teï sem si všim že máš 4 x RM (bejt to muj tým tak prodám to RM-27let) a koupil bych 2 x CM aby si mohl mít dva týmy ( s rozestavením 3-4-3) ale to je jenom moje radasowiet wrote:co by ste poradili vy skusenejsi.....myslite ze je dobre ke si robim vseliake vylepsenia na stadione???....ja si myslim ze by som si ich mal nechat skor na kurzy pre mojich zmestnancov a na kupu hracov...
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
happyna17
- Member of the Soccer Project Association
a este....za kolko by mi ho tak kupili???...asi za moc nie ze....aku mam dat cenu????????????happyna17 wrote:teï sem si všim že máš 4 x RM (bejt to muj tým tak prodám to RM-27let) a koupil bych 2 x CM aby si mohl mít dva týmy ( s rozestavením 3-4-3) ale to je jenom moje radasowiet wrote:co by ste poradili vy skusenejsi.....myslite ze je dobre ke si robim vseliake vylepsenia na stadione???....ja si myslim ze by som si ich mal nechat skor na kurzy pre mojich zmestnancov a na kupu hracov...
-
happyna17
to naozaj ma 27 rsowiet wrote:teï sem si všim že máš 4 x RM (bejt to muj tým tak prodám to RM-27let) a koupil bych 2 x CM aby si mohl mít dva týmy ( s rozestavením 3-4-3) ale to je jenom moje rada
máš SPMT?
zkus 50,000€ uvidíš jestli se nìkdo chytnesowiet wrote:
a este....za kolko by mi ho tak kupili???...asi za moc nie ze....aku mam dat cenu????????????
-
krup72
Díval jsem se na tvùj tým a hraješ to zatím krátce na to, aby šlo oèekávat nìjaký výsledky. Hráèe bych neprodával - naopak, koupil bych nìjaký levný hráèe, aby tvùj tým zvládal hrát co nejvíc pøátelákù a turnajù - z nich jsou fanoušci a peníze ze vstupnýho. (Ty turnaje se zanedbatelným startovným.) Jinak kurzy pro zamìstnance, co nemají 100% jsou nutnost, stejnìtak mládežnické centrum.sowiet wrote:ale na druhej strane mam 1 "sedemnastku" (zo 4) a zda sa ze by to mohol byt nadejny hrac je to obranca a ma najlepsiu formu zo vsetkych hracov aj fyzicku a moralku ma v pohode....davam ho hrat kazdy ligovy zapas....len akosi sa mi aj tak stale nedari
Èasem se v tvým týmu budou toèit daleko vyšší èástky než teï.
Chce to trpìlivost, tohle je hra na dlouho, ne na pár tejdnù. Ale zase máš radost, jak se tvùj tým zlepšuje. Sleduj tøeba souèet výkonù øad pøi zápase, jak postupnì pùjde nahoru.
-
MošnaM
Zdravím.
Nikde se mi nepovedlo najít a docela by mne to zajímalo, jaká jsou pøesná kritéria pro urèení poøadí v tabulce ? Skóre, vzájemné zápasy, minitabulka více týmù se stejným bodovým ziskem, více vstøelených gólù ........... ?????
Díky
Nikde se mi nepovedlo najít a docela by mne to zajímalo, jaká jsou pøesná kritéria pro urèení poøadí v tabulce ? Skóre, vzájemné zápasy, minitabulka více týmù se stejným bodovým ziskem, více vstøelených gólù ........... ?????
Díky
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Z téměř vlastní zkušenosti vím, že na 1. místě je počet vyhraných zápasů. Pokud je to stejné, tak další kritéria nevím.MošnaM wrote:Zdravím.
Díky
-
krup72
Omlouvám se že rejpu, ale na prvním místì je poèet bodùk.jose wrote: Z témìø vlastní zkušenosti vím, že na 1. místì je poèet vyhraných zápasù. Pokud je to stejné, tak další kritéria nevím.
Pak je opravdu nelogické kritérium - (nej)vyšší poèet výher.
Pak je, myslím, poèet vtøelených gólù, ale za to bych ruku do ohnì nedal. Ani bych se s tou rukou k ohni nepøiblížil.
s tim poctem bodu jsi se trefilkrup72 wrote:Omlouvám se že rejpu, ale na prvním místì je poèet bodùk.jose wrote: Z témìø vlastní zkušenosti vím, že na 1. místì je poèet vyhraných zápasù. Pokud je to stejné, tak další kritéria nevím.
Pak je, myslím, poèet vtøelených gólù, ale za to bych ruku do ohnì nedal. Ani bych se s tou rukou k ohni nepøiblížil.
pak jsou teprve narade ty vitezstvi,ja bych se k tomu ohni priblizil
-
MošnaM
Dík za faktickou poznámkukrup72 wrote:Omlouvám se že rejpu, ale na prvním místì je poèet bodùk.jose wrote: Z témìø vlastní zkušenosti vím, že na 1. místì je poèet vyhraných zápasù. Pokud je to stejné, tak další kritéria nevím.
Mám jen jeden osobní poznatek - v PøP ve skupinì pøi rovnosti bodù a všeho ostatního bylo poøadí urèeno podle abecedy (anebo losem, který vyšel jako podle abecedy
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
smallmouse
- Team Manager
Ahoj, zajimalo by mne jaky je rozdil v prijmech tymu z H a treba C divize. Ted na zacatku problem s penezi neni jelikoz platy hracu jsou nizke, ale co potom az bude chtit kazdej nekolik ticic?
http://www.dustpraha.estranky.cz
S 17: 1. v H 1762
S 18: 1. v G 588
S 19: 1. v F 196
S 20: 3. v E 66
S 21: 6. v E 66
S 22: ?. v E 66
S 17: 1. v H 1762
S 18: 1. v G 588
S 19: 1. v F 196
S 20: 3. v E 66
S 21: 6. v E 66
S 22: ?. v E 66
-
krup72
Napadají mì tøi vìci, kde se ti zvýšej pøíjmy:kynzal wrote:Ahoj, zajimalo by mne jaky je rozdil v prijmech tymu z H a treba C divize. Ted na zacatku problem s penezi neni jelikoz platy hracu jsou nizke, ale co potom az bude chtit kazdej nekolik ticic?
1. budou ti chodit hráèi z mládežnického centra, ti mají svou nemalou hodnotu
2. budeš mít víc fans, a tím pádem vyšší pøíjmy ze vstupného
3. budeš mít silnìjší tým, mìly by být vyšší výhry v pohárech
Jestli jsem na nìco zapomnìl, tak mì nìkdo doplní