75 když já mám 47
[quote="hownotsuts"][quote="krup72"][quote="hownotsuts"]Chtìl sem se zeptat jak mám v poháru porazit tým kterej má hodnocení 75 když já mám 47
[/quote]
rozbít prasátko a za tìch sto mega koupit lepší jedenáctku, než má on:-)[/quote] A kde je to prasátko nák to nemùžu najít je tu jenom pùjèka a to jenom na 2 500 000[/quote]
pak je tu další možnost - modlit za to, že v simulaci bude bug, kterej nebude vidìt, a díky kterýmu vyhraješ
)

rozbít prasátko a za tìch sto mega koupit lepší jedenáctku, než má on:-)[/quote] A kde je to prasátko nák to nemùžu najít je tu jenom pùjèka a to jenom na 2 500 000[/quote]
pak je tu další možnost - modlit za to, že v simulaci bude bug, kterej nebude vidìt, a díky kterýmu vyhraješ

koosi
Scarytown FC
Scarytown FC
-
- Team Manager
-
- Team Manager
Mì jenom pøijde že tu chybí náhodnej faktor pøeci ve skuteènosti taky tøeba Kodaò porazí Ajax to by s etady nestalogeorgesa wrote:tomu rikam zvidavej manazer (hounocuc)...jak mam porazit tym, kterej ma 74, kdyz mam 45 nebo kolik....
na to bych chtel navazat... jak mam vyhrat A, kdyz mam 64%??? To jsem si vzpomnel na Foxiruv rozhovor pro SP noviny, kdyz rikal, ze ho rozbiji dotazy od novacku typu:"Jak se to hraje? Dik..."
![]()
![]()

-
no nìkdy se to stane ale fakt jenom párkráthownotsuts wrote:Mì jenom pøijde že tu chybí náhodnej faktor pøeci ve skuteènosti taky tøeba Kodaò porazí Ajax to by s etady nestalogeorgesa wrote:tomu rikam zvidavej manazer (hounocuc)...jak mam porazit tym, kterej ma 74, kdyz mam 45 nebo kolik....
na to bych chtel navazat... jak mam vyhrat A, kdyz mam 64%??? To jsem si vzpomnel na Foxiruv rozhovor pro SP noviny, kdyz rikal, ze ho rozbiji dotazy od novacku typu:"Jak se to hraje? Dik..."
![]()
![]()