Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

hownotsuts
Team Manager

Post by hownotsuts »

kofi wrote:chtìl bych se zeptat na kvalitu hráèù (na TL), kteøí nehrají v žádném týmu...jak bývají dobøí? Nebo je to na styl Háèkaøe...kvalita se najde, ale je to spíš vyjímka....
koneckoncù, když je zadara :)
No to záleží na tom kdo je vykopne :D
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
krup72
Member of the Soccer Project Association

Post by krup72 »

kofi wrote:chtìl bych se zeptat na kvalitu hráèù (na TL), kteøí nehrají v žádném týmu...jak bývají dobøí? Nebo je to na styl Háèkaøe...kvalita se najde, ale je to spíš vyjímka....
hráèe zadara nemá cenu brát... abys ho získal, musel bys nabídnout neúmìrnì vysoký plat...
SKS
Team President

Post by SKS »

krup72 wrote:
hráèe zadara nemá cenu brát... abys ho získal, musel bys nabídnout neúmìrnì vysoký plat...
pøesnì tak, pak sou neúmìrnì pøeplaceni a co s nim....ikdyž teda jednou sem takovouhle nadìji vzal, ale s tim že dokud se nevytrénuje nepude na ligu a do tý doby ho snížim na úmìrnou mez odpovídající 80%+....no a vyplácí se zatim :lol:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
georgesa
Team Board Member

Post by georgesa »

Tak nemusi mit tak velkej plat, muze mit malej, ale je nutny mu dat vysokej podpisovej bonus, cimz se vyrovny castce za prestup....takze je to to samy....
SK Bastardos & SKS !!!!!!!
Image
kofi

Post by kofi »

krup72 wrote:
achjo...pøesnì tohle jsem èekal...já jsem se ptal na jejich kvalitu
kofi wrote:chtìl bych se zeptat na kvalitu hráèù,kteøí nehrají v žádném týmu
:roll:
EDIT: ale i tak díky...i když ste neøekli nic nového :lol:
Last edited by kofi on Wed Mar 21, 2007 4:30 pm, edited 1 time in total.
FC Alkoholicks
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

kofi....to nieje urcene...ked niekoho vyhodi Ackar a ma hodnotenie 90% je urcite lepsi ako ked ho vyhodi Hckar a ma hodnotenie 20%...to je podla toho kto ho vyhodi...a aky ten rhac vlastne je...
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
kofi

Post by kofi »

Ivo08-LSG wrote:kofi....to nieje urcene...ked niekoho vyhodi Ackar a ma hodnotenie 90% je urcite lepsi ako ked ho vyhodi Hckar a ma hodnotenie 20%...to je podla toho kto ho vyhodi...a aky ten rhac vlastne je...
tak já tu citaci sem hodím ještì jednou :lol:
chtìl bych se zeptat na kvalitu hráèù,kteøí nehrají v žádném týmu
zajímá mì jestli z nich nìco je :wink:
FC Alkoholicks
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

kofi wrote:
Ivo08-LSG wrote:kofi....to nieje urcene...ked niekoho vyhodi Ackar a ma hodnotenie 90% je urcite lepsi ako ked ho vyhodi Hckar a ma hodnotenie 20%...to je podla toho kto ho vyhodi...a aky ten rhac vlastne je...
tak já tu citaci sem hodím ještì jednou :lol:
chtìl bych se zeptat na kvalitu hráèù,kteøí nehrají v žádném týmu
zajímá mì jestli z nich nìco je :wink:
sorry ale nechapem ta :roll:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
georgesa
Team Board Member

Post by georgesa »

Nemusi ho vyhodit...jako zacatecnik jsem to zkusil zadarmo, jen co to udela....ani newim, co jsem cekal :D muze taky zapomenut prodlouzit smlouvu nebo bejt v minusu....kvalitativne jsou na tom uplne normalne....proste jsou jaky sou....to je snad na jejich vlastnostech videt, ne???
Image
kofi

Post by kofi »

To Georgesa...když o tom tak pøemýšlím, tak máš pravdu...tady je prostì problém, že se nezjistí jestli ho vyhodil Hèkaø, nebo je to dorostenec...a na to jsem se vlastnì ptal...takže odpovìï je, že to je risk (mùže to být oboje)...díky všem za spolupráci :) :lol:
Edit: omlouvám se, že jsem se špatnì vyjádøil..jednalo se mi spíš o mladé hráèe s malým hodnocením (a jelikož takové hráèe vyhazují právì zaèáteèníci, tak to bude nejspíš háèkaø) :)
Last edited by kofi on Wed Mar 21, 2007 4:45 pm, edited 2 times in total.
FC Alkoholicks
SKS
Team President

