Divize A

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by PaTTTTrick »

Tož jsem zpět z tábora. 14 dnů se o tým staral Andrew a krásně nám klesl z druhého místa na sedmé 8) Holt, když manager povolí opasek, tak hráčům se nechce hrát.

No budu se do toho muset opřít a vrátit se trochu výše, abych se nemusel bát o záchranu. Měl jsem poslední dobou trochu lazaret a tak zítra budou dva posty hrát jinde, ale snad z nejbližších dvou zápasů vykouzlím 6b, los je na to dobrý a pak už děj se vůle boží :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote:Tož jsem zpět z tábora. 14 dnů se o tým staral Andrew a krásně nám klesl z druhého místa na sedmé 8) Holt, když manager povolí opasek, tak hráčům se nechce hrát.

No budu se do toho muset opřít a vrátit se trochu výše, abych se nemusel bát o záchranu. Měl jsem poslední dobou trochu lazaret a tak zítra budou dva posty hrát jinde, ale snad z nejbližších dvou zápasů vykouzlím 6b, los je na to dobrý a pak už děj se vůle boží :lol:
Tak Nopp to vypustil totálně, skore 8:1 mluví za vše.... a pak že je výhra v A-divizi tak těžká :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote:Tož jsem zpět z tábora. 14 dnů se o tým staral Andrew a krásně nám klesl z druhého místa na sedmé 8) Holt, když manager povolí opasek, tak hráčům se nechce hrát.

tak šest bodů splněno, postup na páté místo... zítra to bude těžké, jsem dost oslaben a Bizone TM naopak ma 100 - 100, takže bud velka klika díky agresi a nebo prohra..... no držme si palce :lol:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Teď se Ti to hraje, co...? Těhle 6 bodů bych ti ukopal taky :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Sokol Cejc wrote:Teď se Ti to hraje, co...? Těhle 6 bodů bych ti ukopal taky :mrgreen:
JO jo, ale nesmíš to nikomu řikat .o)))... náhodou dnes jsme porazil Bizone TM... na vykony hráčů vyhrál na plné čáře, ale zase jednou u mě bylo štěstíčko a díky červené kartě a zranění jsem nakonec měl výkon o 2 body lepší a vyhrál 1:0 :wink: .. zítra hraji s Ferdou, takže to vidím na 12bodů za týden.... :P
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak Oslíček je fuč a tady je nějak mrtvo....

No dneska mě asi kolega Iáček nepochválí...risknul jsem proti němu na 97% rozhodčího 100% agresi a hlavně díky tomu uhrál remízu 0:0, čímž jsem ho sesadil z prvního místa... .ale draze jsem za to zaplatil, jedinou redku dostal muj CM a rovnou stop na 5 zápasů :evil:
tom17
Team President

Post by tom17 »

De Zoeloe's má hodně nadějným způsobem našlápnuto k titulu. Dneska si připsal cenné vítězství u Bona, minulý týden bodoval naplno též na hřišti Bunicii a Babelki.

Šanci zamíchat kartami jsem měl v 17.kole, kdy jsem hrál právě u vedoucího týmu. Soupeř měl trochu problémy se sestavou, já jsem ještě vyměnil před zápasem trenéra, jenže nakonec z toho byly výkony 148-147 pro belgický tým, takže jsem byl rád za remízu.

V následujících třech zápasech si připíše De Zoeloe's bezpochyby plný počet bodů (hraje s posledními třemi týmy tabulky), kdežto mě a oslíčka čekají o poznání těžší soupeři (včetně našeho vzájemného zápasu).

Můj skromný odhad šancí De Zoeloe's na zisk titulu: 70 %
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tom17 wrote:De Zoeloe's má hodně nadějným způsobem našlápnuto k titulu. Dneska si připsal cenné vítězství u Bona, minulý týden bodoval naplno též na hřišti Bunicii a Babelki.

Šanci zamíchat kartami jsem měl v 17.kole, kdy jsem hrál právě u vedoucího týmu. Soupeř měl trochu problémy se sestavou, já jsem ještě vyměnil před zápasem trenéra, jenže nakonec z toho byly výkony 148-147 pro belgický tým, takže jsem byl rád za remízu.

V následujících třech zápasech si připíše De Zoeloe's bezpochyby plný počet bodů (hraje s posledními třemi týmy tabulky), kdežto mě a oslíčka čekají o poznání těžší soupeři (včetně našeho vzájemného zápasu).

Můj skromný odhad šancí De Zoeloe's na zisk titulu: 70 %
Jo jo, taky to vidím tak, že De Zoeloe´s to už nepustí. Taky mám v plánu vyhodit trenéra před zápasem s ním, abych Vám trochu pomohl, ale uvidím jak dopadnou zápasy ted ve čtvrtek a v pátek, abych se ještě náhodou nedostal sám do problémů.

