Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Manager
styl
to je sice pravda ale je to neco co nechapu pak máš strašnì málo procent na utoku a tim padem nemužeš dávat goly pøesto že se dávaj i timhle stilem když soupeøova obrana má 50% a tvuj utok 18%..já se proste bojim hrát na tenhleten stil tøeba zejtra hraju 5-3-2 a i tak se bojim a dávám protiutoky styl 100% aby se to trochu vyrovnalokofi wrote:pøi 5-4-1 urèitì nebudeš dávat málo golù...já takhle odehrál minulou sezonu a mìl jsem nelepší skore v diviziIvo08-LSG wrote:Chcel by som sa spytat...ked sa kuknete na moj tim tak maam hravat stale 3-4-3 alebo radsej 5-4-1 hmm??myslim ze pri tom druhom budem davat malicko golov a to nechcem...hmm??mate s tym skusenosti??dakujem velmi pekne
vykony
tak sleduju to co jsem vysledoval z prvního dne je to že s nejvìtší pravdepodobností to že je hráè na lavièce nemá vliv na moráklu.ta se sníží v každem pøípade pokud nehraje.hráèi kerejm je pod 20 o 4% za ligu ne o 5%(nevim zrovna mi to tak možná jen vyšlo ale proste tak to mam a budu to sledovat dál) a pokles je temìø jiste 1%moralky=0,4 vykonu dolu a 1%fyzièky=0,3 vykonu ....
Re: vykony
Myslím, že už tu nìkdo psal, že 1% morálky je z hlediska výkonu hráèe stejný jako 1% fyzièky, èili 0,3Fifi.5 wrote:tak sleduju to co jsem vysledoval z prvního dne je to že s nejvìtší pravdepodobností to že je hráè na lavièce nemá vliv na moráklu.ta se sníží v každem pøípade pokud nehraje.hráèi kerejm je pod 20 o 4% za ligu ne o 5%(nevim zrovna mi to tak možná jen vyšlo ale proste tak to mam a budu to sledovat dál) a pokles je temìø jiste 1%moralky=0,4 vykonu dolu a 1%fyzièky=0,3 vykonu ....
byli tady o tom velké rozepøe!!ptal sem se taky na tohlavnì já ...a nedostal sem pøesnou odpoved ale mužu øíct že takhle to je !alespon já se podle tohotak budu øíditFantazik wrote:Myslím, že už tu nìkdo psal, že 1% morálky je z hlediska výkonu hráèe stejný jako 1% fyzièky, èili 0,3Fifi.5 wrote:tak sleduju to co jsem vysledoval z prvního dne je to že s nejvìtší pravdepodobností to že je hráè na lavièce nemá vliv na moráklu.ta se sníží v každem pøípade pokud nehraje.hráèi kerejm je pod 20 o 4% za ligu ne o 5%(nevim zrovna mi to tak možná jen vyšlo ale proste tak to mam a budu to sledovat dál) a pokles je temìø jiste 1%moralky=0,4 vykonu dolu a 1%fyzièky=0,3 vykonu ....
pohar sp
nejdøíve sem v poháru nikoho nemìl ale po pøelosování nìkoho mám...naštìstí doma a tak se potøebuju zeptat.jak to je s sp pohárem ten pusobý na ztrátu fyzièky hrajících hráèu a ztrátu morálky sedících hráèu stejne jako liga nebo jako pøátelák??pøedem moc dekuji
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: pohar sp
Myslim si ze hej vsak to je zapas ako kazdy iny....Fifi.5 wrote:nejdøíve sem v poháru nikoho nemìl ale po pøelosování nìkoho mám...naštìstí doma a tak se potøebuju zeptat.jak to je s sp pohárem ten pusobý na ztrátu fyzièky hrajících hráèu a ztrátu morálky sedících hráèu stejne jako liga nebo jako pøátelák??pøedem moc dekuji
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Tak já se na to ptal 2 mìsíce dozadu a byla mi daná jasná odpovìï, že ohlednì výkonu hráèe jsou ty procenta stejnéFifi.5 wrote:byli tady o tom velké rozepøe!!ptal sem se taky na tohlavnì já ...a nedostal sem pøesnou odpoved ale mužu øíct že takhle to je !alespon já se podle tohotak budu øíditFantazik wrote:Myslím, že už tu nìkdo psal, že 1% morálky je z hlediska výkonu hráèe stejný jako 1% fyzièky, èili 0,3Fifi.5 wrote:tak sleduju to co jsem vysledoval z prvního dne je to že s nejvìtší pravdepodobností to že je hráè na lavièce nemá vliv na moráklu.ta se sníží v každem pøípade pokud nehraje.hráèi kerejm je pod 20 o 4% za ligu ne o 5%(nevim zrovna mi to tak možná jen vyšlo ale proste tak to mam a budu to sledovat dál) a pokles je temìø jiste 1%moralky=0,4 vykonu dolu a 1%fyzièky=0,3 vykonu ....

nejsou koukni do spmt a zkus si to odvodit.mì to tak pøesne vycházíFantazik wrote:
Tak já se na to ptal 2 mìsíce dozadu a byla mi daná jasná odpovìï, že ohlednì výkonu hráèe jsou ty procenta stejné)
a vý to nekdo jiste že to je stejné jako pøátelák?Ivo08-LSG wrote:Myslim si ze hej vsak to je zapas ako kazdy iny....Fifi.5 wrote:nejdøíve sem v poháru nikoho nemìl ale po pøelosování nìkoho mám...naštìstí doma a tak se potøebuju zeptat.jak to je s sp pohárem ten pusobý na ztrátu fyzièky hrajících hráèu a ztrátu morálky sedících hráèu stejne jako liga nebo jako pøátelák??pøedem moc dekuji
-
- Member of the Soccer Project Association
Skor podla mna stejny ako ligaFifi.5 wrote:a vý to nekdo jiste že to je stejné jako pøátelák?Ivo08-LSG wrote:Myslim si ze hej vsak to je zapas ako kazdy iny....Fifi.5 wrote:nejdøíve sem v poháru nikoho nemìl ale po pøelosování nìkoho mám...naštìstí doma a tak se potøebuju zeptat.jak to je s sp pohárem ten pusobý na ztrátu fyzièky hrajících hráèu a ztrátu morálky sedících hráèu stejne jako liga nebo jako pøátelák??pøedem moc dekuji
Ivo08 - LSG Nové Zámky