SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by pupajdi13 »

Hadis wrote: my jsme vydělali asi tak 200 tis :wink:

ještě se máš co učit Márty :mrgreen:
to ty taky...stále Tě očekávám v divizích na prknech,které znamenají svě :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

ps2512 wrote:my doma
lg F.168 - pokusíme se postoupit :mrgreen:
Nečekaně jdeme dál :mrgreen:
Dynamo Oleksovice 3 - 1 lg
výkony: 100 - 81

Nálada fanoušku špatná, takže přišlo "jen" 31475 diváků. Navíc ještě všichni starci nejsou prodaní, a proto:
+21.100,-- :mrgreen:

Příští soupeř
Flankstuivers FC divize F venku se stadionem pro 18000....čekáme, že půjdeme dále.....do plusu :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

FCM Targu Mures 0 - 3 FK Mlada Boleslav

výkony : 89-115

Rumunskej soupeř z G divize kde bojuje o záchranu neměl prakticky žádnou šanci proti mému výběru z B a C. Jediné minus pro nás je to, že měl stadion pouze pro 5000 diváků a bylo tam totálně narváno. Takže ztráta činí (-120 000).
Příští kolo jedeme zase ven kde hrajeme s týmem F, ale útěcha je v tom, že má stadion pro 20000 diváků, tak doufám, že bude na náš tým narváno.
Hadis

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote: to ty taky...stále Tě očekávám v divizích na prknech,které znamenají svě :wink:
na to já seru :wink:
AC Had Bozak

mantel

Post by mantel »

Tak já jsem dneska úspěšně zvládnul vypadnutí ( a Amos taky) s týmem z Háčka. Naštěstí do toho šel chlapec naplno a zahrál něco přes 80, což nebylo problém podlézt. Překvapilo mě, kolik kolegů z divize A postupuje dále, čekal bych spíše, že se na to většina vyprdne při první příležitosti. Samozřejmě mně jejich snažení těší a přeji všem , aby v poháru vydrželi co nejdéle :D
koster

Post by koster »

Wellweak : FKSlovan Kendice 1:6 (39:77)

Díky zkušenostem z J&H jsme udělali soupeři z G radost a v pohodě vypadli a ještě vydělali pěkných 51902 € 8)
Wellweak
sovajs
Team President

Post by sovajs »

BM2010 0 - 4 FC Power

Výkony: 45 : 88

Chtěl sem vypadnou ale nevím, jak bych to tam měl naházet, abych podal menší výkon:/ a příští kolo mám obdobně slabého soupeře:/
FC Power
sovajs
E. 63

Velký rozprodej...
Slanec

Post by Slanec »

Porazili jsme SP Tým 3:0 a postupjeme do dalšího kola, kde naším soupeřem bude tým fc de schoppers, pokud budeme hrát s juniorama, tak ten zápas bude vyrovnanej :mrgreen:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
oslicek

Post by oslicek »

mantel wrote:Tak já jsem dneska úspěšně zvládnul vypadnutí ( a Amos taky) s týmem z Háčka. Naštěstí do toho šel chlapec naplno a zahrál něco přes 80, což nebylo problém podlézt. Překvapilo mě, kolik kolegů z divize A postupuje dále, čekal bych spíše, že se na to většina vyprdne při první příležitosti. Samozřejmě mně jejich snažení těší a přeji všem , aby v poháru vydrželi co nejdéle :D
jo, zapomněl sem nastavit - nevšim sem si, že už se pohár hraje :-). bohužel sem tedy postoupil...
Netris1

Post by Netris1 »

Já dnes řízeně prohrál 0:2, takže spokojenost :)
Netris->Hell Riders->E.21
mantel

Post by mantel »

oslicek wrote:
mantel wrote:Tak já jsem dneska úspěšně zvládnul vypadnutí ( a Amos taky) s týmem z Háčka. Naštěstí do toho šel chlapec naplno a zahrál něco přes 80, což nebylo problém podlézt. Překvapilo mě, kolik kolegů z divize A postupuje dále, čekal bych spíše, že se na to většina vyprdne při první příležitosti. Samozřejmě mně jejich snažení těší a přeji všem , aby v poháru vydrželi co nejdéle :D
jo, zapomněl sem nastavit - nevšim sem si, že už se pohár hraje :-). bohužel sem tedy postoupil...
Sice jsem to myslel jen obecně (nestihnul jsem projet ráno zápasy), ale tvá účast v dalším kole mě samozřejmně těší hodně. :lol:
oslicek

Post by oslicek »

mantel wrote:
oslicek wrote:
Sice jsem to myslel jen obecně (nestihnul jsem projet ráno zápasy), ale tvá účast v dalším kole mě samozřejmně těší hodně. :lol:
můj ukrajinský trenér říkal, že je příliš mladý a na to áčko zatím nestačí a že by pravděpodobně nepohrdl i týmem odněkud z pralesa :-)....

bane, dělám si srandu, v neděli letím zas pryč a asi nebudu ani otravovat raynooka - stejně sem tam ten týden s žádnými body nepočítal, tak žádné stojky dělat nebudu.
Ataner

Post by Ataner »

No dnes hladký postup.. :wink:

JPD 4 - 1 KARYS.LTU (137:105)
JPD - B.3
sovajs
Team President

Post by sovajs »

Fc Lunei 3 - 0 FC Power

Výkony: 78 - 60
Agr.: 60% - 0%

Zadařilo se!
FC Power
sovajs
E. 63

Velký rozprodej...
Slanec

Post by Slanec »

Tak postupujeme do dalšího kola po vítězství 2:1 po výkonech 54:49 v náš prospěch. Jooo unavení junioři se nezapřou :mrgreen: V dalším zápase už to bude však konečná, protože narazíme na tým F.C.M. Bacău, který je šestý v E divizi.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”