No to záleží na tom kdo je vykopnekofi wrote:chtìl bych se zeptat na kvalitu hráèù (na TL), kteøí nehrají v žádném týmu...jak bývají dobøí? Nebo je to na styl Háèkaøe...kvalita se najde, ale je to spíš vyjímka....
koneckoncù, když je zadara

Moderator: Czech Moderators
No to záleží na tom kdo je vykopnekofi wrote:chtìl bych se zeptat na kvalitu hráèù (na TL), kteøí nehrají v žádném týmu...jak bývají dobøí? Nebo je to na styl Háèkaøe...kvalita se najde, ale je to spíš vyjímka....
pøesnì tak, pak sou neúmìrnì pøeplaceni a co s nim....ikdyž teda jednou sem takovouhle nadìji vzal, ale s tim že dokud se nevytrénuje nepude na ligu a do tý doby ho snížim na úmìrnou mez odpovídající 80%+....no a vyplácí se zatimkrup72 wrote:hráèe zadara nemá cenu brát... abys ho získal, musel bys nabídnout neúmìrnì vysoký plat...kofi wrote:chtìl bych se zeptat na kvalitu hráèù (na TL), kteøí nehrají v žádném týmu...jak bývají dobøí? Nebo je to na styl Háèkaøe...kvalita se najde, ale je to spíš vyjímka....
achjo...pøesnì tohle jsem èekal...já jsem se ptal na jejich kvalitukrup72 wrote:hráèe zadara nemá cenu brát... abys ho získal, musel bys nabídnout neúmìrnì vysoký plat...kofi wrote:chtìl bych se zeptat na kvalitu hráèù (na TL), kteøí nehrají v žádném týmu...jak bývají dobøí? Nebo je to na styl Háèkaøe...kvalita se najde, ale je to spíš vyjímka....
kofi wrote:chtìl bych se zeptat na kvalitu hráèù,kteøí nehrají v žádném týmu
tak já tu citaci sem hodím ještì jednouIvo08-LSG wrote:kofi....to nieje urcene...ked niekoho vyhodi Ackar a ma hodnotenie 90% je urcite lepsi ako ked ho vyhodi Hckar a ma hodnotenie 20%...to je podla toho kto ho vyhodi...a aky ten rhac vlastne je...
zajímá mì jestli z nich nìco jechtìl bych se zeptat na kvalitu hráèù,kteøí nehrají v žádném týmu
sorry ale nechapem takofi wrote:tak já tu citaci sem hodím ještì jednouIvo08-LSG wrote:kofi....to nieje urcene...ked niekoho vyhodi Ackar a ma hodnotenie 90% je urcite lepsi ako ked ho vyhodi Hckar a ma hodnotenie 20%...to je podla toho kto ho vyhodi...a aky ten rhac vlastne je...
zajímá mì jestli z nich nìco jechtìl bych se zeptat na kvalitu hráèù,kteøí nehrají v žádném týmu
Tak mi se tady bavíme o nárocích hráèù a ty napíšeš, že mu nemusíme dávat takovej plat, že se to dá obejít bonusem.....ale pozor to vše je jedno a to samí a spoleènì je to pojmenovaný jako hodnota hráèova platu....plat 1:1, bonus 2:1, podpis nevim jak je pøepoèítán a ještì auto a dùm.....a z tohole investuješ pøemrštìnì kamkoli zvyšuješ u hráèi nárokygeorgesa wrote:Tak nemusi mit tak velkej plat, muze mit malej, ale je nutny mu dat vysokej podpisovej bonus, cimz se vyrovny castce za prestup....takze je to to samy....
Tak to pardon...cetl jsem, ze pisete o platu, ne o hodnote celkového platu.SKS wrote:Tak mi se tady bavíme o nárocích hráèù a ty napíšeš, že mu nemusíme dávat takovej plat, že se to dá obejít bonusem.....ale pozor to vše je jedno a to samí a spoleènì je to pojmenovaný jako hodnota hráèova platu....plat 1:1, bonus 2:1, podpis nevim jak je pøepoèítán a ještì auto a dùm.....a z tohole investuješ pøemrštìnì kamkoli zvyšuješ u hráèi nárokygeorgesa wrote:Tak nemusi mit tak velkej plat, muze mit malej, ale je nutny mu dat vysokej podpisovej bonus, cimz se vyrovny castce za prestup....takze je to to samy....
Ale teï už to zjistíš naprosto jednoduše, protože se zmìnila u juniorù v historii informace o jeho zaèátku...je tam, že byl pøeøazen do A týmu, takže nemusíš složitìji zkoumat jeho bejvalé klubykofi wrote:tady je prostì problém, že se nezjistí jestli ho vyhodil Hèkaø, nebo je to dorostenec...a na to jsem se vlastnì ptal...takže odpovìï je, že to je risk (mùže to být oboje)...díky všem za spolupráci![]()
Edit: omlouvám se, že jsem se špatnì vyjádøil..jednalo se mi spíš o mladé hráèe s malým hodnocením (a jelikož takové hráèe vyhazují právì zaèáteèníci, tak to bude nejspíš háèkaø)
A jestli je to dorostenec poznas....das si detail hrace (takova ta lupa), pak historie, tam se dozvis, kdy se "narodil" a pak kouknes na ten tym, kde se narodil...kdyz se data shoduji, je to H, kdyz ne, je to dorostenec z centra.... ale asi jsem to nemel psatkofi wrote:To Georgesa...když o tom tak pøemýšlím, tak máš pravdu...tady je prostì problém, že se nezjistí jestli ho vyhodil Hèkaø, nebo je to dorostenec...a na to jsem se vlastnì ptal...takže odpovìï je, že to je risk (mùže to být oboje)...díky všem za spolupráci![]()
Edit: omlouvám se, že jsem se špatnì vyjádøil..jednalo se mi spíš o mladé hráèe s malým hodnocením (a jelikož takové hráèe vyhazují právì zaèáteèníci, tak to bude nejspíš háèkaø)
ha, toho jsem si nevšiml, pøesnì tuto informaci jsem potøeboval...ještì jednou díkySKS wrote: Ale teï už to zjistíš naprosto jednoduše, protože se zmìnila u juniorù v historii informace o jeho zaèátku...je tam, že byl pøeøazen do A týmu, takže nemusíš složitìji zkoumat jeho bejvalé kluby