Divize A

Moderator: Czech Moderators

sexy kote
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by sexy kote »

Berušky tradičně třetinu ligy odepsaly a podle očekávání to bude sakra tuhej boj a díky nepřízni randomu jsou berušky zatím pod čarou ponoru :( Random zatím dvakrát dal a dvakrát vzal, ale v reálu to je za -2 :x Do B zatím po Cordunenii, Meangreenu, překvapivě podala přihášku i Craiova, která přitom mohla prohánět i Milánský tým a jako čtvrtý dobrovolník se přihlasil i Kandziai. Tak šup, šup ještě dva dobrovolníci a žádné velké otálení :mrgreen:
Big El

Post by Big El »

...a zas se Ti chudáci Oslíčci udrží. Tolik sezón doufají v sestup a pořád se to nedaří...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
oslicek

Post by oslicek »

tak teď se povedl super týden - čtyři výhry a 12 bodů - vzhledem k tomu, že sem u netu skoro nebyl a zapomněl sem nastavit, tak je to naprosto nečekaný úspěch.

už je to tak, že jsou známy minimálně tři sestupující, kandziai "odpočívá" - uvidíme, jestli se mu bude chtít do hry vrátit. pokud ne, tak už by se sestupující začali pomalu krystalizovat.

pro mě sou zatím největší překvapení flamendři, které sem tipoval poblíž ponoru a oni zatím prohánějí Hernána. šest českých vlajek na prvních místech je pastva pro oči, i když to tak asi nezůstane navždy.
oslicek

Post by oslicek »

hmmm, tak rozhodčí "podrží" vždy když je to nejvíce potřeba, jako třeba v dnešním zápase, tfuj - tuhle sezónu mě to docela řeže, ale asi do Hernánových proher a remíz mám ještě daleko. zase musím uznat, že minulé sezóny mi docela přál, tak se to vyvažuje.

sice je to teď šesté místo, ale zdání klame - všechny čtyři sestupující sem měl venku, z toho plyne naprosto pekelný los v odvetné fázi - mimo povinných dvanácti bodů jako všichni doma jen ManU a Hernána (na pro mě nehratelné přísnosti rozhodčích) a Kozojídky. řekl bych, že ten sestup je poměrně jasný. no, budou se prodlužovat smlouvy a měnit trenéři o stošest :-)

naprosto šokující první místo Flamendrů a jejich lepší los do odvety než Hernán - to bude zajímavé až do konce.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oslicek wrote:hmmm, tak rozhodčí "podrží" vždy když je to nejvíce potřeba, jako třeba v dnešním zápase, tfuj - tuhle sezónu mě to docela řeže, ale asi do Hernánových proher a remíz mám ještě daleko. zase musím uznat, že minulé sezóny mi docela přál, tak se to vyvažuje.
Uznávam, že tá priama redka v 17min. je trošku moc, ale zase, berušky ju dostali v 45min a okrem toho, hrať na súčet agr. 153 pri hráčoch s agresivitou aj cez 50%, to je hodne veľký risk, nie?
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
oslicek

Post by oslicek »

Hippopotamus wrote:
oslicek wrote:hmmm, tak rozhodčí "podrží" vždy když je to nejvíce potřeba, jako třeba v dnešním zápase, tfuj - tuhle sezónu mě to docela řeže, ale asi do Hernánových proher a remíz mám ještě daleko. zase musím uznat, že minulé sezóny mi docela přál, tak se to vyvažuje.
Uznávam, že tá priama redka v 17min. je trošku moc, ale zase, berušky ju dostali v 45min a okrem toho, hrať na súčet agr. 153 pri hráčoch s agresivitou aj cez 50%, to je hodne veľký risk, nie?
jo, máš pravdu, ještě sem se na to pořádně jednou podíval a prohrál sem o 11 bodů - sem to poránu nějak špatně sečetl a myslel sem, že to bylo jen o bod :-) uznávám, žádný zářez to nebyl a soupeř vyhrál spravedlivě a zaslouženě.

