jo jo a pohár můžete nechat nám slabšímxixor wrote:Bylo by fajn ho nahánět ve trojku, příp. pokud by se někdo další přidal.tom17 wrote: Já taky čekám, že by to Julius nemusel mít příští sezónu tak jednoduché jako tuto, pokud xixor a Michal vypustí SP pohár.Věřím, že si chce užít větu: "Vítej zlatý hattricku", ale doufám, že to moc snadné mít nebude.
SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
- 
				PaTTTTrick
 - Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!  

)
						- 
				dawron
 - Team President

Dnes očekávaná snadná výhra 3:0. Náklady na tento ročník se nám s dnešním ziskem 22424,- Euro podařilo snížit těsně pod hranici půl milionu (-499563,- Euro). Los příštího kola nás sice znovu pasoval do role domácího týmu, jenže tentokráte k nám přijede fc Bruges z divize B.3. A to bude nejspíše konečná. Áčko nasadit nemůžeme, neb ho potřebujeme pro ligu, a Béčko má po dnešku téměř zcela vykartovanou obranu (2x CB, SW a RB), takže budou muset nastoupit všichni včetně třetího a čtvrtého gólmana...

Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

- 
				kopeckar

Výměnu jsme se rozhodli pošetřit pro konec ligy a tak jsme se rozhodli dát šanci mládeži, ta jí pohrdla a my se pakujeme z SP cupu po níže uvedeném výsledku :kopeckar wrote:No nakonec to ani tak nebolelo. Postupujeme dále po výsledku Nuthatches - ŇOUMÍCI 0:1 (126:137) a finanční ztráta narostla jen o 93.411 EUR a momentálně je v celkové výši 295.495 EUR. Další kolo odehrajeme doma, ale to je poslední dobrá zpráva. Nebudou to žádná ořezávátka, ale tým Kick and Rush, ještě nedávno A-divizní. Vzhledem k tomu, že je nyní lídrem své divize, tak se mu v Céčku asi moc nelíbí a chce opět nahoru. Rozhodčí je sice s námi (21%), ale zápasové rozlosování vůbec ne. Soupeř hraje v úterý s 13.týmem a ve čtvrtek s 12.týmem tabulky a u nás je to 11 a 7, navíc sedmé Oleksovice mají v poslední době formu. Ke všemu, ještě máme v úterý před SP cupem plnou nálož a soupeř ani ťuk. Takže otázka zní, měnit či neměnit?
ŇOUMÍCI - Kick and Rush 0:8 (78:142)
Takhle se o postup nebojuje, chlapci měli asi nosy hodně nahoře a je jen dobře, že dostali takovou lekci. Ještě musí hodně trénovat. Dnes jsme vydělali 40.984 EUR a letošek jsme tak zakončili se zanedbatelnou ztrátou 254.511 EUR.
Chlapci bojujte, ať aspoň SP cup zůstane v rukou českého manažéra.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
						55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
- 
				Libo

Libo Team - FC Hájek 3:2
Vykony: 130 - 122
Becko zapas pomerne v klidu kontrolovalo a tak se uz podivam do 8. kola. Po dlouhe dobe v poharu jedu ven, na pudu tymu SKP Rapid Plzeň, ktery ma ovsem vetsi stadion nez ja, ostatne kdo nema ? Takze bych si mel prilepsit. S postupem uz to tak snadne nebude, sice souper hraje divizi F, ale nemam spatny tym, bude to napinavy souboj.

Vykony: 130 - 122
Becko zapas pomerne v klidu kontrolovalo a tak se uz podivam do 8. kola. Po dlouhe dobe v poharu jedu ven, na pudu tymu SKP Rapid Plzeň, ktery ma ovsem vetsi stadion nez ja, ostatne kdo nema ? Takze bych si mel prilepsit. S postupem uz to tak snadne nebude, sice souper hraje divizi F, ale nemam spatny tym, bude to napinavy souboj.
- 
				PaToM

Ja, ja, jaLibo wrote:Po dlouhe dobe v poharu jedu ven, na pudu tymu SKP Rapid Plzeň, ktery ma ovsem vetsi stadion nez ja, ostatne kdo nema ?
Každopádne, gratulujem k postupu a držím palce v ďalšom kole
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
						_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
- 
				dawron
 - Team President

Tak dnes hrozná ostuda: před vyprodaným domácím stadionem (kapacita 25000 míst) jsme podali bídný výkon 69 a byli soupeřem (fc bruges s výkonem 143) smeteni v šílené přestřelce 2:11.
Nic naplat, příští čtvrtek budeme hrát venku na hřišti FC Gargzdas přímý souboj o postup do divize A, přičemž soupeř z SP Cupu vypadl již v minulém kole... je nám líto, ale risk v podobě rozmělnění sil jsme si nemohli dovolit.
Dnes jsme na té ostudě paradoxně vydělali € 166893,- a pohárovou sezónu tak opouštíme stále ještě v červených číslech s konečným výsledkem € -332670,-.

