Stopka na 2 zápasy po červenej za 2 žlté?Dajo wrote:Po dvoch žltých pre nášho CF ( tú druhú mu udrel už v 39.min.),mu ešte naparil dodatočný dištanc 2 zápasy. Toto budeme ešte riešiť.
Divize B
Moderator: Czech Moderators
-
Hippopotamus
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize B
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Netuším...disciplinárka to už má na stole.Hippopotamus wrote:Stopka na 2 zápasy po červenej za 2 žlté?Dajo wrote:Po dvoch žltých pre nášho CF ( tú druhú mu udrel už v 39.min.),mu ešte naparil dodatočný dištanc 2 zápasy. Toto budeme ešte riešiť.
Nejaké nové praktiky? To kde sme?!
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
Hippopotamus
Palo ma tým trochu sklamal. Nadáva sa tu na Rumunov, že si púšťajú zápasy, ale Česi to robia teda v oveľa väčšom množstvetomkycz wrote:Dnes Palo zápas vypustil, takže snadné tři body. Uvidíme, co přinese zbytek týdne...
...new beginning...
-
tomkycz
on to nepustil jenom mě, vcelku to vypouští všem... se podívej na jeho zápasy...Hippopotamus wrote:Palo ma tým trochu sklamal. Nadáva sa tu na Rumunov, že si púšťajú zápasy, ale Česi to robia teda v oveľa väčšom množstvetomkycz wrote:Dnes Palo zápas vypustil, takže snadné tři body. Uvidíme, co přinese zbytek týdne...
-
Hippopotamus
Veď to, že som sa pozrel...129-130-129-129-100...tomkycz wrote:on to nepustil jenom mě, vcelku to vypouští všem... se podívej na jeho zápasy...Hippopotamus wrote:Palo ma tým trochu sklamal. Nadáva sa tu na Rumunov, že si púšťajú zápasy, ale Česi to robia teda v oveľa väčšom množstvetomkycz wrote:Dnes Palo zápas vypustil, takže snadné tři body. Uvidíme, co přinese zbytek týdne...
...new beginning...
-
palo
Jenže to bylo proto,že jsem dnes hrál tři turnaje.Jinak by šlo béčko,tak jako na ostatní - že to vyšlo na tomkycze je náhoda.Áčko ještě v lize nehrálo ani zápas.Hippopotamus wrote:Veď to, že som sa pozrel...129-130-129-129-100...tomkycz wrote:on to nepustil jenom mě, vcelku to vypouští všem... se podívej na jeho zápasy...Hippopotamus wrote: Palo ma tým trochu sklamal. Nadáva sa tu na Rumunov, že si púšťajú zápasy, ale Česi to robia teda v oveľa väčšom množstve

6.kolo
SVV : FK Laugaricio 1-1 (1:1) 127:139
Ach jaj.
Toto ma nas.... len mierne,ale to ,že mi ešte aj juniorka poslala poleno,ktoré nebolo vhodné do môjho mužstva ma nas....viac. 
Nádherné prebudenie.
Ach jaj.
Nádherné prebudenie.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Hovorím ti, rozpredaj toDajo wrote:6.kolo
Ach jaj.Toto ma nas.... len mierne,ale to ,že mi ešte aj juniorka poslala poleno,ktoré nebolo vhodné do môjho mužstva ma nas....viac.
Nádherné prebudenie.
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
-
tomkycz
Tak dnes to byla opět klika, naše brzká druhá žlutá neznamenala pohromu, páč soupeř chytil dvě. k tomu opět zranění a ještě k tomu příští zápas bez gólmana, takže jsme přikoupili jednoho lamného na záskok... K tomu postup v Milkov cupu, to je naše dnešní jediná turnajová výhra. V turnaji se startovným 100.000,-E jsme chytli me-dynamo venku při zapnuté VDP a večer hrajeme s léblikem u něj opět při zapnuté VDP... 
-
tomkycz
tak dnes opět plný bodový zisk, až se toho pomalu začínám obávat, jde to nějak moc dobře...
zítra hrajeme u vyprodávajících , takže by z toho měly být tři body. Plný bodový zisk po dvou týdnech jsem snad nikdy nikde neměl
Že je to většinou na úkor turnajů nemusím dodávat... 
zítra hrajeme u vyprodávajících , takže by z toho měly být tři body. Plný bodový zisk po dvou týdnech jsem snad nikdy nikde neměl
-
Papa Bouba Diop
jen tak dál, chci s Tebou stihnout match v áčku dokud budou Valcíři aspon trochu konkurenceschopnítomkycz wrote:tak dnes opět plný bodový zisk, až se toho pomalu začínám obávat, jde to nějak moc dobře...
zítra hrajeme u vyprodávajících , takže by z toho měly být tři body. Plný bodový zisk po dvou týdnech jsem snad nikdy nikde nemělŽe je to většinou na úkor turnajů nemusím dodávat...
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
7.kolo
FK Laugaricio : buhal 2-1 ( 1:1 ) 140:137
Bulharský buhal prvý krát prehral a my sme radi,že to bolo u nás.
Stále držíme prekvapujúco 4 priečku a stále sme bez prehry , čo sa však zajtra asi zmení pretože cestujeme za súperom menom 1 FC Žabovřesky a to nebude žiadna sranda.
Bod by bol dobrý. 
FK Laugaricio : buhal 2-1 ( 1:1 ) 140:137
Bulharský buhal prvý krát prehral a my sme radi,že to bolo u nás.
Stále držíme prekvapujúco 4 priečku a stále sme bez prehry , čo sa však zajtra asi zmení pretože cestujeme za súperom menom 1 FC Žabovřesky a to nebude žiadna sranda.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
8.kolo
1 FC Žabovřesky : FK Laugaricio 2-3 ( 1:3 ) 134:137
Máme 3 bodíky.
Čk v 80 min. na strane domácich asi zapríčinila , že berieme všetky body.
Po 8 kolách máme bilanciu 6 2 0 a slušných 20 bodov. Vikendujeme na 4 priečke.
1 FC Žabovřesky : FK Laugaricio 2-3 ( 1:3 ) 134:137
Máme 3 bodíky.
Po 8 kolách máme bilanciu 6 2 0 a slušných 20 bodov. Vikendujeme na 4 priečke.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Druhy tyden taky za 8 bodu
V pondeli nas o vyhru pripravili 2 zraneni v zapase
No a velkou"radost" z toho zapasu podporilo zjisteni ze Williams to zacal v druhe pulce tydne vypoustet. V utery se sice povedlo exligoveho rumuna prejet na jeho pude, ale kdyz se kopou penalty panu bohu do oken moc platne to pak neni
No a v druhe pulce tydne dve povinne vyhry
Na sestupove pricky 5 bodu naskok, coz mnohe neni. Pristi tyden sem zvedavej co se povede uhrat doma, u Vangla nas ceka nakladacka.
Na ceste do propadliste dejin.
9.kolo
Tipsport : FK Laugaricio 3-2 ( 0:1 ) 147:138
Proti Tipsportu sme nemali žiadnu šancu a už pred zápasom sme vedeli ,že s nami pozametá.
Už aspoň vieme ako sa cíti Milko keď nastupuje proti nám.
Tipsport : FK Laugaricio 3-2 ( 0:1 ) 147:138
Proti Tipsportu sme nemali žiadnu šancu a už pred zápasom sme vedeli ,že s nami pozametá.
Už aspoň vieme ako sa cíti Milko keď nastupuje proti nám.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio