doma hraju s tymem z Becka - FC Sviadnov

Moderator: Czech Moderators
Tak Blue Sky mě zklamal, postup z prvního místa do A má celkem v kapse, ale pohár dnes bud vypustil nebo podcenil a tak si místo u něho zahraji u jeho přemožitele....PaTTTTrick wrote: Takže jesti se nic nestane, tak to vidím na Raffina, Meangreen, Adjuda pokud to do té doby nevzdá a nezačne rozprodávat a samozřejmě Tebeedit: Ještě samozřejmě Blue Sky z B2, má celkem mladý a nabušený tým...
Taky posíláme holuba s gratulací.PaTTTTrick wrote:Gratulace Kotrlíkovi.. vyřadit na čistý výsledek bez penalt loňského obhájce a současného vládce A-divize Raffina se nepovede každý den. Super výsledek!!
Prečo to berieš tak striktne národnostne? Sú to chlapci z Beneluxu, ktorým by som pomohol radšej ako nejakým Čechoslovákom. Skamarátiť sa môžeš aj so zahraničným manažérom, a potom mi príde pochopiteľné, že jeho úspechy sú pre teba viac ako úspechy krajana, o ktorom nevieš ani len, že je tvoj krajan, nebyť ten vlajky v profile.acskncl wrote: Vcelku prekvapive koukam, ze aktulne nejhavejsi favorit Meangreen ma vyblokovany terminy s ceskym tymem
Takto bych to formulovalHippopotamus wrote:Prečo to berieš tak striktne národnostne? Sú to chlapci z Beneluxu, ktorým by som pomohol radšej ako nejakým neznámýmČechoslovákom. Skamarátiť sa môžeš aj so zahraničným manažérom, a potom mi príde pochopiteľné, že jeho úspechy sú pre teba viac ako úspechy krajana, o ktorom nevieš ani len, že je tvoj krajan, nebyť ten vlajky v profile.acskncl wrote: Vcelku prekvapive koukam, ze aktulne nejhavejsi favorit Meangreen ma vyblokovany terminy s ceskym tymem
Myslím, že tá zvýraznená časť jasne hovorí, že je pre mňa neznámyps2512 wrote:Takto bych to formulovalHippopotamus wrote:Prečo to berieš tak striktne národnostne? Sú to chlapci z Beneluxu, ktorým by som pomohol radšej ako nejakým Čechoslovákom. Skamarátiť sa môžeš aj so zahraničným manažérom, a potom mi príde pochopiteľné, že jeho úspechy sú pre teba viac ako úspechy krajana, o ktorom nevieš ani len, že je tvoj krajan, nebyť ten vlajky v profile.acskncl wrote: Vcelku prekvapive koukam, ze aktulne nejhavejsi favorit Meangreen ma vyblokovany terminy s ceskym tymem