SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by frankie_doparoma »

me ceka pristi kolo prvni zatezkavaci zkouska
doma hraju s tymem z Becka - FC Sviadnov
:|
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote: Takže jesti se nic nestane, tak to vidím na Raffina, Meangreen, Adjuda pokud to do té doby nevzdá a nezačne rozprodávat a samozřejmě Tebe :) edit: Ještě samozřejmě Blue Sky z B2, má celkem mladý a nabušený tým...
Tak Blue Sky mě zklamal, postup z prvního místa do A má celkem v kapse, ale pohár dnes bud vypustil nebo podcenil a tak si místo u něho zahraji u jeho přemožitele....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
sexy kote

Post by sexy kote »

Výhra v Itálii, ale tím legrace končí :roll: Další zápas u druholigovejch Žabin, to už bude "trošku" problém :mrgreen:
sexy kote

Post by sexy kote »

Tak berušky se s pohárem loučí :( u druholigovejch žabin 2:2 po 141:141, žel soupeř neumoňoval poladit penalty a tam si berušky vytáhly černého petra :evil:
acskncl

Post by acskncl »

Poprve se povedlo prezit v poharu ligu, tak sem zvedavej zda se povede i nakouknout do zaverecneho tydne :mrgreen: Tam uz tedy budem pripadne snadna korist, trener uz leteckej den mel a jina esa z rukavu tahat nehodlam, smlouvy se naopak zatim snazime udrzet pripadne i snizit :twisted:
Na ceste do propadliste dejin.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

SPC Czech Tigers 2 - 1 FK Hash Rohatsko
142:139

snazil jsem se ubetonovat zapas do penalt ale nevyslo, Tigerinho ma kvalitni tym a jde po zasluze dal
jen skoda ze jsem nebyl v plny sile, mohlo to byt dramatictejsi....

takze predsezoni cil neni splnen, chtel jsem vylepsit lonske 11. kolo a jsem venku uz v 9.
cestou jsem vyradil jednoho prumernyho Beckare a nechal jsem se vyradit od jednoho nadprumerneho Ceckare
takze hodnoceni tohohle rocniku sp cupu je slaba 3 ; zadnz velky fiasko ale taky nic ke slaveni...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Gratulace Kotrlíkovi.. vyřadit na čistý výsledek bez penalt loňského obhájce a současného vládce A-divize Raffina se nepovede každý den. Super výsledek!!
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kopeckar

Post by kopeckar »

PaTTTTrick wrote:Gratulace Kotrlíkovi.. vyřadit na čistý výsledek bez penalt loňského obhájce a současného vládce A-divize Raffina se nepovede každý den. Super výsledek!!
Taky posíláme holuba s gratulací. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
acskncl

Post by acskncl »

Tak se postestilo a poprve si kopnem v zaverecnem tydnu :twisted: Souper nas lehkej neceka, ale hrajem doma, tak to neni uplne beznadejny, jen ten rozhodci je takovej nakej divnej :roll: :roll:
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

solicham to pres mobil a zatim se dari :-) dnes 148 venku,predchozi kolo dokonce vylepseni kluboveho rekordu na 151..ted nas ale ceka adjud venku a to uz bude velkej orisek,rozhodci celkem prisnej,coz je mozna moje jedina sance :-)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

V poslednej osmičke 5 štátov. To tu už dlho nebolo. Len trochu tam chýba nejaký ten Slovák, Litovec a Belgán (na úkor tých premnožených Čechov :mrgreen: ).
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
acskncl

Post by acskncl »

Pres redku v 52 minute jdeme dale, sice hrajem venku ale uplne beznadejny to neni :mrgreen: Pokud by se nahodou postestilo, tak pak uz by se musela dit jen vule bozi a random by musel splatit vsechny dluhy :twisted:
Vcelku prekvapive koukam, ze aktulne nejhavejsi favorit Meangreen ma vyblokovany terminy s ceskym tymem :roll:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

acskncl wrote: Vcelku prekvapive koukam, ze aktulne nejhavejsi favorit Meangreen ma vyblokovany terminy s ceskym tymem :roll:
Prečo to berieš tak striktne národnostne? Sú to chlapci z Beneluxu, ktorým by som pomohol radšej ako nejakým Čechoslovákom. Skamarátiť sa môžeš aj so zahraničným manažérom, a potom mi príde pochopiteľné, že jeho úspechy sú pre teba viac ako úspechy krajana, o ktorom nevieš ani len, že je tvoj krajan, nebyť ten vlajky v profile.
...new beginning...

ps2512

Post by ps2512 »

Hippopotamus wrote:
acskncl wrote: Vcelku prekvapive koukam, ze aktulne nejhavejsi favorit Meangreen ma vyblokovany terminy s ceskym tymem :roll:
Prečo to berieš tak striktne národnostne? Sú to chlapci z Beneluxu, ktorým by som pomohol radšej ako nejakým neznámýmČechoslovákom. Skamarátiť sa môžeš aj so zahraničným manažérom, a potom mi príde pochopiteľné, že jeho úspechy sú pre teba viac ako úspechy krajana, o ktorom nevieš ani len, že je tvoj krajan, nebyť ten vlajky v profile.
Takto bych to formuloval :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

ps2512 wrote:
Hippopotamus wrote:
Prečo to berieš tak striktne národnostne? Sú to chlapci z Beneluxu, ktorým by som pomohol radšej ako nejakým Čechoslovákom. Skamarátiť sa môžeš aj so zahraničným manažérom, a potom mi príde pochopiteľné, že jeho úspechy sú pre teba viac ako úspechy krajana, o ktorom nevieš ani len, že je tvoj krajan, nebyť ten vlajky v profile.
Takto bych to formuloval :wink:
Myslím, že tá zvýraznená časť jasne hovorí, že je pre mňa neznámy :wink:
...new beginning...

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”