Post by SKS »

georgesa wrote:Tak nemusi mit tak velkej plat, muze mit malej, ale je nutny mu dat vysokej podpisovej bonus, cimz se vyrovny castce za prestup....takze je to to samy....
Tak mi se tady bavíme o nárocích hráèù a ty napíšeš, že mu nemusíme dávat takovej plat, že se to dá obejít bonusem.....ale pozor to vše je jedno a to samí a spoleènì je to pojmenovaný jako hodnota hráèova platu....plat 1:1, bonus 2:1, podpis nevim jak je pøepoèítán a ještì auto a dùm.....a z tohole investuješ pøemrštìnì kamkoli zvyšuješ u hráèi nároky :wink:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
georgesa
Team Board Member

Post by georgesa »

SKS wrote:
georgesa wrote:Tak nemusi mit tak velkej plat, muze mit malej, ale je nutny mu dat vysokej podpisovej bonus, cimz se vyrovny castce za prestup....takze je to to samy....
Tak mi se tady bavíme o nárocích hráèù a ty napíšeš, že mu nemusíme dávat takovej plat, že se to dá obejít bonusem.....ale pozor to vše je jedno a to samí a spoleènì je to pojmenovaný jako hodnota hráèova platu....plat 1:1, bonus 2:1, podpis nevim jak je pøepoèítán a ještì auto a dùm.....a z tohole investuješ pøemrštìnì kamkoli zvyšuješ u hráèi nároky :wink:
Tak to pardon...cetl jsem, ze pisete o platu, ne o hodnote celkového platu.
Image
SKS
Team President

Post by SKS »

kofi wrote:tady je prostì problém, že se nezjistí jestli ho vyhodil Hèkaø, nebo je to dorostenec...a na to jsem se vlastnì ptal...takže odpovìï je, že to je risk (mùže to být oboje)...díky všem za spolupráci :) :lol:
Edit: omlouvám se, že jsem se špatnì vyjádøil..jednalo se mi spíš o mladé hráèe s malým hodnocením (a jelikož takové hráèe vyhazují právì zaèáteèníci, tak to bude nejspíš háèkaø) :)
Ale teï už to zjistíš naprosto jednoduše, protože se zmìnila u juniorù v historii informace o jeho zaèátku...je tam, že byl pøeøazen do A týmu, takže nemusíš složitìji zkoumat jeho bejvalé kluby :wink:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
georgesa
Team Board Member

Post by georgesa »

kofi wrote:To Georgesa...když o tom tak pøemýšlím, tak máš pravdu...tady je prostì problém, že se nezjistí jestli ho vyhodil Hèkaø, nebo je to dorostenec...a na to jsem se vlastnì ptal...takže odpovìï je, že to je risk (mùže to být oboje)...díky všem za spolupráci :) :lol:
A jestli je to dorostenec poznas....das si detail hrace (takova ta lupa), pak historie, tam se dozvis, kdy se "narodil" a pak kouknes na ten tym, kde se narodil...kdyz se data shoduji, je to H, kdyz ne, je to dorostenec z centra.... ale asi jsem to nemel psat :)

EDIT: To SKS...to jsi me prekvapil, ale ja to tam nemam...dal jsem tohodle hrace: http://www.soccerproject.com/speler_his ... id=7205241# a je tam, ze se stal profesionalnim fotbalistou, ne ze byl prerazen a to je to asi junior...i kdyz uz nejakou tu chvili .... neni to jen u tvejch hracu? Nebo nevim, ale ja to tam tak fakt nemam.... :?: :D
Last edited by georgesa on Wed Mar 21, 2007 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
kofi

Post by kofi »

SKS wrote: Ale teï už to zjistíš naprosto jednoduše, protože se zmìnila u juniorù v historii informace o jeho zaèátku...je tam, že byl pøeøazen do A týmu, takže nemusíš složitìji zkoumat jeho bejvalé kluby :wink:
ha, toho jsem si nevšiml, pøesnì tuto informaci jsem potøeboval...ještì jednou díky :)
Edit: 2 Georgesa...možná je to pouze tím, že je to starší dorostenec...u jiných je, že se probojoval do A-týmu
Last edited by kofi on Wed Mar 21, 2007 5:03 pm, edited 1 time in total.
FC Alkoholicks
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”