No budu se do toho muset opřít a vrátit se trochu výše, abych se nemusel bát o záchranu. Měl jsem poslední dobou trochu lazaret a tak zítra budou dva posty hrát jinde, ale snad z nejbližších dvou zápasů vykouzlím 6b, los je na to dobrý a pak už děj se vůle boží
Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
PaTTTTrick
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
Tož jsem zpět z tábora. 14 dnů se o tým staral Andrew a krásně nám klesl z druhého místa na sedmé
Holt, když manager povolí opasek, tak hráčům se nechce hrát.
No budu se do toho muset opřít a vrátit se trochu výše, abych se nemusel bát o záchranu. Měl jsem poslední dobou trochu lazaret a tak zítra budou dva posty hrát jinde, ale snad z nejbližších dvou zápasů vykouzlím 6b, los je na to dobrý a pak už děj se vůle boží
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
PaTTTTrick
Tak Nopp to vypustil totálně, skore 8:1 mluví za vše.... a pak že je výhra v A-divizi tak těžkáPaTTTTrick wrote:Tož jsem zpět z tábora. 14 dnů se o tým staral Andrew a krásně nám klesl z druhého místa na sedméHolt, když manager povolí opasek, tak hráčům se nechce hrát.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
PaTTTTrick
tak šest bodů splněno, postup na páté místo... zítra to bude těžké, jsem dost oslaben a Bizone TM naopak ma 100 - 100, takže bud velka klika díky agresi a nebo prohra..... no držme si palcePaTTTTrick wrote:Tož jsem zpět z tábora. 14 dnů se o tým staral Andrew a krásně nám klesl z druhého místa na sedméHolt, když manager povolí opasek, tak hráčům se nechce hrát.
)
-
Sokol Cejc
-
PaTTTTrick
JO jo, ale nesmíš to nikomu řikat .o)))... náhodou dnes jsme porazil Bizone TM... na vykony hráčů vyhrál na plné čáře, ale zase jednou u mě bylo štěstíčko a díky červené kartě a zranění jsem nakonec měl výkon o 2 body lepší a vyhrál 1:0Sokol Cejc wrote:Teď se Ti to hraje, co...? Těhle 6 bodů bych ti ukopal taky
)
-
PaTTTTrick
tak Oslíček je fuč a tady je nějak mrtvo....
No dneska mě asi kolega Iáček nepochválí...risknul jsem proti němu na 97% rozhodčího 100% agresi a hlavně díky tomu uhrál remízu 0:0, čímž jsem ho sesadil z prvního místa... .ale draze jsem za to zaplatil, jedinou redku dostal muj CM a rovnou stop na 5 zápasů
No dneska mě asi kolega Iáček nepochválí...risknul jsem proti němu na 97% rozhodčího 100% agresi a hlavně díky tomu uhrál remízu 0:0, čímž jsem ho sesadil z prvního místa... .ale draze jsem za to zaplatil, jedinou redku dostal muj CM a rovnou stop na 5 zápasů
)
De Zoeloe's má hodně nadějným způsobem našlápnuto k titulu. Dneska si připsal cenné vítězství u Bona, minulý týden bodoval naplno též na hřišti Bunicii a Babelki.
Šanci zamíchat kartami jsem měl v 17.kole, kdy jsem hrál právě u vedoucího týmu. Soupeř měl trochu problémy se sestavou, já jsem ještě vyměnil před zápasem trenéra, jenže nakonec z toho byly výkony 148-147 pro belgický tým, takže jsem byl rád za remízu.
V následujících třech zápasech si připíše De Zoeloe's bezpochyby plný počet bodů (hraje s posledními třemi týmy tabulky), kdežto mě a oslíčka čekají o poznání těžší soupeři (včetně našeho vzájemného zápasu).