Osobně teď spíše řeším, že mám poměrně dost mega na účtu a na trhu nejsou dostupní vůbec žádný vhodný hráči. Třeba LF mi už docela hoří a prostě za poslední dva týdny se neobjevil vůbec nikdo. Asi budu muset spamovat u týmů co mají kvalitní hráče v sestavě 8)
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:
Osobně teď spíše řeším, že mám poměrně dost mega na účtu a na trhu nejsou dostupní vůbec žádný vhodný hráči. Třeba LF mi už docela hoří a prostě za poslední dva týdny se neobjevil vůbec nikdo. Asi budu muset spamovat u týmů co mají kvalitní hráče v sestavě 8)
Všiml jsem si. Taky bych nějakou kvalitu rád přivedl, ale ti úplně TOP hráči na trhu teď prostě nejsou.
VIASTORE
xixor

Post by xixor »

tom17 wrote: Všiml jsem si. Taky bych nějakou kvalitu rád přivedl, ale ti úplně TOP hráči na trhu teď prostě nejsou.
Přesně. Co druhý den sjíždím TL a je to bída. Jak se má kurde člověk do TOP divize dostat, když mu chybí ještě nějaká ta kvalita a z trhu ji nemůže doplnit .... Letos jsem koupil jen dva hráče, co stojí trošku za zmínku.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

xixor wrote:
tom17 wrote: Všiml jsem si. Taky bych nějakou kvalitu rád přivedl, ale ti úplně TOP hráči na trhu teď prostě nejsou.
Přesně. Co druhý den sjíždím TL a je to bída. Jak se má kurde člověk do TOP divize dostat, když mu chybí ještě nějaká ta kvalita a z trhu ji nemůže doplnit .... Letos jsem koupil jen dva hráče, co stojí trošku za zmínku.
Já rovněž už několik měsíců marně scháním LB,RB a RM :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
tom17
Team President

Post by tom17 »

Stav po 23.kole:
1. De Zoeloe's 57
2. Totemo Baka 52
3. VIASTORE 51
4. PC Bonner 47

Ani tento týden jsem se nevyhnul ztrátě (remíza na hřišti The Williams Soccer Boys), De Zoeloe's zaváhal jednou (taktéž nerozhodný výsledek u The Williams Soccer Boys), oslíčka zase přibrzdili čeští kolegové.

Mně s oslíčkem nezbývá nic jiného než pokusit se bodovat naplno a čekat na zaváhání De Zoeloe's – to by snad mohlo přijít v úterý u Pattricka a třeba se vytáhne v pátek KARLOOS…

Sestupové hranici se trochu nebezpečně přiblížil Bono, ale co jsem se díval, tak ho čeká teď trojice RIP Ferda_team, cartus a Nop's Heroes, takže by měl přijít návrat do klidnějších vod.
VIASTORE
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tom17 wrote:Stav po 23.kole:
1. De Zoeloe's 57
2. Totemo Baka 52
3. VIASTORE 51
4. PC Bonner 47

Díky za posun, ale bohužel 4.tý jsou Bunicii, já až za nimi se 45b :cry:

Holt je vidět, že se nevyplácí jezdit pryč a přenechávat tým... i Oslíček se propadá (alespon bodově), když se o tým stará rejnok :lol: ...snad v úterý De Zoeloe´s trochu potrápím, ale nevím nevím...

Spíše mě zase se*e, že mi Fresh vyfouknul mladé CB.. domluvil jsem s majitelem na okamžitý za 15M (dle BS cena 22M), bohužel on napsal OK a nastavil to dříve než jsem se přihlásil a hráč byl fuč :o((( ... kuaaa, konečně pořádný hráč na TL a nic z toho
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:
Díky za posun, ale bohužel 4.tý jsou Bunicii, já až za nimi se 45b :cry:

Holt je vidět, že se nevyplácí jezdit pryč a přenechávat tým... i Oslíček se propadá (alespon bodově), když se o tým stará rejnok :lol: ...snad v úterý De Zoeloe´s trochu potrápím, ale nevím nevím...

Spíše mě zase se*e, že mi Fresh vyfouknul mladé CB.. domluvil jsem s majitelem na okamžitý za 15M (dle BS cena 22M), bohužel on napsal OK a nastavil to dříve než jsem se přihlásil a hráč byl fuč :o((( ... kuaaa, konečně pořádný hráč na TL a nic z toho
Jj, samozřejmě máš pravdu, přehlédl jsem se – měl jsem Tě zafixovaného na čtvrtém místě, tak jsem Tě tam automaticky zařadil.

Jinak já si na období dovolené nestěžuju, v mé nepřítomnosti získal tým ze 4 zápasů 12 bodů. Když o tom tak přemýšlím, tak by bylo na čase teď asi zase někam odjet :)

Ten CB, které Ti utekl, byl teda opravdu luxusní, škoda.
VIASTORE
oslicek

Post by oslicek »

de zoeloe je asi fakt nejlepší - v podstatě v odvetné části nikde nezaváhal - jde za prvenstvím jak tank - mě se o tým staral raynook docela dobře, akorát poslední dva zápasy nějak vypustil - na pátek sem měl naplánováno poprvé 150 venku a ona z toho byla dokonce prohra, ale to se nedá nic dělat.
vzhledem k losu bych řekl, že jedinou nadějí na zoeloeovo zakopnutí je úterní zápas s Patttrickem, pak nevím nevím, kde by ještě mohl tratit.
na druhé místo to vypadá na resiho - já mám ten konec nechutný - venku Williams, Bunicii a Zoeloe - možná budu nakonec rád i za třetí.
jinak to vypadá špatně i s karlosem a raynookem, ta mezera už je tam docela velká :-(
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”