SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: SP Pohár
přesně jak říká Andrew, těžko tady gratulovat někomu, kdo sem nechodí... ale určitě je finále i semifinále pro Ostravu velký úspěch a oběma gratuluji....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

Tak nakonec jsem prohrál s vítězem SP poháru, škoda, věřil jsem že postoupím do finále, ale nějak to nevyšlo ( červená karta + zranění ) asi udělalo své, hráče B nemám až tak dobré a hlavně jsou agresivní, ale i tak jsem na své hráče hrdý, že došli až tak daleko, bohužel jsou to dědci, kteří musí po jednom zápase odpočívat a náhradníci už nepodali tak kvalitní výkon ( i když 140 je myslím taky dobrý), aby to na postup do finále stačilo, věřil jsem, že když do finále postoupím, tak ve finále mám šanci uspět, hráči A by byli s plnou fyzičkou a po výměně trenéra by šli do finále 100/100, bohužel už k tomu nedošlo, škoda strašně mě to mrzí, protože jsem kvůli tomu obětoval i několik ligových zápasu.
Díky všem co mi psali a fandili mi , Jarda, 1.MVIL Ostrava - Hrabová, B3
I tak to byla paráda. Škoda chybělo trochu štěstíčka.Jarda75 wrote:Tak nakonec jsem prohrál s vítězem SP poháru, škoda, věřil jsem že postoupím do finále, ale nějak to nevyšlo ( červená karta + zranění ) asi udělalo své, hráče B nemám až tak dobré a hlavně jsou agresivní, ale i tak jsem na své hráče hrdý, že došli až tak daleko, bohužel jsou to dědci, kteří musí po jednom zápase odpočívat a náhradníci už nepodali tak kvalitní výkon ( i když 140 je myslím taky dobrý), aby to na postup do finále stačilo, věřil jsem, že když do finále postoupím, tak ve finále mám šanci uspět, hráči A by byli s plnou fyzičkou a po výměně trenéra by šli do finále 100/100, bohužel už k tomu nedošlo, škoda strašně mě to mrzí, protože jsem kvůli tomu obětoval i několik ligových zápasu.
JJ často to je jen o tom štěstíčku. Ale i tak nádherný úspěch.
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

-
Dnes přišla zpráva o našem příštím pohárovém soupeři. Pokud jde o postup, problém bychom mít neměli. Nicméně pokladník pláče. Jedeme na jřiště H-divizního týmu se stadionem pro 4000 diváků. Dobrá zpráva to tak je jedině pro fanoušky, neboť jedeme do kolébky fotbalu, Anglie a rovněž postup by měl být samozřejmostí.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Naším prvním pohárovým soupeřem letošní sezony bude..Estonský -FC West Ham..Divize G 

JPD - B.3
-
Dnes sme kolegovi z divízie ukázali, kto si odnesie túto sezónu trofej z H-čka.
Nedali sme súperovi šancu a pohodlným víťazstvom 6:2 na jeho trávniku sme si zabezpečili postup do 2. kola.
Prvý gól strelil už v 1. min z priameho kopu predávaný Molly, po strele Figuerou a v závere polčasu pridal ďalší gól Garritsen. Ten istý hráč zvyšoval na 3:0 už po 5 minútach hry v druhom polčase. Hlavičkou zvýšil opäť Molly a dva zlepené góly v priebehu 2 minút, aj vďaka Dolhovej presnej strele znamenali vedenie 5:0. Hráči potom trochu zvoľnili tempo a v 68. minúte zaznamenal čestný úspech domácich Faustino. O tri minúty ešte kozmeticky upravil výsledok Costa - 2:5 - ale naši hráči už žiadnu drámu nepripustili, ba práve naopak, v 86. minúte zavŕšil koncert hostí hattrickom Arturo Molly na konečných 6:2 pre Hostage. [výkony: 60 - 89]
Ďalší súper na nás čaká opäť vonku a bude to G-divízny tím a to už bude tvrdší oriešok. V pondelok dal výkon 118, v utorok 110 a dnes 96. Na jeho zdolanie bude treba oveľa väčšie nasadenie. Náš dnešný výkon by na neho stačiť nemusel.
Nedali sme súperovi šancu a pohodlným víťazstvom 6:2 na jeho trávniku sme si zabezpečili postup do 2. kola.
Prvý gól strelil už v 1. min z priameho kopu predávaný Molly, po strele Figuerou a v závere polčasu pridal ďalší gól Garritsen. Ten istý hráč zvyšoval na 3:0 už po 5 minútach hry v druhom polčase. Hlavičkou zvýšil opäť Molly a dva zlepené góly v priebehu 2 minút, aj vďaka Dolhovej presnej strele znamenali vedenie 5:0. Hráči potom trochu zvoľnili tempo a v 68. minúte zaznamenal čestný úspech domácich Faustino. O tri minúty ešte kozmeticky upravil výsledok Costa - 2:5 - ale naši hráči už žiadnu drámu nepripustili, ba práve naopak, v 86. minúte zavŕšil koncert hostí hattrickom Arturo Molly na konečných 6:2 pre Hostage. [výkony: 60 - 89]
Ďalší súper na nás čaká opäť vonku a bude to G-divízny tím a to už bude tvrdší oriešok. V pondelok dal výkon 118, v utorok 110 a dnes 96. Na jeho zdolanie bude treba oveľa väčšie nasadenie. Náš dnešný výkon by na neho stačiť nemusel.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
SP tým
Ještě že doma....postup nás asi nemine, i když bychom chtěli

