Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

csdanilov
Fan

Post by csdanilov »

Hoj, mohli by jste my nekdo poradit jak mam zvysit naladu v tymu?
happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

csdanilov wrote:Hoj, mohli by jste my nekdo poradit jak mam zvysit naladu v tymu?
hraj co nejvíc zápasù(a nejlepší je když je budeš vyhrávat) a neprodávej/nekupuj hráèe :wink:
Akrij
Coach

Post by Akrij »

Mám dotaz. Kouknìte se na mùj dnešní ligový zápas. Jak je možné že oní mìli souèet obrany 57% a já 50%, když jednotlivé výkony obráncù jsem mìl lepší?
smallmouse
Team Manager

Post by smallmouse »

Akrij: Soupeø hrál taktiku dlouhé míèe,která zvyšuje výkon obrany a útoku a snižuje výkon zálohy.
Ty jsi hrál pøihrávky,což naopak posiluje zálohu a snižuje obranu a útok.
happyna17

Post by happyna17 »

tak koukám na tu morálku :arrow: brankáø ráno chytal ligu :arrow: a za celej den sem odehrál 3 PøP a brankáø nebyl ani jednou na lavièce :arrow: a morálka u nìj je 99
Fifi.5
Team President

styl

Post by Fifi.5 »

kofi wrote:
Ivo08-LSG wrote:Chcel by som sa spytat...ked sa kuknete na moj tim tak maam hravat stale 3-4-3 alebo radsej 5-4-1 hmm??myslim ze pri tom druhom budem davat malicko golov a to nechcem...hmm??mate s tym skusenosti??dakujem velmi pekne
pøi 5-4-1 urèitì nebudeš dávat málo golù...já takhle odehrál minulou sezonu a mìl jsem nelepší skore v divizi :)
to je sice pravda ale je to neco co nechapu pak máš strašnì málo procent na utoku a tim padem nemužeš dávat goly pøesto že se dávaj i timhle stilem když soupeøova obrana má 50% a tvuj utok 18%..já se proste bojim hrát na tenhleten stil tøeba zejtra hraju 5-3-2 a i tak se bojim a dávám protiutoky styl 100% aby se to trochu vyrovnalo
Fifi.5
Team President

vykony

Post by Fifi.5 »

tak sleduju to co jsem vysledoval z prvního dne je to že s nejvìtší pravdepodobností to že je hráè na lavièce nemá vliv na moráklu.ta se sníží v každem pøípade pokud nehraje.hráèi kerejm je pod 20 o 4% za ligu ne o 5%(nevim zrovna mi to tak možná jen vyšlo ale proste tak to mam a budu to sledovat dál) a pokles je temìø jiste 1%moralky=0,4 vykonu dolu a 1%fyzièky=0,3 vykonu ....
Fantazik
Team Manager

Re: vykony

Post by Fantazik »

Fifi.5 wrote:tak sleduju to co jsem vysledoval z prvního dne je to že s nejvìtší pravdepodobností to že je hráè na lavièce nemá vliv na moráklu.ta se sníží v každem pøípade pokud nehraje.hráèi kerejm je pod 20 o 4% za ligu ne o 5%(nevim zrovna mi to tak možná jen vyšlo ale proste tak to mam a budu to sledovat dál) a pokles je temìø jiste 1%moralky=0,4 vykonu dolu a 1%fyzièky=0,3 vykonu ....
Myslím, že už tu nìkdo psal, že 1% morálky je z hlediska výkonu hráèe stejný jako 1% fyzièky, èili 0,3
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Fantazik wrote:
Fifi.5 wrote:tak sleduju to co jsem vysledoval z prvního dne je to že s nejvìtší pravdepodobností to že je hráè na lavièce nemá vliv na moráklu.ta se sníží v každem pøípade pokud nehraje.hráèi kerejm je pod 20 o 4% za ligu ne o 5%(nevim zrovna mi to tak možná jen vyšlo ale proste tak to mam a budu to sledovat dál) a pokles je temìø jiste 1%moralky=0,4 vykonu dolu a 1%fyzièky=0,3 vykonu ....
Myslím, že už tu nìkdo psal, že 1% morálky je z hlediska výkonu hráèe stejný jako 1% fyzièky, èili 0,3
byli tady o tom velké rozepøe!!ptal sem se taky na tohlavnì já ...a nedostal sem pøesnou odpoved ale mužu øíct že takhle to je !alespon já se podle tohotak budu øídit
Fifi.5
Team President

pohar sp

Post by Fifi.5 »

nejdøíve sem v poháru nikoho nemìl ale po pøelosování nìkoho mám...naštìstí doma a tak se potøebuju zeptat.jak to je s sp pohárem ten pusobý na ztrátu fyzièky hrajících hráèu a ztrátu morálky sedících hráèu stejne jako liga nebo jako pøátelák??pøedem moc dekuji
Ivo08-LSG

Re: pohar sp

Post by Ivo08-LSG »

Fifi.5 wrote:nejdøíve sem v poháru nikoho nemìl ale po pøelosování nìkoho mám...naštìstí doma a tak se potøebuju zeptat.jak to je s sp pohárem ten pusobý na ztrátu fyzièky hrajících hráèu a ztrátu morálky sedících hráèu stejne jako liga nebo jako pøátelák??pøedem moc dekuji
Myslim si ze hej vsak to je zapas ako kazdy iny....
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Fantazik
Team Manager

Post by Fantazik »

Fifi.5 wrote:
Fantazik wrote:
byli tady o tom velké rozepøe!!ptal sem se taky na tohlavnì já ...a nedostal sem pøesnou odpoved ale mužu øíct že takhle to je !alespon já se podle tohotak budu øídit
Tak já se na to ptal 2 mìsíce dozadu a byla mi daná jasná odpovìï, že ohlednì výkonu hráèe jsou ty procenta stejné :))
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Fantazik wrote:
Tak já se na to ptal 2 mìsíce dozadu a byla mi daná jasná odpovìï, že ohlednì výkonu hráèe jsou ty procenta stejné :))
nejsou koukni do spmt a zkus si to odvodit.mì to tak pøesne vychází
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Ivo08-LSG wrote:
Fifi.5 wrote:nejdøíve sem v poháru nikoho nemìl ale po pøelosování nìkoho mám...naštìstí doma a tak se potøebuju zeptat.jak to je s sp pohárem ten pusobý na ztrátu fyzièky hrajících hráèu a ztrátu morálky sedících hráèu stejne jako liga nebo jako pøátelák??pøedem moc dekuji
a vý to nekdo jiste že to je stejné jako pøátelák?
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Fifi.5 wrote:
Ivo08-LSG wrote:
a vý to nekdo jiste že to je stejné jako pøátelák?
Skor podla mna stejny ako liga
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”