Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

frankie_doparoma wrote:
PipkiN wrote:pøestupem se mu zvýší zkušenost cca o 3% co jsem vypozoroval ..
o 5% ne?
nee je to opravdu o 3% :) dneska sem to taky vypozoroval :wink: mìl sem trošku vìtší pøíchody hráèù :twisted:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

celou dobu jsem zil s tim ze je to 5%, tak bud to zmenili nebo jsem zil v omylu :lol: :oops:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Levion
Team Manager

Post by Levion »

proè nemùžu mít tento avar ?
happyna17

Post by happyna17 »

Levion wrote:proè nemùžu mít tento avar ?
mùžeš ale zmenši si ho :wink:
Levion
Team Manager

Post by Levion »

Tiger Baros wrote:Tak já taky kdyžtak rád pomohu! Tigerinho - SPC Czech Tigers nebo 203-403-073
já taky mùžu pomoci
psc

Post by psc »

s èim mi pomùžeš ?
Psc United
lotky
Team President

Post by lotky »

Levion wrote:
Tiger Baros wrote:Tak já taky kdyžtak rád pomohu! Tigerinho - SPC Czech Tigers nebo 203-403-073
já taky mùžu pomoci
Ty nejdøív hlavnì pomož sám sobì a hraj pouze za jeden tým... :evil:
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Levion wrote:já taky mùžu pomoci
Mì by zajmalo k èemu je vlastnì fyzioterapeut a taky skaut.... pøedem díky za odpovìï :wink:
Last edited by Tiger Baros on Mon May 07, 2007 8:56 pm, edited 1 time in total.
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
MošnaM

Re: lol

Post by MošnaM »

PipkiN wrote:
Fifi.5 wrote:stalo se mi nìco co opravdu nechápu.spmt mi ukazovalo u hráèe vykon 60,3-73,1 ...pøe dotrenovani dalšího skillu který se zastavil na 90% ukazuje spmt 60,5-70,1 ....nepochopitelné...
Ikdyž by mohl hráè mít ind. pokyn, tak SPMT odhad max. výkonu tento pokyn nepoèítá. Individuální pokyn je vlastnì náhražka nedotrénování skillu.
Ad fifi: tohle dotrénování je jasné, podle mì se ti dotrénovala jedna z hlavních vlastností, a jelikož ti nevylezla až ke 100 (s èímž poèítal max. odhad SPMT), tak ti odhad maximálního výkonu logicky spadl ;)
Trochu mi to trvalo, ale pøesto musím reagovat. Myslím, že "PipkiN" nemá pravdu.
Individuální pokyn není náhražka nedotrénování, ale zpùsob jak zùroèit lepší vlastnosti hráèe, na úkor tìch horších. Podle reálu, když budu mít hráèe, který je rychlý, ale blb :D , tak mu nebudu øíkat "drž se kolem pùlky a rozehrávej akce", ale øeknu mu "nabíhej na centry, vyvážej míèe, utíkej po køídle" atd. Tak využiji jeho rychlosti a jeho výkon pro tým bude lepší, než kdyby uprostøed kazil rozehrávku.
SPMT podle mých propoètù s individuálním pokynem poèítá ve vztahu k maximálnímu výkonu - kdyby nepoèítal, tak by logicky musel mít hráè vyšší výkon, než je v SPMT maximální, nebo by se musel max.výkon po dotrénování nìkterých vlast. zvyšovat - a toho jsem si nikdy nevšiml - pouze prùbìžnì klesá. Jak mi to vychází, SPMT bere pro výpoèet z nevytrénovaných vlastností hodnotu 100 (pro zvyšující) a 50 (pro snižující).
Takže pro "Fifi.5". Podle mých propoètù se u tohoto CF jednalo o ind.pokyn Koncový : pùvodnì ((97+94)-(69+50))/20=3,6 po dotrénování ((97+94)-(69+90))/20=1,6 - což je ztráta 2 bodù a k tomu necelý bod z tìch chybìjících deseti a jsme blízko tìm tøem bodùm. Minimální výkon se nezvyšuje, protože z bodù vlastností se zvyšuje prùbìžnì a protože nejsou dotrénovány pøihrávky, není jasné, který ind.pokyn bude pro hráèe nejlepší - mùže mít ještì "Na sebe". Až dotrénuješ všechny vlastnosti ovlivòující ind.pokyny - min.výkon se zvýší o hodnotu IP skokem. (Pøedpokládal jsem tedy pøi výpoètech, že Stø.,Hla.,Síl.,Váp. jsou na max.)
Samozøejmì tyto výpoèty nejsou exaktnì pøesné - jedná se o velké zjednodušení - v SPMT budou ty vzorce rozhodnì složitìjší. A taky jsou výsledky ovlivòovány stále znovu poèítanou a tudíž se mìnící hodnotou konstantní "Skryté".
Pozn. Pracuji v SPMT verze 2.6.0
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
W!ck
Team President