Ještě že doma....postup nás asi nemine, i když bychom chtěli

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
tuhle sezónu to poprvé v historii v poháru zkusíme...naše spletitá cesta začíná domácím zápasem s jakýmsi pirátem z Litvy, brázdícího vody divize F - tady není co řešit 

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Tak nás v prvním pohárovém kole čeká jeden z lehčích soupeřů z divize F, tým Litex
Je jen škoda, že zápas nemůžeme sehrát na domácí půdě, ale budeme muset vyjet na půdu Bulharského týmu 

Live - D.14
s.32-3. H1129
s.33-1.H1129
s.34-2.G377
s.35-2.F126
s.36-8.E42
s.37-8E42
s.38-2E42
s.39-8D14
Velký výprodej hráčů na všech možných pozicích!!!
s.32-3. H1129
s.33-1.H1129
s.34-2.G377
s.35-2.F126
s.36-8.E42
s.37-8E42
s.38-2E42
s.39-8D14
Velký výprodej hráčů na všech možných pozicích!!!
První pohárový zápas (proti SP týmu
) zvládla naše druhá sestava slušně (7:1)
Příště si konečně zahrajem na ostro proti kolegovi z G, který má o 5% hodnocení lepší než my, ale snad dostane nakládačku

Příště si konečně zahrajem na ostro proti kolegovi z G, který má o 5% hodnocení lepší než my, ale snad dostane nakládačku

FC Skinheads divize G.323
0.Sezóna (necelá) - S33 - 1. Místo v H.969 -> Postup
1.Sezóna - S34 - 3.místo v G.323 - 1. kolo Poháru
2.Sezóna - S35 - 1.místo v G.323 - 4. kolo Poháru
0.Sezóna (necelá) - S33 - 1. Místo v H.969 -> Postup
1.Sezóna - S34 - 3.místo v G.323 - 1. kolo Poháru
2.Sezóna - S35 - 1.místo v G.323 - 4. kolo Poháru
My hrajem venku s týmem Genc Yetenek (11 v E.5) Stadion má pro 18 000 fans
No ,tak snad postoupíme

-
První pohárový zápas jsem zvládl v klidu po výhře 1-6 nad SP týmem, dokonce i asi s 50k ziskem na stadionu soupeře
Příště mě čeká nějak géčkař na jeho hřišti. Áčko by ho snad mělo ukopat...

Netris->Hell Riders->E.21
Tak jo, zítra to pro mě začne. Zrovna jsem se díval, že naposledy jsem hrál tuto soutěž „naostro“ (tzn. že jsem se nesnažil vypadnout co nejdříve) v 19. sezóně. Tehdy jsem vypadl ve 3. kole. Jak tomu bude tentokrát? Podaří se mi s úzkým kádrem dojít až do posledního týdne nebo někde cestou v této zrádné soutěži klopýtnu? Uvidíme…
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47