pokud máš vyrovnané agresivity hráčů (+-15), tak lze hrát na součet tak do 205 (rozhodčí+agresivita týmu+prům. agresivita hráčů) bez červené poměrně úspěšně (anebo mívám kliku), do nějakých 220 tomu interně říkám setup na jednu červenou (většinou padne, ale často padnou i dvě nebo tři). nad 220 už je to vabank a hra na kliku. nesledoval sem ale tohle jinde než u svého týmu, tak nevím, jestli to platí třeba u menších agresivit nebo větších rozptylů agresivit hráčů.

no, nějak mi dneska to počítání nejde - 125 bodů, přímá červená 10-11 bodů, další červená - 1 bod = 137 bodů při stoprocentní náladě v týmu a 90 % agresivitě smrdí už vážně béčkem.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oslicek wrote:jo, máš pravdu, ještě sem se na to pořádně jednou podíval a prohrál sem o 11 bodů - sem to poránu nějak špatně sečetl a myslel sem, že to bylo jen o bod :-) uznávám, žádný zářez to nebyl a soupeř vyhrál spravedlivě a zaslouženě.
Berušky vyhrávajú len spravodlivo :P
oslicek wrote:pokud máš vyrovnané agresivity hráčů (+-15), tak lze hrát na součet tak do 205 (rozhodčí+agresivita týmu+prům. agresivita hráčů) bez červené poměrně úspěšně (anebo mívám kliku), do nějakých 220 tomu interně říkám setup na jednu červenou (většinou padne, ale často padnou i dvě nebo tři). nad 220 už je to vabank a hra na kliku. nesledoval sem ale tohle jinde než u svého týmu, tak nevím, jestli to platí třeba u menších agresivit nebo větších rozptylů agresivit hráčů..
Najprv som si aj myslel, že máš vyrovnané agresivity, ale obaja krajní záložnici ti to trochu kazia (34 a 36%) a to CBčko s agr 15% je úplne odveci. Z tvojej strany to bolo skrátka veľmi riskantné a keby si nedostal žiadnu červenú (a vybojoval nejaký bod či tri), tak sa na mieste súpera cítim hodne ukrivdený a na rozhodcov by som si rozhodne zanadával...
oslicek wrote:no, nějak mi dneska to počítání nejde - 125 bodů, přímá červená 10-11 bodů, další červená - 1 bod = 137 bodů při stoprocentní náladě v týmu a 90 % agresivitě smrdí už vážně béčkem.
Smrdieť môže, ale ty ten smrad zase nejako spláchneš, navoniaš sa a všetko bude tak ako posledných XY sezón.
Btw. výkon 137 pri takýchto parametroch je hodný céčka...v lepšom prípade :lol:
...new beginning...

acskncl

Post by acskncl »

Tak tento tyden trosku nadplan :twisted: Body sem cekal jen s bizonem, kterej venku hraje vlazne :mrgreen: Ty i byly, u Flamendru podle ocekavani vyprask, nicmene jeho vykon me zaskocil a dalo mu to o nejake 2-3 bodiky vic, nez hlasalo BS a u me tomu bylo naopak :roll: Pondelni necekana a nejcenejsi mozna vyhra nad nejlepsim tymem v historii SP ma cenu zlata a bude v bojich o udrzeni strasne dulezita 8) 8 bodiku naskok vypada pred nic moc losem odvet mnohem nadejneji nez ocekavanejch bodu 5 :mrgreen:
Pristi tyden mam jistotu jen v pondeli, s oslickama to bude loterie na rozhodci, u dablu se nechytam, s jeremym sice preje rozhodci, ale mince jasne ukazala, ze to nasim starikum uz vubec nepomuze :( Tak snad se aspon v jednom zapase zadari a nezustane jen u bodu v pondeli :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

acskncl wrote:8 bodiku naskok vypada pred nic moc losem odvet mnohem nadejneji nez ocekavanejch bodu 5 :mrgreen:
Aká skromnosť u tých českých áčkarov - v polke sezóny jeden na 6.mieste, ďalší sa plantá kdesi na bronzovej pozícií, ale všetci myslia len na to udržanie :lol:
...new beginning...

