Stopka na 2 zápasy po červenej za 2 žlté?Dajo wrote:Po dvoch žltých pre nášho CF ( tú druhú mu udrel už v 39.min.),mu ešte naparil dodatočný dištanc 2 zápasy. Toto budeme ešte riešiť.

Moderator: Czech Moderators
Stopka na 2 zápasy po červenej za 2 žlté?Dajo wrote:Po dvoch žltých pre nášho CF ( tú druhú mu udrel už v 39.min.),mu ešte naparil dodatočný dištanc 2 zápasy. Toto budeme ešte riešiť.
Netuším...disciplinárka to už má na stole.Hippopotamus wrote:Stopka na 2 zápasy po červenej za 2 žlté?Dajo wrote:Po dvoch žltých pre nášho CF ( tú druhú mu udrel už v 39.min.),mu ešte naparil dodatočný dištanc 2 zápasy. Toto budeme ešte riešiť.
Nejaké nové praktiky? To kde sme?!
Palo ma tým trochu sklamal. Nadáva sa tu na Rumunov, že si púšťajú zápasy, ale Česi to robia teda v oveľa väčšom množstvetomkycz wrote:Dnes Palo zápas vypustil, takže snadné tři body. Uvidíme, co přinese zbytek týdne...
on to nepustil jenom mě, vcelku to vypouští všem... se podívej na jeho zápasy...Hippopotamus wrote:Palo ma tým trochu sklamal. Nadáva sa tu na Rumunov, že si púšťajú zápasy, ale Česi to robia teda v oveľa väčšom množstvetomkycz wrote:Dnes Palo zápas vypustil, takže snadné tři body. Uvidíme, co přinese zbytek týdne...
Veď to, že som sa pozrel...129-130-129-129-100...tomkycz wrote:on to nepustil jenom mě, vcelku to vypouští všem... se podívej na jeho zápasy...Hippopotamus wrote:Palo ma tým trochu sklamal. Nadáva sa tu na Rumunov, že si púšťajú zápasy, ale Česi to robia teda v oveľa väčšom množstvetomkycz wrote:Dnes Palo zápas vypustil, takže snadné tři body. Uvidíme, co přinese zbytek týdne...
Jenže to bylo proto,že jsem dnes hrál tři turnaje.Jinak by šlo béčko,tak jako na ostatní - že to vyšlo na tomkycze je náhoda.Áčko ještě v lize nehrálo ani zápas.Hippopotamus wrote:Veď to, že som sa pozrel...129-130-129-129-100...tomkycz wrote:on to nepustil jenom mě, vcelku to vypouští všem... se podívej na jeho zápasy...Hippopotamus wrote: Palo ma tým trochu sklamal. Nadáva sa tu na Rumunov, že si púšťajú zápasy, ale Česi to robia teda v oveľa väčšom množstve
Hovorím ti, rozpredaj toDajo wrote:6.kolo
SVV : FK Laugaricio 1-1 (1:1) 127:139
Ach jaj.Toto ma nas.... len mierne,ale to ,že mi ešte aj juniorka poslala poleno,ktoré nebolo vhodné do môjho mužstva ma nas....viac.
Nádherné prebudenie.
jen tak dál, chci s Tebou stihnout match v áčku dokud budou Valcíři aspon trochu konkurenceschopnítomkycz wrote:tak dnes opět plný bodový zisk, až se toho pomalu začínám obávat, jde to nějak moc dobře...
zítra hrajeme u vyprodávajících , takže by z toho měly být tři body. Plný bodový zisk po dvou týdnech jsem snad nikdy nikde nemělŽe je to většinou na úkor turnajů nemusím dodávat...