Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

sowiet wrote:co by ste poradili vy skusenejsi.....myslite ze je dobre ke si robim vseliake vylepsenia na stadione???....ja si myslim ze by som si ich mal nechat skor na kurzy pre mojich zmestnancov a na kupu hracov...
teï sem si všim že máš 4 x RM (bejt to muj tým tak prodám to RM-27let) a koupil bych 2 x CM aby si mohl mít dva týmy ( s rozestavením 3-4-3) ale to je jenom moje rada :wink:
sowiet
Team Manager

Post by sowiet »

teï sem si všim že máš 4 x RM (bejt to muj tým tak prodám to RM-27let) a koupil bych 2 x CM aby si mohl mít dva týmy ( s rozestavením 3-4-3) ale to je jenom moje rada :wink:[/quote]

to naozaj ma 27 r :shock: to som si nevsimol ani ja :D .....a ten tim si mam na A a B rozdelit v taktike???
sowiet
Team Manager

Post by sowiet »

happyna17 wrote:
sowiet wrote:co by ste poradili vy skusenejsi.....myslite ze je dobre ke si robim vseliake vylepsenia na stadione???....ja si myslim ze by som si ich mal nechat skor na kurzy pre mojich zmestnancov a na kupu hracov...
teï sem si všim že máš 4 x RM (bejt to muj tým tak prodám to RM-27let) a koupil bych 2 x CM aby si mohl mít dva týmy ( s rozestavením 3-4-3) ale to je jenom moje rada :wink:
a este....za kolko by mi ho tak kupili???...asi za moc nie ze....aku mam dat cenu????????????
happyna17

Post by happyna17 »

sowiet wrote:teï sem si všim že máš 4 x RM (bejt to muj tým tak prodám to RM-27let) a koupil bych 2 x CM aby si mohl mít dva týmy ( s rozestavením 3-4-3) ale to je jenom moje rada :wink:
to naozaj ma 27 r :shock: to som si nevsimol ani ja :D .....a ten tim si mam na A a B rozdelit v taktike???[/quote]
máš SPMT? :wink: Jestli jo tak si ho zapni a on ti ukáže nej.sestavu teï tak tu si dáš jako A-team :wink: mùžeš si jí napsat na papír nebo uložit jako obrázek tøeba :wink: a pak dáš vybrat hráèe a tam nevybereš už ty z Á-týmu ale ty co zbejvaj :wink: a z tìch se ti udìlá B-team :wink:

sowiet wrote:
a este....za kolko by mi ho tak kupili???...asi za moc nie ze....aku mam dat cenu????????????
zkus 50,000€ uvidíš jestli se nìkdo chytne :wink: kdyžtak to potm dáš ještì míò
sowiet
Team Manager

Post by sowiet »

....to ho rovno mozem nechat v time
sowiet
Team Manager

Post by sowiet »

ale na druhej strane mam 1 "sedemnastku" (zo 4) a zda sa ze by to mohol byt nadejny hrac je to obranca a ma najlepsiu formu zo vsetkych hracov aj fyzicku a moralku ma v pohode....davam ho hrat kazdy ligovy zapas....len akosi sa mi aj tak stale nedari :cry:
krup72

Post by krup72 »

sowiet wrote:ale na druhej strane mam 1 "sedemnastku" (zo 4) a zda sa ze by to mohol byt nadejny hrac je to obranca a ma najlepsiu formu zo vsetkych hracov aj fyzicku a moralku ma v pohode....davam ho hrat kazdy ligovy zapas....len akosi sa mi aj tak stale nedari :cry:
Díval jsem se na tvùj tým a hraješ to zatím krátce na to, aby šlo oèekávat nìjaký výsledky. Hráèe bych neprodával - naopak, koupil bych nìjaký levný hráèe, aby tvùj tým zvládal hrát co nejvíc pøátelákù a turnajù - z nich jsou fanoušci a peníze ze vstupnýho. (Ty turnaje se zanedbatelným startovným.) Jinak kurzy pro zamìstnance, co nemají 100% jsou nutnost, stejnìtak mládežnické centrum.
Èasem se v tvým týmu budou toèit daleko vyšší èástky než teï.
Chce to trpìlivost, tohle je hra na dlouho, ne na pár tejdnù. Ale zase máš radost, jak se tvùj tým zlepšuje. Sleduj tøeba souèet výkonù øad pøi zápase, jak postupnì pùjde nahoru.
MošnaM