Můj skromný odhad šancí De Zoeloe's na zisk titulu: 70 %
Šanci zamíchat kartami jsem měl v 17.kole, kdy jsem hrál právě u vedoucího týmu. Soupeř měl trochu problémy se sestavou, já jsem ještě vyměnil před zápasem trenéra, jenže nakonec z toho byly výkony 148-147 pro belgický tým, takže jsem byl rád za remízu.
V následujících třech zápasech si připíše De Zoeloe's bezpochyby plný počet bodů (hraje s posledními třemi týmy tabulky), kdežto mě a oslíčka čekají o poznání těžší soupeři (včetně našeho vzájemného zápasu).
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
PaTTTTrick
Jo jo, taky to vidím tak, že De Zoeloe´s to už nepustí. Taky mám v plánu vyhodit trenéra před zápasem s ním, abych Vám trochu pomohl, ale uvidím jak dopadnou zápasy ted ve čtvrtek a v pátek, abych se ještě náhodou nedostal sám do problémů.tom17 wrote:De Zoeloe's má hodně nadějným způsobem našlápnuto k titulu. Dneska si připsal cenné vítězství u Bona, minulý týden bodoval naplno též na hřišti Bunicii a Babelki.
Osobně teď spíše řeším, že mám poměrně dost mega na účtu a na trhu nejsou dostupní vůbec žádný vhodný hráči. Třeba LF mi už docela hoří a prostě za poslední dva týdny se neobjevil vůbec nikdo. Asi budu muset spamovat u týmů co mají kvalitní hráče v sestavě
)
Všiml jsem si. Taky bych nějakou kvalitu rád přivedl, ale ti úplně TOP hráči na trhu teď prostě nejsou.PaTTTTrick wrote:
Osobně teď spíše řeším, že mám poměrně dost mega na účtu a na trhu nejsou dostupní vůbec žádný vhodný hráči. Třeba LF mi už docela hoří a prostě za poslední dva týdny se neobjevil vůbec nikdo. Asi budu muset spamovat u týmů co mají kvalitní hráče v sestavě
VIASTORE
-
xixor
Přesně. Co druhý den sjíždím TL a je to bída. Jak se má kurde člověk do TOP divize dostat, když mu chybí ještě nějaká ta kvalita a z trhu ji nemůže doplnit .... Letos jsem koupil jen dva hráče, co stojí trošku za zmínku.tom17 wrote: Všiml jsem si. Taky bych nějakou kvalitu rád přivedl, ale ti úplně TOP hráči na trhu teď prostě nejsou.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
Sokol Cejc
Já rovněž už několik měsíců marně scháním LB,RB a RMxixor wrote:Přesně. Co druhý den sjíždím TL a je to bída. Jak se má kurde člověk do TOP divize dostat, když mu chybí ještě nějaká ta kvalita a z trhu ji nemůže doplnit .... Letos jsem koupil jen dva hráče, co stojí trošku za zmínku.tom17 wrote: Všiml jsem si. Taky bych nějakou kvalitu rád přivedl, ale ti úplně TOP hráči na trhu teď prostě nejsou.
Andrew - Sokol Čejč
Stav po 23.kole:
1. De Zoeloe's 57
2. Totemo Baka 52
3. VIASTORE 51
4. PC Bonner 47
…
Ani tento týden jsem se nevyhnul ztrátě (remíza na hřišti The Williams Soccer Boys), De Zoeloe's zaváhal jednou (taktéž nerozhodný výsledek u The Williams Soccer Boys), oslíčka zase přibrzdili čeští kolegové.
Mně s oslíčkem nezbývá nic jiného než pokusit se bodovat naplno a čekat na zaváhání De Zoeloe's – to by snad mohlo přijít v úterý u Pattricka a třeba se vytáhne v pátek KARLOOS…
Sestupové hranici se trochu nebezpečně přiblížil Bono, ale co jsem se díval, tak ho čeká teď trojice RIP Ferda_team, cartus a Nop's Heroes, takže by měl přijít návrat do klidnějších vod.