oslicek

Post by oslicek »

acskncl wrote: s oslickama to bude loterie na rozhodci
trenéra už sem měnil, tak zkusím v pondělí večer měnit ponožky a operátora - snad to pomůže :? - bod by byl pro mě zlatý, ale rozhodčí 85% to je pro oslíčky drsňák.
oslicek

Post by oslicek »

Hippopotamus wrote: Najprv som si aj myslel, že máš vyrovnané agresivity, ale obaja krajní záložnici ti to trochu kazia (34 a 36%) a to CBčko s agr 15% je úplne odveci. Z tvojej strany to bolo skrátka veľmi riskantné a keby si nedostal žiadnu červenú (a vybojoval nejaký bod či tri), tak sa na mieste súpera cítim hodne ukrivdený a na rozhodcov by som si rozhodne zanadával...
jo, LM pořešený nemám, to vím - to už se snažím pár sezón koupit, ale pořád mě někdo přeplácí. jedno RM se zranilo a druhé bylo vykartované, tak hrálo CMko :-( - jinak RM má 54 a CBčka tam mám 46 a 53 - ale je pravda, že ten s agresivitou 15 má kapánek lepší výkon, tak hraje spíš.
Hippopotamus wrote: výkon 137 pri takýchto parametroch je hodný céčka...v lepšom prípade :lol:
šak já už to tady říkám asi dvě nebo tři sezóny, že nemám v áčku co dělat a měl bych spadnout, ale tady mi nikdo nevěří...
acskncl

Post by acskncl »

Aká skromnosť u tých českých áčkarov - v polke sezóny jeden na 6.mieste, ďalší sa plantá kdesi na bronzovej pozícií, ale všetci myslia len na to udržanie :lol:
[/quote]
Jenze do odvet uz pulka tymu bude jezdit rovnou ze hrbitova a zbytek sou vesmes agresivni reznici :roll: a 42 bodu kterejch urcite ziskam na zachranu stacit nebude a nekde bude potreba tak jeste 10 ziskat :mrgreen:
acskncl

Post by acskncl »

trenéra už sem měnil, tak zkusím v pondělí večer měnit ponožky a operátora - snad to pomůže :? - bod by byl pro mě zlatý, ale rozhodčí 85% to je pro oslíčky drsňák.
[/quote] Trenera sme menili oba pred prvnim zapasem :mrgreen: A ostatni kraliky z klobouku mam uz taky vytazene a nakyho dalsiho tam uz budu hledat hodne spatne :roll: a tenhle rozhodci je vseho schopnej :(
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Hernána ten random teda zařezává neskutečně :roll:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
sexy kote

Post by sexy kote »

Klucí už nejsou nejmladší, tak je nutné je šetřit a vybírat pro ně vhodné zápasy 8) V krátkém týdnu byl rovnou odepsán zápas u Jeremyho, kde nemělo cenu nic zkoušet a vsadilo se na domácí zápas s belgičanem. Oslíčci bojují o medajlové posty, ale měli nějaké problémy se sestavou, tak tam bylo vhodné zaskočit taky pro bodíky :mrgreen: V prvním týdnu odvet je nutné zvládnout zápas proti Kozojídkům, z dalších třech zápasů jsem si říkala, že by bylo fajn urvat nějakej bodík k dobru :twisted: že se tedy jeden "slabší " kousek povede obrat už v pondělí bylo docela nečekané 8) Random si to malinko vylepšil a stáhnul skore na -1 :mrgreen:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”