Post by MošnaM »

Zdravím.
Nikde se mi nepovedlo najít a docela by mne to zajímalo, jaká jsou pøesná kritéria pro urèení poøadí v tabulce ? Skóre, vzájemné zápasy, minitabulka více týmù se stejným bodovým ziskem, více vstøelených gólù ........... ?????
Díky
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
k.jose
Team President

Post by k.jose »

MošnaM wrote:Zdravím.
Nikde se mi nepovedlo najít a docela by mne to zajímalo, jaká jsou pøesná kritéria pro urèení poøadí v tabulce ? Skóre, vzájemné zápasy, minitabulka více týmù se stejným bodovým ziskem, více vstøelených gólù ........... ?????
Díky
Z téměř vlastní zkušenosti vím, že na 1. místě je počet vyhraných zápasů. Pokud je to stejné, tak další kritéria nevím.
krup72

Post by krup72 »

k.jose wrote: Z témìø vlastní zkušenosti vím, že na 1. místì je poèet vyhraných zápasù. Pokud je to stejné, tak další kritéria nevím.
Omlouvám se že rejpu, ale na prvním místì je poèet bodù ;-)
Pak je opravdu nelogické kritérium - (nej)vyšší poèet výher.
Pak je, myslím, poèet vtøelených gólù, ale za to bych ruku do ohnì nedal. Ani bych se s tou rukou k ohni nepøiblížil.
roofer
Team President

Post by roofer »

krup72 wrote:
k.jose wrote: Z témìø vlastní zkušenosti vím, že na 1. místì je poèet vyhraných zápasù. Pokud je to stejné, tak další kritéria nevím.
Pak je, myslím, poèet vtøelených gólù, ale za to bych ruku do ohnì nedal. Ani bych se s tou rukou k ohni nepøiblížil.
s tim poctem bodu jsi se trefil :lol:
pak jsou teprve narade ty vitezstvi,ja bych se k tomu ohni priblizil
MošnaM

Post by MošnaM »

krup72 wrote:
Dík za faktickou poznámku :lol: . Roofer ale èetl mezi øádky a pochopil, že nejsem naprostý "trotl" :D a zajímá mì urèování poøadí pøi rovnosti bodù. Nevíš náhodou aspoò koho se zeptat ? Na tohle musí být pøesná pravidla a mìla by být nìkde uvedená. Teï na konci sezóny je tato otázka zvl᚝ dùležitá.
Mám jen jeden osobní poznatek - v PøP ve skupinì pøi rovnosti bodù a všeho ostatního bylo poøadí urèeno podle abecedy (anebo losem, který vyšel jako podle abecedy :D ).
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
smallmouse
Team Manager

Post by smallmouse »

po bodech a vìtším poètu výher je rozdíl ve skóre, dále vyšší poèet vstøelených gólù a pak nevím.
kynzal
Coach

Post by kynzal »

Ahoj, zajimalo by mne jaky je rozdil v prijmech tymu z H a treba C divize. Ted na zacatku problem s penezi neni jelikoz platy hracu jsou nizke, ale co potom az bude chtit kazdej nekolik ticic?
http://www.dustpraha.estranky.cz

S 17: 1. v H 1762
S 18: 1. v G 588
S 19: 1. v F 196
S 20: 3. v E 66
S 21: 6. v E 66
S 22: ?. v E 66
krup72

Post by krup72 »

kynzal wrote:Ahoj, zajimalo by mne jaky je rozdil v prijmech tymu z H a treba C divize. Ted na zacatku problem s penezi neni jelikoz platy hracu jsou nizke, ale co potom az bude chtit kazdej nekolik ticic?
Napadají mì tøi vìci, kde se ti zvýšej pøíjmy:
1. budou ti chodit hráèi z mládežnického centra, ti mají svou nemalou hodnotu
2. budeš mít víc fans, a tím pádem vyšší pøíjmy ze vstupného
3. budeš mít silnìjší tým, mìly by být vyšší výhry v pohárech
Jestli jsem na nìco zapomnìl, tak mì nìkdo doplní ;-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”