SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by PaTTTTrick »

xixor wrote:
tom17 wrote: Já taky čekám, že by to Julius nemusel mít příští sezónu tak jednoduché jako tuto, pokud xixor a Michal vypustí SP pohár.
Bylo by fajn ho nahánět ve trojku, příp. pokud by se někdo další přidal. :wink: Věřím, že si chce užít větu: "Vítej zlatý hattricku", ale doufám, že to moc snadné mít nebude.
jo jo a pohár můžete nechat nám slabším :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
dawron
Team President

Post by dawron »

Dnes očekávaná snadná výhra 3:0. Náklady na tento ročník se nám s dnešním ziskem 22424,- Euro podařilo snížit těsně pod hranici půl milionu (-499563,- Euro). Los příštího kola nás sice znovu pasoval do role domácího týmu, jenže tentokráte k nám přijede fc Bruges z divize B.3. A to bude nejspíše konečná. Áčko nasadit nemůžeme, neb ho potřebujeme pro ligu, a Béčko má po dnešku téměř zcela vykartovanou obranu (2x CB, SW a RB), takže budou muset nastoupit všichni včetně třetího a čtvrtého gólmana...
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
kopeckar

Post by kopeckar »

kopeckar wrote:No nakonec to ani tak nebolelo. Postupujeme dále po výsledku Nuthatches - ŇOUMÍCI 0:1 (126:137) a finanční ztráta narostla jen o 93.411 EUR a momentálně je v celkové výši 295.495 EUR. Další kolo odehrajeme doma, ale to je poslední dobrá zpráva. Nebudou to žádná ořezávátka, ale tým Kick and Rush, ještě nedávno A-divizní. Vzhledem k tomu, že je nyní lídrem své divize, tak se mu v Céčku asi moc nelíbí a chce opět nahoru. Rozhodčí je sice s námi (21%), ale zápasové rozlosování vůbec ne. Soupeř hraje v úterý s 13.týmem a ve čtvrtek s 12.týmem tabulky a u nás je to 11 a 7, navíc sedmé Oleksovice mají v poslední době formu. Ke všemu, ještě máme v úterý před SP cupem plnou nálož a soupeř ani ťuk. Takže otázka zní, měnit či neměnit? :mrgreen:
Výměnu jsme se rozhodli pošetřit pro konec ligy a tak jsme se rozhodli dát šanci mládeži, ta jí pohrdla a my se pakujeme z SP cupu po níže uvedeném výsledku :

ŇOUMÍCI - Kick and Rush 0:8 (78:142)
Takhle se o postup nebojuje, chlapci měli asi nosy hodně nahoře a je jen dobře, že dostali takovou lekci. Ještě musí hodně trénovat. Dnes jsme vydělali 40.984 EUR a letošek jsme tak zakončili se zanedbatelnou ztrátou 254.511 EUR.

Chlapci bojujte, ať aspoň SP cup zůstane v rukou českého manažéra. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Libo

Post by Libo »

Libo Team - FC Hájek 3:2

Vykony: 130 - 122

Becko zapas pomerne v klidu kontrolovalo a tak se uz podivam do 8. kola. Po dlouhe dobe v poharu jedu ven, na pudu tymu SKP Rapid Plzeň, ktery ma ovsem vetsi stadion nez ja, ostatne kdo nema ? Takze bych si mel prilepsit. S postupem uz to tak snadne nebude, sice souper hraje divizi F, ale nemam spatny tym, bude to napinavy souboj.
39th season - F.179
Image
Image
PaToM

Post by PaToM »

Libo wrote:Po dlouhe dobe v poharu jedu ven, na pudu tymu SKP Rapid Plzeň, ktery ma ovsem vetsi stadion nez ja, ostatne kdo nema ?
Ja, ja, ja :!: Ja mám menší štadión, môj má len 6000 :mrgreen:
Každopádne, gratulujem k postupu a držím palce v ďalšom kole :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
dawron
Team President

Post by dawron »

Tak dnes hrozná ostuda: před vyprodaným domácím stadionem (kapacita 25000 míst) jsme podali bídný výkon 69 a byli soupeřem (fc bruges s výkonem 143) smeteni v šílené přestřelce 2:11.
Nic naplat, příští čtvrtek budeme hrát venku na hřišti FC Gargzdas přímý souboj o postup do divize A, přičemž soupeř z SP Cupu vypadl již v minulém kole... je nám líto, ale risk v podobě rozmělnění sil jsme si nemohli dovolit.

