nee je to opravdu o 3%frankie_doparoma wrote:o 5% ne?PipkiN wrote:pøestupem se mu zvýší zkušenost cca o 3% co jsem vypozoroval ..

Moderator: Czech Moderators
Mì by zajmalo k èemu je vlastnì fyzioterapeut a taky skaut.... pøedem díky za odpovìïLevion wrote:já taky mùžu pomoci
Trochu mi to trvalo, ale pøesto musím reagovat. Myslím, že "PipkiN" nemá pravdu.PipkiN wrote:Ikdyž by mohl hráè mít ind. pokyn, tak SPMT odhad max. výkonu tento pokyn nepoèítá. Individuální pokyn je vlastnì náhražka nedotrénování skillu.Fifi.5 wrote:stalo se mi nìco co opravdu nechápu.spmt mi ukazovalo u hráèe vykon 60,3-73,1 ...pøe dotrenovani dalšího skillu který se zastavil na 90% ukazuje spmt 60,5-70,1 ....nepochopitelné...
Ad fifi: tohle dotrénování je jasné, podle mì se ti dotrénovala jedna z hlavních vlastností, a jelikož ti nevylezla až ke 100 (s èímž poèítal max. odhad SPMT), tak ti odhad maximálního výkonu logicky spadl
Mìl bys mít 97foppa 13 wrote:Zdarec, co je výhodnìjší???
I když jde o pouhé 2% nálady v týmu, tak by mì zajimala odpovìï...
Dneska mám 100% nálady, v noci se mì má prodat hráè(-5) a pokud bych vyhrál v noci v poháru(+2), kolik budu mít zítra náladu???
100-5=95 +2=97 nebo 100+2=stále 100 -5=95 ???
Pokud bych mìl mít 95% je jasný, že je výhodnìjší prodat hráèe ještì pøed noèní simulací, ale nevím jak je to s tìma èíslama... Díky za odpovìï!
DíkyAngee wrote: Mìl bys mít 97aspoò u mì to tak bylo vždycky že prve mi klesla nálada za pøestup a pak se zvýšila za výhru