Dìkuji za raduPipkiN wrote:Nemá, procento trenéra pouze ovlivní rychlost trénovánítroda wrote:Mìl bych takový dotaz má vliv trenéra na to jak dobrý budou hráèi .
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
happyna17
- Member of the Soccer Project Association
georgesa wrote:Panove, je to sice porad omilany, ale newi nekdo, o kolik stoupne nalada v tymu pri postupu do vyssi divize??? Jestli tedy stoupne...dekuji predem za odpoved....
nálada v týmu
zvyšuje se
- ligovými a pohárovými - rozumìj SP pohár - zápasy (+2% za vítìzství, +1% za remízu a +0,5% za prohru)
- zápasy pøátelských pohárù (vždy +1%)
- pøátelskými zápasy (+1% za vítìzství, +0,75% za remízu a +0,5% za prohru)
snižuje se
- pøestupy - placenými i volnými (-5%)
- pokud je stav høištì horší než 60% ztrácíš také urèitou èást týmové nálady
- simulace na zaèátku každé sezóny (-10%)
Nevìdìl sem kam, ale tak tady to snad bude nejmenší zlo.
Zítra hraju ligu s druhým v tabulce, já jsem první a máme stejnì bodù. Mám nìjakou šanci na výhru, když souèet výkonù jeho hráèù bude asi 700 a mùj asi 680? Hraje se u mì, jeho nálada v týmu je 44 a moje 99. Ještì by mì zajímalo, jakou hrát nejefektivnìjší agresi popø. styl a taktiku, když budu hrát 433 a pravdìpodobnì protiútoky? Rozhodèí má 65% a mùj nejagresivnìjší hráè má agresi 87%, tak aby nedostal èervenou. Dík
Zítra hraju ligu s druhým v tabulce, já jsem první a máme stejnì bodù. Mám nìjakou šanci na výhru, když souèet výkonù jeho hráèù bude asi 700 a mùj asi 680? Hraje se u mì, jeho nálada v týmu je 44 a moje 99. Ještì by mì zajímalo, jakou hrát nejefektivnìjší agresi popø. styl a taktiku, když budu hrát 433 a pravdìpodobnì protiútoky? Rozhodèí má 65% a mùj nejagresivnìjší hráè má agresi 87%, tak aby nedostal èervenou. Dík
-
krup72
tak to bych chtìl taky... já mám souèet pøinejlepším 120kobop wrote:Nevìdìl sem kam, ale tak tady to snad bude nejmenší zlo.
Zítra hraju ligu s druhým v tabulce, já jsem první a máme stejnì bodù. Mám nìjakou šanci na výhru, když souèet výkonù jeho hráèù bude asi 700 a mùj asi 680?
1. vùbec se neohlížej na to, co hraje onkobop wrote:Hraje se u mì, jeho nálada v týmu je 44 a moje 99. Ještì by mì zajímalo, jakou hrát nejefektivnìjší agresi popø. styl a taktiku, když budu hrát 433 a pravdìpodobnì protiútoky? Rozhodèí má 65% a mùj nejagresivnìjší hráè má agresi 87%, tak aby nedostal èervenou. Dík
2. agresivitu souètem nìco pøes sto (já dávám obvykle 130, ale to už je asi horní extrém)
3. rozestavení tak, aby hráli ti tví hráèi, kteøí podají nejlepší výkon
4. styl podle rozestavení
imho bys to mìl díky tý náladì v týmu vyhrát...
No, spmt ukazuje 433 takže to asi bude lepší, ale proè beton? Podle èeho se zjišuje jakou zvolit taktiku a styl?krup72 wrote:Koukal jsem na to a hrál bych buï 433 beton nebo 343 pøihrávky. Ten druhej CM nebo CB bude slabina. On má lepší hráèe, ale ty hraješ doma a máš tu lepší náladu... No uvidíš...
EDIT: spíš nejvìtší slabinu vidim v GK
-
krup72
433 hraju beton, pøipadá mi to logický. A styl vyloženì podle citu... dal bych tak 40-50, pokud chceš hrát vyloženì na plichtu, tak míò..kobop wrote: No, spmt ukazuje 433 takže to asi bude lepší, ale proè beton? Podle èeho se zjišuje jakou zvolit taktiku a styl?
Však máš v Fku 10-0-0, urèitì to stavíš dobøe, jinak bys na tom tak dobøe nebyl...
njn, ale tam není žádný rozhodování...kobop wrote:EDIT: spíš nejvìtší slabinu vidim v GK
-
Ivo08-LSG
4-4-2 by dal prihravky,3-4-3 protiutoky,4-3-3 asi tiez protiutokyParis_Sg wrote:Když hraju nejèastìj 4 4 2, 3 4 3, 4 3 3 ....jakej by jste mi doporuèili styl??
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
4-3-3 dlouhé míèe, co se týèe tedy taktiky....styl neøešim, ten vždy na sto.....stejnì je to fuck(nejedná-li se o beton)Ivo08-LSG wrote:4-4-2 by dal prihravky,3-4-3 protiutoky,4-3-3 asi tiez protiutokyParis_Sg wrote:Když hraju nejèastìj 4 4 2, 3 4 3, 4 3 3 ....jakej by jste mi doporuèili styl??
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182