Nic naplat, příští čtvrtek budeme hrát venku na hřišti FC Gargzdas přímý souboj o postup do divize A, přičemž soupeř z SP Cupu vypadl již v minulém kole... je nám líto, ale risk v podobě rozmělnění sil jsme si nemohli dovolit.
Dnes jsme na té ostudě paradoxně vydělali € 166893,- a pohárovou sezónu tak opouštíme stále ještě v červených číslech s konečným výsledkem € -332670,-.
Tatran Střešovice

Tak si to taky cvicne zkusim spocitat:
1. kolo - volno
2. kolo - venku - -326 003
3. kolo - doma - +13 609
4. kolo - doma - +11 288
5. kolo - venku - -173 677
6. kolo - doma - +83 231
7. kolo - venku - -60 025
8. kolo - bude doma
celkem -451 577
Zaver: netusil jsem, ze je to tak prodelecna zalezitost, asi si tu srandu priste taky rozmyslim.

1. kolo - volno
2. kolo - venku - -326 003
3. kolo - doma - +13 609
4. kolo - doma - +11 288
5. kolo - venku - -173 677
6. kolo - doma - +83 231
7. kolo - venku - -60 025
8. kolo - bude doma
celkem -451 577
Zaver: netusil jsem, ze je to tak prodelecna zalezitost, asi si tu srandu priste taky rozmyslim.
Tom23 - Tatran Praha
						- 
				Libo

SKP Rapid Plzeň - Libo Team 0:2
Vykony: 115 - 132
Tak vcera jsem trosku zazmatkoval a do zapasu jsem poslal acko, ktere zapas zvladlo bez sebe mensich problemu, ale diky teto chybe jsem malem vypadl z prestizniho Slezskeho poharu, coz se nastesti nestalo, ale stesti jsem teda rozhodne mel. V pristim kole hraju na pude bulharskeho tymu FC Mudslinger, ktery ma krasny stadion pro 26 tisic divaku, takze by to nemuselo skoncit drancovanim me pokladnicky, ale uvidime

Vykony: 115 - 132
Tak vcera jsem trosku zazmatkoval a do zapasu jsem poslal acko, ktere zapas zvladlo bez sebe mensich problemu, ale diky teto chybe jsem malem vypadl z prestizniho Slezskeho poharu, coz se nastesti nestalo, ale stesti jsem teda rozhodne mel. V pristim kole hraju na pude bulharskeho tymu FC Mudslinger, ktery ma krasny stadion pro 26 tisic divaku, takze by to nemuselo skoncit drancovanim me pokladnicky, ale uvidime
- 
				xixor

Neviditelni sniperi 3 - 4 	 FCB Shucadlo  
Výkony: 137 - 140
Hezká přestřelka pro diváky, ale z mého pohledu hnusný zápas. Nemilá redka v 75 minutě a tak nízký výkon by se nám příště nemusl vyplatit.
Jak jsme na tom v poháru finančně

1. kolo - volno
2. kolo -121.926
3. kolo -270.463
4. kolo -342.955
5. kolo -127.455
6. kolo -174.465
7. kolo -19.870
8. kolo -68.400
9. kolo -185.964
Celkem -1.311.498 €
Odpověď: Bídně. A to příště jedeme ke krajanům z Slezsky FC Opava, ovšem 5 tisícový stadión rozhodně prohloubí naše ztráty. Mám takovou obavu, že i kdybych došel do finále, tak se těžko dostanu pod -2M. Přijde mi to opravdu jako finanční sebevražda.

Výkony: 137 - 140
Hezká přestřelka pro diváky, ale z mého pohledu hnusný zápas. Nemilá redka v 75 minutě a tak nízký výkon by se nám příště nemusl vyplatit.
Jak jsme na tom v poháru finančně
1. kolo - volno
2. kolo -121.926
3. kolo -270.463
4. kolo -342.955
5. kolo -127.455
6. kolo -174.465
7. kolo -19.870
8. kolo -68.400
9. kolo -185.964
Celkem -1.311.498 €
Odpověď: Bídně. A to příště jedeme ke krajanům z Slezsky FC Opava, ovšem 5 tisícový stadión rozhodně prohloubí naše ztráty. Mám takovou obavu, že i kdybych došel do finále, tak se těžko dostanu pod -2M. Přijde mi to opravdu jako finanční sebevražda.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
						Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
- 
				Libo

FC Mudslinger - Libo Team 0:1
Vykony: 136 - 137
Tak diky cervene karte to bylo vetsi drama nez jsem cekal, ale nastesti acko tesnou vyhru uhajilo. V sobotnim 10. kole zavitam na hriste tymu LIBUŠ 90210, ktery vali v divizi C. Zatim vubec netusim, jestli do zapasu poslat acko nebo becko, protoze prave v sobotu me ceka dulezite finale v Minci, opet ja tele jsem si nepohlidal termin. Do soboty jeste casu dost. Ve hre je stale 26 ceskych tymu, tak vsem preju hodne stesti