Dnes jsme na té ostudě paradoxně vydělali € 166893,- a pohárovou sezónu tak opouštíme stále ještě v červených číslech s konečným výsledkem € -332670,-.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Tak si to taky cvicne zkusim spocitat:
1. kolo - volno
2. kolo - venku - -326 003
3. kolo - doma - +13 609
4. kolo - doma - +11 288
5. kolo - venku - -173 677
6. kolo - doma - +83 231
7. kolo - venku - -60 025
8. kolo - bude doma
celkem -451 577

Zaver: netusil jsem, ze je to tak prodelecna zalezitost, asi si tu srandu priste taky rozmyslim.
Tom23 - Tatran Praha
Libo

Post by Libo »

SKP Rapid Plzeň - Libo Team 0:2

Vykony: 115 - 132

Tak vcera jsem trosku zazmatkoval a do zapasu jsem poslal acko, ktere zapas zvladlo bez sebe mensich problemu, ale diky teto chybe jsem malem vypadl z prestizniho Slezskeho poharu, coz se nastesti nestalo, ale stesti jsem teda rozhodne mel. V pristim kole hraju na pude bulharskeho tymu FC Mudslinger, ktery ma krasny stadion pro 26 tisic divaku, takze by to nemuselo skoncit drancovanim me pokladnicky, ale uvidime :P
39th season - F.179
Image
Image
xixor

Post by xixor »

Neviditelni sniperi 3 - 4 FCB Shucadlo
Výkony: 137 - 140

Hezká přestřelka pro diváky, ale z mého pohledu hnusný zápas. Nemilá redka v 75 minutě a tak nízký výkon by se nám příště nemusl vyplatit.

Jak jsme na tom v poháru finančně :?:
1. kolo - volno
2. kolo -121.926
3. kolo -270.463
4. kolo -342.955
5. kolo -127.455
6. kolo -174.465
7. kolo -19.870
8. kolo -68.400
9. kolo -185.964
Celkem -1.311.498 €

Odpověď: Bídně. A to příště jedeme ke krajanům z Slezsky FC Opava, ovšem 5 tisícový stadión rozhodně prohloubí naše ztráty. Mám takovou obavu, že i kdybych došel do finále, tak se těžko dostanu pod -2M. Přijde mi to opravdu jako finanční sebevražda.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Libo

Post by Libo »

FC Mudslinger - Libo Team 0:1

Vykony: 136 - 137

Tak diky cervene karte to bylo vetsi drama nez jsem cekal, ale nastesti acko tesnou vyhru uhajilo. V sobotnim 10. kole zavitam na hriste tymu LIBUŠ 90210, ktery vali v divizi C. Zatim vubec netusim, jestli do zapasu poslat acko nebo becko, protoze prave v sobotu me ceka dulezite finale v Minci, opet ja tele jsem si nepohlidal termin. Do soboty jeste casu dost. Ve hre je stale 26 ceskych tymu, tak vsem preju hodne stesti :wink:
39th season - F.179
Image
Image
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Tatran Praha - Šmucky 3:2 (143:134)

Musel jsem upgradovat tabulku, minule jsem na jeden zapas zapomnel.
1. kolo - volno
2. kolo - venku - -326.003
3. kolo - doma - +13.609
4. kolo - doma - +11.288
5. kolo - doma - +32.992
6. kolo - venku - -173.677
7. kolo - doma - +83.231
8. kolo - venku - -60.025
9. kolo - doma - +93.095
10. kolo - venku
celkem -325 490

Priste hrajem venku, 10. kolo byva vetsinou konecna. Souperem bude LT-Bayern, tym s bohatou historii. Nastesti ma stadion pro 30.000 divaku. Hraje sice v soucasne dobe v divizi F, ale kadr ma urcite na C.
Tom23 - Tatran Praha
jancarik

Post by jancarik »

FC Jančařík Šterboholy 2 - 1 Maple Leafs
priste zase doma neco malo jsme vydelali priste konecna stanice prijede pavel :twisted: 8)
dekujeme koncime :wink:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

[quote="
priste konecna stanice prijede pavel :twisted: 8)
dekujeme koncime :wink:[/quote]
no jedna varianta tu je,že by opět Pavel svěřil klub mě :lol: , já občas umím divy ,ať na tu či tu stranu :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
jancarik

Post by jancarik »

pupajdi13 wrote:[quote="
priste konecna stanice prijede pavel :twisted: 8)
dekujeme koncime :wink:
no jedna varianta tu je,že by opět Pavel svěřil klub mě :lol: , já občas umím divy ,ať na tu či tu stranu :mrgreen: [/quote]
no ja myslim ze uz se poucil dost :mrgreen: asi je na rade nekdo jinej :mrgreen: :lol: :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Pavel

Post by Pavel »

ošéfoval jsem si to sám a dopadlo to dobře:
FC Jančařík Šterboholy - Bohemians Jenikov 1 - 2
výkony 136 - 138
Měl jsem z utkání trochu obavy a doufal, že mojí výhodou bude přísný rozhodčí. To se nakonec potvrdilo, šance domácích potopila dvě vyloučení vždy po druhé žluté kartě.

Příště zase venku - už podeváté z desíti zápasů. Raději nepočítám finanční ztráty. U Jančaříka jsem naštěstí díky jeho kapacitě a postupové prémii vyšel zhruba na nulu.

Pozitivní je třetí postup v řadě do posledního týdne.

ps: pupajdi má i nadále důvěru a možná už brzy ji pocítí :)
Bohemians Jeníkov - B.1
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”