Dìkuji za raduPipkiN wrote:Nemá, procento trenéra pouze ovlivní rychlost trénovánítroda wrote:Mìl bych takový dotaz má vliv trenéra na to jak dobrý budou hráèi .

Moderator: Czech Moderators
georgesa wrote:Panove, je to sice porad omilany, ale newi nekdo, o kolik stoupne nalada v tymu pri postupu do vyssi divize??? Jestli tedy stoupne...dekuji predem za odpoved....
nálada v týmu
zvyšuje se
- ligovými a pohárovými - rozumìj SP pohár - zápasy (+2% za vítìzství, +1% za remízu a +0,5% za prohru)
- zápasy pøátelských pohárù (vždy +1%)
- pøátelskými zápasy (+1% za vítìzství, +0,75% za remízu a +0,5% za prohru)
snižuje se
- pøestupy - placenými i volnými (-5%)
- pokud je stav høištì horší než 60% ztrácíš také urèitou èást týmové nálady
- simulace na zaèátku každé sezóny (-10%)
tak to bych chtìl taky... já mám souèet pøinejlepším 120kobop wrote:Nevìdìl sem kam, ale tak tady to snad bude nejmenší zlo.
Zítra hraju ligu s druhým v tabulce, já jsem první a máme stejnì bodù. Mám nìjakou šanci na výhru, když souèet výkonù jeho hráèù bude asi 700 a mùj asi 680?
1. vùbec se neohlížej na to, co hraje onkobop wrote:Hraje se u mì, jeho nálada v týmu je 44 a moje 99. Ještì by mì zajímalo, jakou hrát nejefektivnìjší agresi popø. styl a taktiku, když budu hrát 433 a pravdìpodobnì protiútoky? Rozhodèí má 65% a mùj nejagresivnìjší hráè má agresi 87%, tak aby nedostal èervenou. Dík
No, spmt ukazuje 433 takže to asi bude lepší, ale proè beton? Podle èeho se zjišuje jakou zvolit taktiku a styl?krup72 wrote:Koukal jsem na to a hrál bych buï 433 beton nebo 343 pøihrávky. Ten druhej CM nebo CB bude slabina. On má lepší hráèe, ale ty hraješ doma a máš tu lepší náladu... No uvidíš...
433 hraju beton, pøipadá mi to logický. A styl vyloženì podle citu... dal bych tak 40-50, pokud chceš hrát vyloženì na plichtu, tak míò..kobop wrote: No, spmt ukazuje 433 takže to asi bude lepší, ale proè beton? Podle èeho se zjišuje jakou zvolit taktiku a styl?
njn, ale tam není žádný rozhodování...kobop wrote:EDIT: spíš nejvìtší slabinu vidim v GK
4-4-2 by dal prihravky,3-4-3 protiutoky,4-3-3 asi tiez protiutokyParis_Sg wrote:Když hraju nejèastìj 4 4 2, 3 4 3, 4 3 3 ....jakej by jste mi doporuèili styl??
4-3-3 dlouhé míèe, co se týèe tedy taktiky....styl neøešim, ten vždy na sto.....stejnì je to fuck(nejedná-li se o beton)Ivo08-LSG wrote:4-4-2 by dal prihravky,3-4-3 protiutoky,4-3-3 asi tiez protiutokyParis_Sg wrote:Když hraju nejèastìj 4 4 2, 3 4 3, 4 3 3 ....jakej by jste mi doporuèili styl??