ale já podávám nabídku jen na tohoto hráèe!!!smallmouse wrote:Když bys šel jen do malého mínusu,tak tì to pustí.
Ale když už to Tomovi píše,že nedisponuje tolika penìzi,tak když by chtìl ještì podat nabídku,musel by nìjakou jinou zrušit.

Moderator: Czech Moderators
To je fakt divné. Má zkušenost - pustilo mì to v souètu nabídek penìz klubùm, hráèùm (plat,bonusy) do -2M a pak stejná hláška jako Tomovi. Poznámka: pùjèku 2,5M jsem mìl.Papik wrote:Tak to je divné. Dej sem link na toho hráèe.Tom49 wrote:ale já podávám nabídku jen na tohoto hráèe!!!smallmouse wrote:Když bys šel jen do malého mínusu,tak tì to pustí.
Ale když už to Tomovi píše,že nedisponuje tolika penìzi,tak když by chtìl ještì podat nabídku,musel by nìjakou jinou zrušit.
Výsledek zápasu (øeší se to jinde) vychází z mnoha promìnných. Nìkteré jsou dané, nìkteré náhodné. Urèitì jsi už mìl pøekvapivé výsledky - prohlédni si zápisy z utkání a pøemýšlej proè. Mìlo by to simulovat skuteènost, tudíž když máš silnou zálohu a dáš pøihrávky, tak ovládneš støed pole (držení míèe), ale proti jeho betonu se tvùj oslabený útok neprosadí. A nebo taky jo. To jsou zas ty náhodná èísla, které program využívá. Ovlivòuješ pøedevším poèet vzniklých šancí - a pak pravdìpodobnì záleží i na hodnotách samotných hráèù - útoèník s vyšší hodnotou na støelbì mi dává víc gólù než ten s nižší, i když mají celkové hodnocení i formu stejnou.Fantazik wrote: Jo to vím, ale pøijde mi to, že to stejnì neplatí .. prohraju v souètu o 3 body, obranu mám 55 oproti jeho 30 útok a stejnì to projedu ..
Nevím, tohle se mi nezdá. Samozøejmì výkony týmu to neovlivòuje, ale ty fanoušci? Proè by tam bylo nìkolik typù trávníkù, osvìtlení, výsledkových tabulí ? Pro srandu králíkùm ??SKS wrote:Nenene.....ani výkon týmu, ani nárùst fanouškù......U typu je samozøejmì rozdíl v bytelnosti toho trávníku, ale tady je zase druhé kritérium a tim je správce...jak se komu ho bude daøit držet na 100%....když ne je fuck co máš za trávník, že?Jinak trávník nemá vliv na nic...jen je-li špatný má negativní vliv(taky kdo by kopal na bahnu), klesá nálada a za 0%trávníku sou kontumace....víc nicMošnaM wrote:O kus výš se øešil vliv typu trávníku. Jaký teda je ? Pøece to není jen tak pro legraci. Neovlivòuje lepší trávník (potažmo osvìtlení stadiónu atd.)tøeba spokojenost a tedy nárust poètu fanouškù ???
Ne, nárust to opravdu neovlivòuje....vybavenost stadiónu ovlivòuje jen poèet divákù kolik jich pøijde...já sem tøeba mìl stadion pro 5.000 diváku ale nemìl sem ještì dostatek parkovištì tak mi došlo dvakrát 4.200 diváku...jakmile sem dostavìl parkovištì, hned sem mìl vyprodaný.MošnaM wrote:Nevím, tohle se mi nezdá. Samozøejmì výkony týmu to neovlivòuje, ale ty fanoušci? Proè by tam bylo nìkolik typù trávníkù, osvìtlení, výsledkových tabulí ? Pro srandu králíkùm ??
