Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Tom49
Team President

Post by Tom49 »

smallmouse wrote:Když bys šel jen do malého mínusu,tak tì to pustí.
Ale když už to Tomovi píše,že nedisponuje tolika penìzi,tak když by chtìl ještì podat nabídku,musel by nìjakou jinou zrušit.
ale já podávám nabídku jen na tohoto hráèe!!! :cry:
Image
Papik
Team Manager

Post by Papik »

Tom49 wrote:
Ale když už to Tomovi píše,že nedisponuje tolika penìzi,tak když by chtìl ještì podat nabídku,musel by nìjakou jinou zrušit.
Tak to je divné. Dej sem link na toho hráèe.
Image
MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Post by MošnaM »

Papik wrote:
Tom49 wrote:
To je fakt divné. Má zkušenost - pustilo mì to v souètu nabídek penìz klubùm, hráèùm (plat,bonusy) do -2M a pak stejná hláška jako Tomovi. Poznámka: pùjèku 2,5M jsem mìl.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
MošnaM

Post by MošnaM »

Fantazik wrote: Jo to vím, ale pøijde mi to, že to stejnì neplatí .. prohraju v souètu o 3 body, obranu mám 55 oproti jeho 30 útok a stejnì to projedu .. :)
Výsledek zápasu (øeší se to jinde) vychází z mnoha promìnných. Nìkteré jsou dané, nìkteré náhodné. Urèitì jsi už mìl pøekvapivé výsledky - prohlédni si zápisy z utkání a pøemýšlej proè. Mìlo by to simulovat skuteènost, tudíž když máš silnou zálohu a dáš pøihrávky, tak ovládneš støed pole (držení míèe), ale proti jeho betonu se tvùj oslabený útok neprosadí. A nebo taky jo. To jsou zas ty náhodná èísla, které program využívá. Ovlivòuješ pøedevším poèet vzniklých šancí - a pak pravdìpodobnì záleží i na hodnotách samotných hráèù - útoèník s vyšší hodnotou na støelbì mi dává víc gólù než ten s nižší, i když mají celkové hodnocení i formu stejnou.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
MošnaM

Re: Typ trávníku

Post by MošnaM »

SKS wrote:
MošnaM wrote:O kus výš se øešil vliv typu trávníku. Jaký teda je ? Pøece to není jen tak pro legraci. Neovlivòuje lepší trávník (potažmo osvìtlení stadiónu atd.)tøeba spokojenost a tedy nárust poètu fanouškù ???
Nenene.....ani výkon týmu, ani nárùst fanouškù......U typu je samozøejmì rozdíl v bytelnosti toho trávníku, ale tady je zase druhé kritérium a tim je správce...jak se komu ho bude daøit držet na 100%....když ne je fuck co máš za trávník, že?Jinak trávník nemá vliv na nic...jen je-li špatný má negativní vliv(taky kdo by kopal na bahnu), klesá nálada a za 0%trávníku sou kontumace....víc nic
Nevím, tohle se mi nezdá. Samozøejmì výkony týmu to neovlivòuje, ale ty fanoušci? Proè by tam bylo nìkolik typù trávníkù, osvìtlení, výsledkových tabulí ? Pro srandu králíkùm ?? :?
s.31. - ? v B3
roofer
Team President

Post by roofer »

jak to je s hracem,ktereho jsem dal na TL zadarmo,kdyz si ho nikdo nevezme tak mi prijde zpet?nebo zmizi v nenavratnu?
dik za odpovedi
Angee

Post by Angee »

