SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
- 
				PaTTTTrick
- Member of the Soccer Project Association
Re: SP Pohár
přesně jak říká Andrew, těžko tady gratulovat někomu, kdo sem nechodí... ale určitě je finále i semifinále pro Ostravu velký úspěch a oběma gratuluji....

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!   
   )
 )

)
 )Re: SP Pohár
Tak nakonec jsem prohrál s vítězem SP poháru, škoda, věřil jsem že postoupím do finále, ale nějak to nevyšlo ( červená karta + zranění ) asi udělalo své, hráče B nemám až tak dobré a hlavně jsou agresivní,  ale i tak jsem na své hráče hrdý, že došli až tak daleko, bohužel jsou to dědci, kteří musí po jednom zápase odpočívat a náhradníci už nepodali tak kvalitní výkon ( i když 140 je myslím taky dobrý),  aby to na postup do finále stačilo,  věřil jsem, že když do finále postoupím, tak ve finále mám šanci uspět, hráči A by byli s plnou fyzičkou a po výměně trenéra  by šli  do finále 100/100, bohužel už k tomu nedošlo, škoda strašně mě to mrzí, protože jsem kvůli tomu obětoval i několik ligových zápasu. 
Díky všem co mi psali a fandili mi , Jarda, 1.MVIL Ostrava - Hrabová, B3

I tak to byla paráda. Škoda chybělo trochu štěstíčka.Jarda75 wrote:Tak nakonec jsem prohrál s vítězem SP poháru, škoda, věřil jsem že postoupím do finále, ale nějak to nevyšlo ( červená karta + zranění ) asi udělalo své, hráče B nemám až tak dobré a hlavně jsou agresivní, ale i tak jsem na své hráče hrdý, že došli až tak daleko, bohužel jsou to dědci, kteří musí po jednom zápase odpočívat a náhradníci už nepodali tak kvalitní výkon ( i když 140 je myslím taky dobrý), aby to na postup do finále stačilo, věřil jsem, že když do finále postoupím, tak ve finále mám šanci uspět, hráči A by byli s plnou fyzičkou a po výměně trenéra by šli do finále 100/100, bohužel už k tomu nedošlo, škoda strašně mě to mrzí, protože jsem kvůli tomu obětoval i několik ligových zápasu.
JJ často to je jen o tom štěstíčku. Ale i tak nádherný úspěch.

Grupa mocnego uderzenia FC Teschen 
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

- 
				Sokol Cejc
Dnes přišla zpráva o našem příštím pohárovém soupeři. Pokud jde o postup, problém bychom mít neměli. Nicméně pokladník pláče. Jedeme na jřiště H-divizního týmu se stadionem pro 4000 diváků. Dobrá zpráva to tak je jedině pro fanoušky, neboť jedeme do kolébky fotbalu, Anglie a rovněž postup by měl být samozřejmostí.

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
						Návrat ke kořenům

- 
				Ataner
Naším prvním pohárovým soupeřem letošní sezony bude..Estonský -FC West Ham..Divize G  

JPD - B.3
						- 
				PaToM
Dnes sme kolegovi z divízie ukázali, kto si odnesie túto sezónu trofej z H-čka.
Nedali sme súperovi šancu a pohodlným víťazstvom 6:2 na jeho trávniku sme si zabezpečili postup do 2. kola.
Prvý gól strelil už v 1. min z priameho kopu predávaný Molly, po strele Figuerou a v závere polčasu pridal ďalší gól Garritsen. Ten istý hráč zvyšoval na 3:0 už po 5 minútach hry v druhom polčase. Hlavičkou zvýšil opäť Molly a dva zlepené góly v priebehu 2 minút, aj vďaka Dolhovej presnej strele znamenali vedenie 5:0. Hráči potom trochu zvoľnili tempo a v 68. minúte zaznamenal čestný úspech domácich Faustino. O tri minúty ešte kozmeticky upravil výsledok Costa - 2:5 - ale naši hráči už žiadnu drámu nepripustili, ba práve naopak, v 86. minúte zavŕšil koncert hostí hattrickom Arturo Molly na konečných 6:2 pre Hostage. [výkony: 60 - 89]
Ďalší súper na nás čaká opäť vonku a bude to G-divízny tím a to už bude tvrdší oriešok. V pondelok dal výkon 118, v utorok 110 a dnes 96. Na jeho zdolanie bude treba oveľa väčšie nasadenie. Náš dnešný výkon by na neho stačiť nemusel.