1. De Zoeloe's 57
2. Totemo Baka 52
3. VIASTORE 51
4. PC Bonner 47
…
Ani tento týden jsem se nevyhnul ztrátě (remíza na hřišti The Williams Soccer Boys), De Zoeloe's zaváhal jednou (taktéž nerozhodný výsledek u The Williams Soccer Boys), oslíčka zase přibrzdili čeští kolegové.
Mně s oslíčkem nezbývá nic jiného než pokusit se bodovat naplno a čekat na zaváhání De Zoeloe's – to by snad mohlo přijít v úterý u Pattricka a třeba se vytáhne v pátek KARLOOS…
Sestupové hranici se trochu nebezpečně přiblížil Bono, ale co jsem se díval, tak ho čeká teď trojice RIP Ferda_team, cartus a Nop's Heroes, takže by měl přijít návrat do klidnějších vod.
VIASTORE
-
PaTTTTrick
Díky za posun, ale bohužel 4.tý jsou Bunicii, já až za nimi se 45btom17 wrote:Stav po 23.kole:
1. De Zoeloe's 57
2. Totemo Baka 52
3. VIASTORE 51
4. PC Bonner 47
…
Holt je vidět, že se nevyplácí jezdit pryč a přenechávat tým... i Oslíček se propadá (alespon bodově), když se o tým stará rejnok
Spíše mě zase se*e, že mi Fresh vyfouknul mladé CB.. domluvil jsem s majitelem na okamžitý za 15M (dle BS cena 22M), bohužel on napsal OK a nastavil to dříve než jsem se přihlásil a hráč byl fuč
)
Jj, samozřejmě máš pravdu, přehlédl jsem se – měl jsem Tě zafixovaného na čtvrtém místě, tak jsem Tě tam automaticky zařadil.PaTTTTrick wrote:
Díky za posun, ale bohužel 4.tý jsou Bunicii, já až za nimi se 45b![]()
Holt je vidět, že se nevyplácí jezdit pryč a přenechávat tým... i Oslíček se propadá (alespon bodově), když se o tým stará rejnok...snad v úterý De Zoeloe´s trochu potrápím, ale nevím nevím...
Spíše mě zase se*e, že mi Fresh vyfouknul mladé CB.. domluvil jsem s majitelem na okamžitý za 15M (dle BS cena 22M), bohužel on napsal OK a nastavil to dříve než jsem se přihlásil a hráč byl fuč((( ... kuaaa, konečně pořádný hráč na TL a nic z toho
Jinak já si na období dovolené nestěžuju, v mé nepřítomnosti získal tým ze 4 zápasů 12 bodů. Když o tom tak přemýšlím, tak by bylo na čase teď asi zase někam odjet
Ten CB, které Ti utekl, byl teda opravdu luxusní, škoda.
VIASTORE
de zoeloe je asi fakt nejlepší - v podstatě v odvetné části nikde nezaváhal - jde za prvenstvím jak tank - mě se o tým staral raynook docela dobře, akorát poslední dva zápasy nějak vypustil - na pátek sem měl naplánováno poprvé 150 venku a ona z toho byla dokonce prohra, ale to se nedá nic dělat.
vzhledem k losu bych řekl, že jedinou nadějí na zoeloeovo zakopnutí je úterní zápas s Patttrickem, pak nevím nevím, kde by ještě mohl tratit.
na druhé místo to vypadá na resiho - já mám ten konec nechutný - venku Williams, Bunicii a Zoeloe - možná budu nakonec rád i za třetí.
jinak to vypadá špatně i s karlosem a raynookem, ta mezera už je tam docela velká
vzhledem k losu bych řekl, že jedinou nadějí na zoeloeovo zakopnutí je úterní zápas s Patttrickem, pak nevím nevím, kde by ještě mohl tratit.
na druhé místo to vypadá na resiho - já mám ten konec nechutný - venku Williams, Bunicii a Zoeloe - možná budu nakonec rád i za třetí.
jinak to vypadá špatně i s karlosem a raynookem, ta mezera už je tam docela velká