MošnaM wrote:Nevím, tohle se mi nezdá. Samozøejmì výkony týmu to neovlivòuje, ale ty fanoušci? Proè by tam bylo nìkolik typù trávníkù, osvìtlení, výsledkových tabulí ? Pro srandu králíkùm ?? :?
Ne, nárust to opravdu neovlivòuje....vybavenost stadiónu ovlivòuje jen poèet divákù kolik jich pøijde...já sem tøeba mìl stadion pro 5.000 diváku ale nemìl sem ještì dostatek parkovištì tak mi došlo dvakrát 4.200 diváku...jakmile sem dostavìl parkovištì, hned sem mìl vyprodaný. :wink:
Podle mýho pozorování dr, zatim vypozoroval, že potøebný poèet míst parkovištì pro pøíchod diváku je:
Parkovištì = Místa dìleno tøemi (napø. já mám 6.000, takže mì "staèí" 2.000 míst na parkovišti)
A zbytek podle SPMT:
Bary = Místa dìleno dvìstì (u mì staèí 6.000/200 = 30 barù)
Toalety = Místa dìleno osmdesát (mì staèí 6.000/80 = 75 WC)
(Víc sem teho nevysledoval)

Takže když si to tak spoèítáte a budete vše splòovat, tak ti fanoušci dojdou a budete mì høištì jenom trávník nebo Hi-TEch :wink:

EDIT: struènì øeèeno (znak "=>" ètite jako "potøebuje")
1 WC => 80 divákù
1 bar => 200 divákù
1 parkovací místo => 3 diváci
Image
MošnaM

Post by MošnaM »

Angee wrote:
MošnaM wrote:Nevím, tohle se mi nezdá. Samozøejmì výkony týmu to neovlivòuje, ale ty fanoušci? Proè by tam bylo nìkolik typù trávníkù, osvìtlení, výsledkových tabulí ? Pro srandu králíkùm ?? :?
Ne, nárust to opravdu neovlivòuje....vybavenost stadiónu ovlivòuje jen poèet divákù kolik jich pøijde...já sem tøeba mìl stadion pro 5.000 diváku ale nemìl sem ještì dostatek parkovištì tak mi došlo dvakrát 4.200 diváku...jakmile sem dostavìl parkovištì, hned sem mìl vyprodaný. :wink:
Podle mýho pozorování dr, zatim vypozoroval, že potøebný poèet míst parkovištì pro pøíchod diváku je:
Parkovištì = Místa dìleno tøemi (napø. já mám 6.000, takže mì "staèí" 2.000 míst na parkovišti)
A zbytek podle SPMT:
Bary = Místa dìleno dvìstì (u mì staèí 6.000/200 = 30 barù)
Toalety = Místa dìleno osmdesát (mì staèí 6.000/80 = 75 WC)
(Víc sem teho nevysledoval)

Takže když si to tak spoèítáte a budete vše splòovat, tak ti fanoušci dojdou a budete mì høištì jenom trávník nebo Hi-TEch :wink:

EDIT: struènì øeèeno (znak "=>" ètite jako "potøebuje")
1 WC => 80 divákù
1 bar => 200 divákù
1 parkovací místo => 3 diváci
Ty parkovací místa, bary a toalety jsou jasný. Ale znova se ptám, co to osvìtlení ? výsledková tabule ? Myslím si, že by to mìlo mít nìjaký vliv na nìco. Že tìch divákù tedy pøijde víc ?
s.31. - ? v B3
SKS
Team President

Post by SKS »

Angee wrote: :lol: jenže když klesá nálada v týmu tak klesá celkové výkon týmu :wink: ..takže to "vzdálenì" má vliv
Jejda, fakt klesá? Tak to teda srry, ale s timhle sem poèítal jako samozøejmostí, tudíž zbyteènost to znovu vypisovat....myslel sem že vìta jen je-li špatný má negativní vliv(taky kdo by kopal na bahnu), klesá týmová nálada a za 0%trávník sou kontumace... to vlastnì øíká sama, ale asi sem se spletl :roll:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Tom49
Team President

Post by Tom49 »

MošnaM wrote:
Papik wrote:
Tom49 wrote:ale já podávám nabídku jen na tohoto hráèe!!! :cry:
To je fakt divné. Má zkušenost - pustilo mì to v souètu nabídek penìz klubùm, hráèùm (plat,bonusy) do -2M a pak stejná hláška jako Tomovi. Poznámka: pùjèku 2,5M jsem mìl.
Tak už to jde!!!! :) :twisted:
Image
SKS
Team President

