Moderator: Czech Moderators
Uznávam, že tá priama redka v 17min. je trošku moc, ale zase, berušky ju dostali v 45min a okrem toho, hrať na súčet agr. 153 pri hráčoch s agresivitou aj cez 50%, to je hodne veľký risk, nie?oslicek wrote:hmmm, tak rozhodčí "podrží" vždy když je to nejvíce potřeba, jako třeba v dnešním zápase, tfuj - tuhle sezónu mě to docela řeže, ale asi do Hernánových proher a remíz mám ještě daleko. zase musím uznat, že minulé sezóny mi docela přál, tak se to vyvažuje.
jo, máš pravdu, ještě sem se na to pořádně jednou podíval a prohrál sem o 11 bodů - sem to poránu nějak špatně sečetl a myslel sem, že to bylo jen o bodHippopotamus wrote:Uznávam, že tá priama redka v 17min. je trošku moc, ale zase, berušky ju dostali v 45min a okrem toho, hrať na súčet agr. 153 pri hráčoch s agresivitou aj cez 50%, to je hodne veľký risk, nie?oslicek wrote:hmmm, tak rozhodčí "podrží" vždy když je to nejvíce potřeba, jako třeba v dnešním zápase, tfuj - tuhle sezónu mě to docela řeže, ale asi do Hernánových proher a remíz mám ještě daleko. zase musím uznat, že minulé sezóny mi docela přál, tak se to vyvažuje.
Berušky vyhrávajú len spravodlivooslicek wrote:jo, máš pravdu, ještě sem se na to pořádně jednou podíval a prohrál sem o 11 bodů - sem to poránu nějak špatně sečetl a myslel sem, že to bylo jen o boduznávám, žádný zářez to nebyl a soupeř vyhrál spravedlivě a zaslouženě.
Najprv som si aj myslel, že máš vyrovnané agresivity, ale obaja krajní záložnici ti to trochu kazia (34 a 36%) a to CBčko s agr 15% je úplne odveci. Z tvojej strany to bolo skrátka veľmi riskantné a keby si nedostal žiadnu červenú (a vybojoval nejaký bod či tri), tak sa na mieste súpera cítim hodne ukrivdený a na rozhodcov by som si rozhodne zanadával...oslicek wrote:pokud máš vyrovnané agresivity hráčů (+-15), tak lze hrát na součet tak do 205 (rozhodčí+agresivita týmu+prům. agresivita hráčů) bez červené poměrně úspěšně (anebo mívám kliku), do nějakých 220 tomu interně říkám setup na jednu červenou (většinou padne, ale často padnou i dvě nebo tři). nad 220 už je to vabank a hra na kliku. nesledoval sem ale tohle jinde než u svého týmu, tak nevím, jestli to platí třeba u menších agresivit nebo větších rozptylů agresivit hráčů..
Smrdieť môže, ale ty ten smrad zase nejako spláchneš, navoniaš sa a všetko bude tak ako posledných XY sezón.oslicek wrote:no, nějak mi dneska to počítání nejde - 125 bodů, přímá červená 10-11 bodů, další červená - 1 bod = 137 bodů při stoprocentní náladě v týmu a 90 % agresivitě smrdí už vážně béčkem.
Aká skromnosť u tých českých áčkarov - v polke sezóny jeden na 6.mieste, ďalší sa plantá kdesi na bronzovej pozícií, ale všetci myslia len na to udržanieacskncl wrote:8 bodiku naskok vypada pred nic moc losem odvet mnohem nadejneji nez ocekavanejch bodu 5![]()
trenéra už sem měnil, tak zkusím v pondělí večer měnit ponožky a operátora - snad to pomůžeacskncl wrote: s oslickama to bude loterie na rozhodci
jo, LM pořešený nemám, to vím - to už se snažím pár sezón koupit, ale pořád mě někdo přeplácí. jedno RM se zranilo a druhé bylo vykartované, tak hrálo CMkoHippopotamus wrote: Najprv som si aj myslel, že máš vyrovnané agresivity, ale obaja krajní záložnici ti to trochu kazia (34 a 36%) a to CBčko s agr 15% je úplne odveci. Z tvojej strany to bolo skrátka veľmi riskantné a keby si nedostal žiadnu červenú (a vybojoval nejaký bod či tri), tak sa na mieste súpera cítim hodne ukrivdený a na rozhodcov by som si rozhodne zanadával...
šak já už to tady říkám asi dvě nebo tři sezóny, že nemám v áčku co dělat a měl bych spadnout, ale tady mi nikdo nevěří...Hippopotamus wrote: výkon 137 pri takýchto parametroch je hodný céčka...v lepšom prípade
[/quote]Aká skromnosť u tých českých áčkarov - v polke sezóny jeden na 6.mieste, ďalší sa plantá kdesi na bronzovej pozícií, ale všetci myslia len na to udržanie
[/quote] Trenera sme menili oba pred prvnim zapasemtrenéra už sem měnil, tak zkusím v pondělí večer měnit ponožky a operátora - snad to pomůže- bod by byl pro mě zlatý, ale rozhodčí 85% to je pro oslíčky drsňák.