Post by W!ck »

Tiger Baros wrote:
Levion wrote:já taky mùžu pomoci
Mì by zajmalo k èemu je vlastnì fyzioterapeut a taky skaut.... pøedem díky za odpovìï :wink:
Ja myslim ze skaut ti ovlivnuje pocet hracu s kterymuzes mit najednou na TL. :wink:
Wicks - Div.E 73
Image
foppa 13

Post by foppa 13 »

Zdarec, co je výhodnìjší???
I když jde o pouhé 2% nálady v týmu, tak by mì zajimala odpovìï...

Dneska mám 100% nálady, v noci se mì má prodat hráè(-5) a pokud bych vyhrál v noci v poháru(+2), kolik budu mít zítra náladu???
100-5=95 +2=97 nebo 100+2=stále 100 -5=95 ???
Pokud bych mìl mít 95% je jasný, že je výhodnìjší prodat hráèe ještì pøed noèní simulací, ale nevím jak je to s tìma èíslama... Díky za odpovìï!
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Angee

Post by Angee »

foppa 13 wrote:Zdarec, co je výhodnìjší???
I když jde o pouhé 2% nálady v týmu, tak by mì zajimala odpovìï...

Dneska mám 100% nálady, v noci se mì má prodat hráè(-5) a pokud bych vyhrál v noci v poháru(+2), kolik budu mít zítra náladu???
100-5=95 +2=97 nebo 100+2=stále 100 -5=95 ???
Pokud bych mìl mít 95% je jasný, že je výhodnìjší prodat hráèe ještì pøed noèní simulací, ale nevím jak je to s tìma èíslama... Díky za odpovìï!
Mìl bys mít 97 :arrow: aspoò u mì to tak bylo vždycky že prve mi klesla nálada za pøestup a pak se zvýšila za výhru :wink:
Image
foppa 13

Post by foppa 13 »

Angee wrote: Mìl bys mít 97 :arrow: aspoò u mì to tak bylo vždycky že prve mi klesla nálada za pøestup a pak se zvýšila za výhru :wink:
Díky :wink: , to je totiž moje historická chvilka. Za celou dobu hraní SP mám poprvé 100% a tak jsem nevìdìl jak to je... Poøád nakupuju a prodávám. Tak se celou dobu hraní držím nìkde kolem 50-60% :lol:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

W!ck wrote:Ja myslim ze skaut ti ovlivnuje pocet hracu s kterymuzes mit najednou na TL. :wink:
Já to vim, ale chtìl sme vyzkoušet toho machra :lol:
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
schlafsack
Team Manager

Post by schlafsack »

Mám takový dotaz:
chtìl jsem pøidat hráèe na pøestupovou listinu, ale není u nìho ikonka "pøidat na seznam". Hráè je starší (33), ale dny do dùchodu se mu ještì neodpoèítávají. èím by to mohlo být, ještì sem na to nenarazil.
díky za odpovìï
manažer schlafsack
tým SCHLAFSACK
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”