Ty parkovací místa, bary a toalety jsou jasný. Ale znova se ptám, co to osvìtlení ? výsledková tabule ? Myslím si, že by to mìlo mít nìjaký vliv na nìco. Že tìch divákù tedy pøijde víc ?Angee wrote:Ne, nárust to opravdu neovlivòuje....vybavenost stadiónu ovlivòuje jen poèet divákù kolik jich pøijde...já sem tøeba mìl stadion pro 5.000 diváku ale nemìl sem ještì dostatek parkovištì tak mi došlo dvakrát 4.200 diváku...jakmile sem dostavìl parkovištì, hned sem mìl vyprodaný.MošnaM wrote:Nevím, tohle se mi nezdá. Samozøejmì výkony týmu to neovlivòuje, ale ty fanoušci? Proè by tam bylo nìkolik typù trávníkù, osvìtlení, výsledkových tabulí ? Pro srandu králíkùm ??![]()
Podle mýho pozorování dr, zatim vypozoroval, že potøebný poèet míst parkovištì pro pøíchod diváku je:
Parkovištì = Místa dìleno tøemi (napø. já mám 6.000, takže mì "staèí" 2.000 míst na parkovišti)
A zbytek podle SPMT:
Bary = Místa dìleno dvìstì (u mì staèí 6.000/200 = 30 barù)
Toalety = Místa dìleno osmdesát (mì staèí 6.000/80 = 75 WC)
(Víc sem teho nevysledoval)
Takže když si to tak spoèítáte a budete vše splòovat, tak ti fanoušci dojdou a budete mì høištì jenom trávník nebo Hi-TEch
EDIT: struènì øeèeno (znak "=>" ètite jako "potøebuje")
1 WC => 80 divákù
1 bar => 200 divákù
1 parkovací místo => 3 diváci
Jejda, fakt klesá? Tak to teda srry, ale s timhle sem poèítal jako samozøejmostí, tudíž zbyteènost to znovu vypisovat....myslel sem že vìta jen je-li špatný má negativní vliv(taky kdo by kopal na bahnu), klesá týmová nálada a za 0%trávník sou kontumace... to vlastnì øíká sama, ale asi sem se spletlAngee wrote:jenže když klesá nálada v týmu tak klesá celkové výkon týmu
..takže to "vzdálenì" má vliv
Tak už to jde!!!!MošnaM wrote:To je fakt divné. Má zkušenost - pustilo mì to v souètu nabídek penìz klubùm, hráèùm (plat,bonusy) do -2M a pak stejná hláška jako Tomovi. Poznámka: pùjèku 2,5M jsem mìl.Papik wrote:Tak to je divné. Dej sem link na toho hráèe.Tom49 wrote:ale já podávám nabídku jen na tohoto hráèe!!!
Odpovìï v SZ, snad už sem to tam vysvìtlil lépe k pochopeníMošnaM wrote: Ty parkovací místa, bary a toalety jsou jasný. Ale znova se ptám, co to osvìtlení ? výsledková tabule ? Myslím si, že by to mìlo mít nìjaký vliv na nìco. Že tìch divákù tedy pøijde víc ?
Heh, kde že to?SKS wrote:Odpovìï v SZ, snad už sem to tam vysvìtlil lépe k pochopeníMošnaM wrote:Ty parkovací místa, bary a toalety jsou jasný. Ale znova se ptám, co to osvìtlení ? výsledková tabule ? Myslím si, že by to mìlo mít nìjaký vliv na nìco. Že tìch divákù tedy pøijde víc ?
Tak tohle nevím. Jednoho hráèe jsem propustil, hráè se objevil zadarmo na TL, nikdo si ho nevzal a hráè byl zrušen. Jaký je rozdíl v hráèi daném na TL zadarmo a propuštìném ?roofer wrote:jak to je s hracem,ktereho jsem dal na TL zadarmo,kdyz si ho nikdo nevezme tak mi prijde zpet?nebo zmizi v nenavratnu?
dik za odpovedi
A kde se to prosímtì øeší, to by mne docela zajímalo .. díkyMošnaM wrote:Výsledek zápasu (øeší se to jinde) vychází z mnoha promìnných. Nìkteré jsou dané, nìkteré náhodné. Urèitì jsi už mìl pøekvapivé výsledky - prohlédni si zápisy z utkání a pøemýšlej proè. Mìlo by to simulovat skuteènost, tudíž když máš silnou zálohu a dáš pøihrávky, tak ovládneš støed pole (držení míèe), ale proti jeho betonu se tvùj oslabený útok neprosadí. A nebo taky jo. To jsou zas ty náhodná èísla, které program využívá. Ovlivòuješ pøedevším poèet vzniklých šancí - a pak pravdìpodobnì záleží i na hodnotách samotných hráèù - útoèník s vyšší hodnotou na støelbì mi dává víc gólù než ten s nižší, i když mají celkové hodnocení i formu stejnou.Fantazik wrote: Jo to vím, ale pøijde mi to, že to stejnì neplatí .. prohraju v souètu o 3 body, obranu mám 55 oproti jeho 30 útok a stejnì to projedu ..