Vykony: 136 - 137
Tak diky cervene karte to bylo vetsi drama nez jsem cekal, ale nastesti acko tesnou vyhru uhajilo. V sobotnim 10. kole zavitam na hriste tymu LIBUŠ 90210, ktery vali v divizi C. Zatim vubec netusim, jestli do zapasu poslat acko nebo becko, protoze prave v sobotu me ceka dulezite finale v Minci, opet ja tele jsem si nepohlidal termin. Do soboty jeste casu dost. Ve hre je stale 26 ceskych tymu, tak vsem preju hodne stesti
Tatran Praha - Šmucky 3:2 (143:134)
Musel jsem upgradovat tabulku, minule jsem na jeden zapas zapomnel.
1. kolo - volno
2. kolo - venku - -326.003
3. kolo - doma - +13.609
4. kolo - doma - +11.288
5. kolo - doma - +32.992
6. kolo - venku - -173.677
7. kolo - doma - +83.231
8. kolo - venku - -60.025
9. kolo - doma - +93.095
10. kolo - venku
celkem -325 490
Priste hrajem venku, 10. kolo byva vetsinou konecna. Souperem bude LT-Bayern, tym s bohatou historii. Nastesti ma stadion pro 30.000 divaku. Hraje sice v soucasne dobe v divizi F, ale kadr ma urcite na C.

Musel jsem upgradovat tabulku, minule jsem na jeden zapas zapomnel.
1. kolo - volno
2. kolo - venku - -326.003
3. kolo - doma - +13.609
4. kolo - doma - +11.288
5. kolo - doma - +32.992
6. kolo - venku - -173.677
7. kolo - doma - +83.231
8. kolo - venku - -60.025
9. kolo - doma - +93.095
10. kolo - venku
celkem -325 490
Priste hrajem venku, 10. kolo byva vetsinou konecna. Souperem bude LT-Bayern, tym s bohatou historii. Nastesti ma stadion pro 30.000 divaku. Hraje sice v soucasne dobe v divizi F, ale kadr ma urcite na C.
Tom23 - Tatran Praha
						- 
				jancarik

FC Jančařík Šterboholy  	2 - 1  	 Maple Leafs 
priste zase doma neco malo jsme vydelali priste konecna stanice prijede pavel

dekujeme koncime

priste zase doma neco malo jsme vydelali priste konecna stanice prijede pavel
dekujeme koncime
FC Jančařík Šterboholy 

VSICHNI NA PRODEJ
						VSICHNI NA PRODEJ
- 
				pupajdi13

[quote="
priste konecna stanice prijede pavel

dekujeme koncime
[/quote]
no jedna varianta tu je,že by opět Pavel svěřil klub mě
 , já občas umím divy ,ať na tu či tu stranu  

priste konecna stanice prijede pavel
dekujeme koncime
no jedna varianta tu je,že by opět Pavel svěřil klub mě
- 
				jancarik

no jedna varianta tu je,že by opět Pavel svěřil klub měpupajdi13 wrote:[quote="
priste konecna stanice prijede pavel![]()
![]()
dekujeme koncime
no ja myslim ze uz se poucil dost
FC Jančařík Šterboholy 

VSICHNI NA PRODEJ
						VSICHNI NA PRODEJ
ošéfoval jsem si to sám a dopadlo to dobře:
FC Jančařík Šterboholy - Bohemians Jenikov 1 - 2
výkony 136 - 138
Měl jsem z utkání trochu obavy a doufal, že mojí výhodou bude přísný rozhodčí. To se nakonec potvrdilo, šance domácích potopila dvě vyloučení vždy po druhé žluté kartě.
Příště zase venku - už podeváté z desíti zápasů. Raději nepočítám finanční ztráty. U Jančaříka jsem naštěstí díky jeho kapacitě a postupové prémii vyšel zhruba na nulu.
Pozitivní je třetí postup v řadě do posledního týdne.
ps: pupajdi má i nadále důvěru a možná už brzy ji pocítí

FC Jančařík Šterboholy - Bohemians Jenikov 1 - 2
výkony 136 - 138
Měl jsem z utkání trochu obavy a doufal, že mojí výhodou bude přísný rozhodčí. To se nakonec potvrdilo, šance domácích potopila dvě vyloučení vždy po druhé žluté kartě.
Příště zase venku - už podeváté z desíti zápasů. Raději nepočítám finanční ztráty. U Jančaříka jsem naštěstí díky jeho kapacitě a postupové prémii vyšel zhruba na nulu.
Pozitivní je třetí postup v řadě do posledního týdne.
ps: pupajdi má i nadále důvěru a možná už brzy ji pocítí
Bohemians Jeníkov - B.1