Nedali sme súperovi šancu a pohodlným víťazstvom 6:2 na jeho trávniku sme si zabezpečili postup do 2. kola.
Prvý gól strelil už v 1. min z priameho kopu predávaný Molly, po strele Figuerou a v závere polčasu pridal ďalší gól Garritsen. Ten istý hráč zvyšoval na 3:0 už po 5 minútach hry v druhom polčase. Hlavičkou zvýšil opäť Molly a dva zlepené góly v priebehu 2 minút, aj vďaka Dolhovej presnej strele znamenali vedenie 5:0. Hráči potom trochu zvoľnili tempo a v 68. minúte zaznamenal čestný úspech domácich Faustino. O tri minúty ešte kozmeticky upravil výsledok Costa - 2:5 - ale naši hráči už žiadnu drámu nepripustili, ba práve naopak, v 86. minúte zavŕšil koncert hostí hattrickom Arturo Molly na konečných 6:2 pre Hostage. [výkony: 60 - 89]
Ďalší súper na nás čaká opäť vonku a bude to G-divízny tím a to už bude tvrdší oriešok. V pondelok dal výkon 118, v utorok 110 a dnes 96. Na jeho zdolanie bude treba oveľa väčšie nasadenie. Náš dnešný výkon by na neho stačiť nemusel.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
						_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
- 
				ps2512
SP tým  

Ještě že doma....postup nás asi nemine, i když bychom chtěli

Ještě že doma....postup nás asi nemine, i když bychom chtěli

Start 16S H.1403 (6.,2.) 
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

- 
				Papa Bouba Diop
tuhle sezónu to poprvé v historii v poháru zkusíme...naše spletitá cesta začíná domácím zápasem s jakýmsi pirátem z Litvy, brázdícího vody divize F - tady není co řešit 

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Tak nás v prvním pohárovém kole čeká jeden z lehčích soupeřů z divize F, tým Litex  Je jen škoda, že zápas nemůžeme sehrát na domácí půdě, ale budeme muset vyjet na půdu Bulharského týmu
  Je jen škoda, že zápas nemůžeme sehrát na domácí půdě, ale budeme muset vyjet na půdu Bulharského týmu 

Je jen škoda, že zápas nemůžeme sehrát na domácí půdě, ale budeme muset vyjet na půdu Bulharského týmu
Live - D.14
s.32-3. H1129
s.33-1.H1129
s.34-2.G377
s.35-2.F126
s.36-8.E42
s.37-8E42
s.38-2E42
s.39-8D14
Velký výprodej hráčů na všech možných pozicích!!!
						s.32-3. H1129
s.33-1.H1129
s.34-2.G377
s.35-2.F126
s.36-8.E42
s.37-8E42
s.38-2E42
s.39-8D14
Velký výprodej hráčů na všech možných pozicích!!!
První pohárový zápas (proti SP týmu   ) zvládla naše druhá sestava slušně (7:1)
 ) zvládla naše druhá sestava slušně (7:1)
Příště si konečně zahrajem na ostro proti kolegovi z G, který má o 5% hodnocení lepší než my, ale snad dostane nakládačku

) zvládla naše druhá sestava slušně (7:1)
 ) zvládla naše druhá sestava slušně (7:1)Příště si konečně zahrajem na ostro proti kolegovi z G, který má o 5% hodnocení lepší než my, ale snad dostane nakládačku

FC Skinheads divize G.323
0.Sezóna (necelá) - S33 - 1. Místo v H.969 -> Postup
1.Sezóna - S34 - 3.místo v G.323 - 1. kolo Poháru
2.Sezóna - S35 - 1.místo v G.323 - 4. kolo Poháru
						0.Sezóna (necelá) - S33 - 1. Místo v H.969 -> Postup
1.Sezóna - S34 - 3.místo v G.323 - 1. kolo Poháru
2.Sezóna - S35 - 1.místo v G.323 - 4. kolo Poháru
My hrajem venku s týmem Genc Yetenek (11 v E.5) Stadion má pro 18 000 fans  No ,tak snad postoupíme
  No ,tak snad postoupíme

No ,tak snad postoupíme
  No ,tak snad postoupíme- 
				Netris1
První pohárový zápas jsem zvládl v klidu po výhře 1-6 nad SP týmem, dokonce i asi s 50k ziskem na stadionu soupeře  Příště mě čeká nějak géčkař na jeho hřišti. Áčko by ho snad mělo ukopat...
 Příště mě čeká nějak géčkař na jeho hřišti. Áčko by ho snad mělo ukopat...

Příště mě čeká nějak géčkař na jeho hřišti. Áčko by ho snad mělo ukopat...
 Příště mě čeká nějak géčkař na jeho hřišti. Áčko by ho snad mělo ukopat...Netris->Hell Riders->E.21
Tak jo, zítra to pro mě začne. Zrovna jsem se díval, že naposledy jsem hrál tuto soutěž „naostro“ (tzn. že jsem se nesnažil vypadnout co nejdříve) v 19. sezóně. Tehdy jsem vypadl ve 3. kole. Jak tomu bude tentokrát? Podaří se mi s úzkým kádrem dojít až do posledního týdne nebo někde cestou v této zrádné soutěži klopýtnu? Uvidíme…

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
						3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47