Rumunskej soupeř z G divize kde bojuje o záchranu neměl prakticky žádnou šanci proti mému výběru z B a C. Jediné minus pro nás je to, že měl stadion pouze pro 5000 diváků a bylo tam totálně narváno. Takže ztráta činí (-120 000).
Příští kolo jedeme zase ven kde hrajeme s týmem F, ale útěcha je v tom, že má stadion pro 20000 diváků, tak doufám, že bude na náš tým narváno.
Tak já jsem dneska úspěšně zvládnul vypadnutí ( a Amos taky) s týmem z Háčka. Naštěstí do toho šel chlapec naplno a zahrál něco přes 80, což nebylo problém podlézt. Překvapilo mě, kolik kolegů z divize A postupuje dále, čekal bych spíše, že se na to většina vyprdne při první příležitosti. Samozřejmě mně jejich snažení těší a přeji všem , aby v poháru vydrželi co nejdéle
Porazili jsme SP Tým 3:0 a postupjeme do dalšího kola, kde naším soupeřem bude tým fc de schoppers, pokud budeme hrát s juniorama, tak ten zápas bude vyrovnanej
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
mantel wrote:Tak já jsem dneska úspěšně zvládnul vypadnutí ( a Amos taky) s týmem z Háčka. Naštěstí do toho šel chlapec naplno a zahrál něco přes 80, což nebylo problém podlézt. Překvapilo mě, kolik kolegů z divize A postupuje dále, čekal bych spíše, že se na to většina vyprdne při první příležitosti. Samozřejmě mně jejich snažení těší a přeji všem , aby v poháru vydrželi co nejdéle
jo, zapomněl sem nastavit - nevšim sem si, že už se pohár hraje . bohužel sem tedy postoupil...
mantel wrote:Tak já jsem dneska úspěšně zvládnul vypadnutí ( a Amos taky) s týmem z Háčka. Naštěstí do toho šel chlapec naplno a zahrál něco přes 80, což nebylo problém podlézt. Překvapilo mě, kolik kolegů z divize A postupuje dále, čekal bych spíše, že se na to většina vyprdne při první příležitosti. Samozřejmě mně jejich snažení těší a přeji všem , aby v poháru vydrželi co nejdéle
jo, zapomněl sem nastavit - nevšim sem si, že už se pohár hraje . bohužel sem tedy postoupil...
Sice jsem to myslel jen obecně (nestihnul jsem projet ráno zápasy), ale tvá účast v dalším kole mě samozřejmně těší hodně.
Sice jsem to myslel jen obecně (nestihnul jsem projet ráno zápasy), ale tvá účast v dalším kole mě samozřejmně těší hodně.
můj ukrajinský trenér říkal, že je příliš mladý a na to áčko zatím nestačí a že by pravděpodobně nepohrdl i týmem odněkud z pralesa ....
bane, dělám si srandu, v neděli letím zas pryč a asi nebudu ani otravovat raynooka - stejně sem tam ten týden s žádnými body nepočítal, tak žádné stojky dělat nebudu.
Tak postupujeme do dalšího kola po vítězství 2:1 po výkonech 54:49 v náš prospěch. Jooo unavení junioři se nezapřou V dalším zápase už to bude však konečná, protože narazíme na tým F.C.M. Bacău, který je šestý v E divizi.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)