Post by SKS »

MošnaM wrote: Ty parkovací místa, bary a toalety jsou jasný. Ale znova se ptám, co to osvìtlení ? výsledková tabule ? Myslím si, že by to mìlo mít nìjaký vliv na nìco. Že tìch divákù tedy pøijde víc ?
Odpovìï v SZ, snad už sem to tam vysvìtlil lépe k pochopení :wink:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Angee

Post by Angee »

SKS wrote:
MošnaM wrote:Ty parkovací místa, bary a toalety jsou jasný. Ale znova se ptám, co to osvìtlení ? výsledková tabule ? Myslím si, že by to mìlo mít nìjaký vliv na nìco. Že tìch divákù tedy pøijde víc ?
Odpovìï v SZ, snad už sem to tam vysvìtlil lépe k pochopení :wink:
Heh, kde že to? :oops: :P :D ...nejak mi teï moc zkratka "SZ" nic neøíká :cry: :roll: ..jo ahááá, to bude asi "Soukromá Zpráva" co?? Hm, ale klidnì jsi to mohl hodit sem, a se taky neèemu pøiuèíme :wink:

EDIT: ještì rekace ohlednì na ten trávník: ..no moc sem to nejak nepobral to cos napsal - mám zas dneska nejaký dlouhý vedení - nicménì faktem je, že když klesá hodnocení stavu høištì, tak klesá nálada v týmu. A když klesá nálada v týmu, tak klesá výkon týmu..takže asi tak nejak,no - na tem se snad shodnem :D :wink:
Image
MošnaM

Post by MošnaM »

roofer wrote:jak to je s hracem,ktereho jsem dal na TL zadarmo,kdyz si ho nikdo nevezme tak mi prijde zpet?nebo zmizi v nenavratnu?
dik za odpovedi
Tak tohle nevím. Jednoho hráèe jsem propustil, hráè se objevil zadarmo na TL, nikdo si ho nevzal a hráè byl zrušen. Jaký je rozdíl v hráèi daném na TL zadarmo a propuštìném ?
Díky
s.31. - ? v B3
Fantazik
Team Manager

Post by Fantazik »

MošnaM wrote:
Fantazik wrote: Jo to vím, ale pøijde mi to, že to stejnì neplatí .. prohraju v souètu o 3 body, obranu mám 55 oproti jeho 30 útok a stejnì to projedu .. :)
Výsledek zápasu (øeší se to jinde) vychází z mnoha promìnných. Nìkteré jsou dané, nìkteré náhodné. Urèitì jsi už mìl pøekvapivé výsledky - prohlédni si zápisy z utkání a pøemýšlej proè. Mìlo by to simulovat skuteènost, tudíž když máš silnou zálohu a dáš pøihrávky, tak ovládneš støed pole (držení míèe), ale proti jeho betonu se tvùj oslabený útok neprosadí. A nebo taky jo. To jsou zas ty náhodná èísla, které program využívá. Ovlivòuješ pøedevším poèet vzniklých šancí - a pak pravdìpodobnì záleží i na hodnotách samotných hráèù - útoèník s vyšší hodnotou na støelbì mi dává víc gólù než ten s nižší, i když mají celkové hodnocení i formu stejnou.
A kde se to prosímtì øeší, to by mne docela zajímalo .. díky
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Post by WEBGAME WARRIOR »

tak sem mel na hre malej bug.

chtel sem zahrat zapas-pool..kdyz sem si vybral borce co mel nahodou stejne nazev stadionu jako ja tak mi to napsalo ze nemuzu hrat zapas v onen cas nebot uz jeden naplanovanej mam :roll:

ja samo zadnej naplanovanej nemel asi tam bugoval jen te stadak
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”